Kay

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Kay

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me lennettiin myös Amsterdamin kautta, mut vaihto oli sen verran lyhyt (n. 2 h), et ei lähdetty sit kentältä mihinkään. Hotellina meillä oli Tamarijn low rise alueella ja tykkäsin siitä itekkin enemmän kuin high rise alueesta. Helin matkojen kautta mies hoiti kaikki järkkäilyt ja hotelli oli myös all inclusive, mikä taas toimi meillä tosi hyvin, koska ulkona syömiseen olisi saanut varmasti menemään rahaa. Nyt pystyi tekemään sitten muutakin sillä hinnalla. Ihana, ihana paikka, lähtisin kyllä uudestaan!
 2. Häämatkoineen Aruballe (käyttörahat mukaan luettuna), sormuksineen kaikkineen päivineen meillä meni 65 hlön häihin n.10000 €. Eikä harmita yhtään! Mikä yllätti mut itsenikin, koska oon tosi pihi normaalisti kuten myös sulhanenkin, joka sai mut kuitenkin loppujen lopuksi taivuteltua käyttämään rahaa vähän enemmän. Alunperin ku aattelin, et 3500 € budjetilla lähtään ja häämatkalle lähdetään äkkilähdöllä. Itse maksettiin häät, joihin meni 5000 € ja häälahjaksi pyydettiin sitten rahaa häämatkaa varten ja saatiin melkein sillä kuitattua kokonaan häämatka.
 3. Vaikka kaikki olikin järjestetty hyvissä ajoin niin tosi huonosti nukuin. Muistaakseni sain unenpäästä kiinni joskus klo 4 aamulla ja klo 6 piti herätä...mutta ei kyllä sitten väsyttänytkään yhtään koko päivänä onneksi. Minä nukuin kotona kaason kanssa ja mies nukkui lapsuuden kodissaan.
 4. Me oltiin Aruballa 10 päivää häämatkalla ja oli kyllä aivan ihana paikka! Lämpimästi voin suositella kaikille, jotka sitä harkitsevat. Säät olivat mahtavat ja tekemistä kyllä riitti, me ei olla ylipäätäänkään mikään rantaköllöttäjä parivaljakko, joten oli kiva, että erilaisia aktiviteettejä löytyi laidasta laitaan.
 5. Häät oli 29.8 ja 31.8 lähettiin reissuun. Kivaa oli!
 6. Meillä on häät parin viikon päästä ja kieltämättä se hössääminen on tuntunut itsestä hieman turhalta. Mahdollisimman yksinkertaisesti koitetaan bileet järjestää niin, että kaikilla on hauskaa, ruoka ja juoma ei lopu kesken ja ennen kaikkea niin, että itselle jää hyvä fiilis. Oon tosi innoissani häistä, mutta nimenomaan sen naimisiin menon vuoksi. En ole alkanut askartelemaan mitään tilpehöörejä, koska en ole sellainen tyyppi. Meille on varmasti tulossa hyvät juhlat ja rakkauden täyteinen päivä ilman hössöttämistäkin.
 7. Meillä on häät muutaman viikon päästä Seelarissa ja kyllä minusta siinä on ihan kiva se pihapiiri. Onhan siinä niitä paatteja toki, mutta mun mielestä on kiva kun on tosi merellinen paikka kun on ihan rannassa. Mukava varmasti sitten kun ilta pimenee ja kaupungin valot näkyy vastarannalta ja toisella puolella on sitten ihan vehreää hietasaarta. Seelarissa on myös hyvä keittiö ja sinne saa tuoda omat juomat.
 8. Meille tulee "Sinä olet oikeassa" ja sitten päivämäärä. Kun ollaan kummatkin välillä aika jästipäisiä ja ollaan naurettu, että meidän suhteen 3 kauneinta sanaa ei ole minä rakastan sinua vaan juuri tuo sinä olet oikeassa.
 9. Meilläkin halusi mies vihkisormuksen, joten hänelle hankittiin Kalevalan metsäpirtti valkokultaisena. En tiedä, mitä kihlalle tehdään vielä.
 10. Mulle tulee tällainen yhdistelmä. Pitäisi viedä kohta vähän pienennettäväksi kumpainenkin sormus.
 11. Leviathan: Mun mielestä sä ilmaisit asian tuossa jo ihan kohteliaasta. Meillä oli melkein samalla tavalla (tosin murteella) ja tosiaan pyyntönä se, että vieraat kartuttaisivat meidän häämatkakassaa.
 12. Me ollaan karsittu porukkaa pois lähinnä sukulaisista ja kavereiden puolisoista. Yks ihminen on toistaiseksi vetänyt herneet nenään.. Lähetin sukulaispojalle kutsun ja osoitin sen vain hänelle. Sitten hän kuitenkin ilmoitti, että heiltä tulee hänen vaimokkeensa ja tämän poika, jotka olen nähnyt tasan yhden kerran. Laitoin hänelle viestin takaisin, että ei pahalla, mutta kutsu koski vain häntä ja toivottavasti tästä huolimatta on tulossa ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Onhan tuo nyt jo maailman typerin asia, mistä voi suuttua?!
 13. Värtön rannassakin vois olla ihan kiva ottaa hääkuvat?
 14. Fredin sähköposti kuulosti ihan mun näppikseltä tulleelta. Samoja säästökikkoja oon käyttänyt minäkin, esim. puku maksoi 380 € korjausten jälkeen. On ladybirdin 07-08 mallistoa ja kerran ollut jossain näytöksessä päällä, joten se oli 70% alessa. Jos oltaisiin menty minun pään mukaan eikä kuunneltu sulhasta yhtään niin häät olisivat meidän mökin lähellä olevassa vanhalla nuorisoseuralla ja ruuat oltaisiin tehty itse, mutta tämä ei sulkulle passannut. Joten siitä nyt tulee sitten joku 1500 € sitten lisärastia meidän budjettiin. Muuten oltaisiin selvitty jollain 3500 €:lla sormuksineen päivineen 75 vieraan häistä.
 15. Mä istun parhaillani täällä noi Crestin stripsit suussa. Tää alahampaille tarkoitettu liuska on kyllä aika pieni, varsinkin kun mulla on tosta alhaalta hampaat vähän vinossa. Onko muut huomanneet samaa, jotka Crestejä on käyttäneet?