Kay

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Kay

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me lennettiin myös Amsterdamin kautta, mut vaihto oli sen verran lyhyt (n. 2 h), et ei lähdetty sit kentältä mihinkään. Hotellina meillä oli Tamarijn low rise alueella ja tykkäsin siitä itekkin enemmän kuin high rise alueesta. Helin matkojen kautta mies hoiti kaikki järkkäilyt ja hotelli oli myös all inclusive, mikä taas toimi meillä tosi hyvin, koska ulkona syömiseen olisi saanut varmasti menemään rahaa. Nyt pystyi tekemään sitten muutakin sillä hinnalla. Ihana, ihana paikka, lähtisin kyllä uudestaan!
 2. 29.8.09 oli mun elämäni onnellisin päivä! Kaikesta jäi niin hyvät muistot, vihkiminen oli aivan ihana tilaisuus, kaasot ja bestmanit hoiti hommansa mallikkaasti, ruoka oli ihanaa, dj tanssitti väkeä pitkälle yöhön, juhlapaikka oli kaunis, sulhanen oli komea, mun meikki ja kampaus onnistui, mikään ei mennyt pieleen. Saatiin just sellaiset rennot bileet, mitkä haluttiin ja paljon vieraat tuli sanomaan, että oli parhaat häät ikinä! Aivan ihanat muistot jäi ja rouvana on kivaa.
 3. Häämatkoineen Aruballe (käyttörahat mukaan luettuna), sormuksineen kaikkineen päivineen meillä meni 65 hlön häihin n.10000 €. Eikä harmita yhtään! Mikä yllätti mut itsenikin, koska oon tosi pihi normaalisti kuten myös sulhanenkin, joka sai mut kuitenkin loppujen lopuksi taivuteltua käyttämään rahaa vähän enemmän. Alunperin ku aattelin, et 3500 € budjetilla lähtään ja häämatkalle lähdetään äkkilähdöllä. Itse maksettiin häät, joihin meni 5000 € ja häälahjaksi pyydettiin sitten rahaa häämatkaa varten ja saatiin melkein sillä kuitattua kokonaan häämatka.
 4. Kyllähän tuota tuli pikkukännit vedettyä, mutta ei todellakaan mitään tolkku pois meininkiä.
 5. Vaikka kaikki olikin järjestetty hyvissä ajoin niin tosi huonosti nukuin. Muistaakseni sain unenpäästä kiinni joskus klo 4 aamulla ja klo 6 piti herätä...mutta ei kyllä sitten väsyttänytkään yhtään koko päivänä onneksi. Minä nukuin kotona kaason kanssa ja mies nukkui lapsuuden kodissaan.
 6. Me oltiin Aruballa 10 päivää häämatkalla ja oli kyllä aivan ihana paikka! Lämpimästi voin suositella kaikille, jotka sitä harkitsevat. Säät olivat mahtavat ja tekemistä kyllä riitti, me ei olla ylipäätäänkään mikään rantaköllöttäjä parivaljakko, joten oli kiva, että erilaisia aktiviteettejä löytyi laidasta laitaan.
 7. Häät oli 29.8 ja 31.8 lähettiin reissuun. Kivaa oli!
 8. Meillä oli aivan ihanat, mahtavat, huikeat, hauskat ja rakkaudentäyteiset häät viime lauantaina. Kaikki meni just niinku piti, ihmiset kehui kans kovasti meidän häitä ja olin niin onnellinen, kuten mieskin. Nyt sitten lähdetään Karibian auringon alle häämatkalle ja nautitaan täysin palkein.
 9. Meillä on häät parin viikon päästä ja kieltämättä se hössääminen on tuntunut itsestä hieman turhalta. Mahdollisimman yksinkertaisesti koitetaan bileet järjestää niin, että kaikilla on hauskaa, ruoka ja juoma ei lopu kesken ja ennen kaikkea niin, että itselle jää hyvä fiilis. Oon tosi innoissani häistä, mutta nimenomaan sen naimisiin menon vuoksi. En ole alkanut askartelemaan mitään tilpehöörejä, koska en ole sellainen tyyppi. Meille on varmasti tulossa hyvät juhlat ja rakkauden täyteinen päivä ilman hössöttämistäkin.
 10. Meillä on häät muutaman viikon päästä Seelarissa ja kyllä minusta siinä on ihan kiva se pihapiiri. Onhan siinä niitä paatteja toki, mutta mun mielestä on kiva kun on tosi merellinen paikka kun on ihan rannassa. Mukava varmasti sitten kun ilta pimenee ja kaupungin valot näkyy vastarannalta ja toisella puolella on sitten ihan vehreää hietasaarta. Seelarissa on myös hyvä keittiö ja sinne saa tuoda omat juomat.
 11. Meille tulee "Sinä olet oikeassa" ja sitten päivämäärä. Kun ollaan kummatkin välillä aika jästipäisiä ja ollaan naurettu, että meidän suhteen 3 kauneinta sanaa ei ole minä rakastan sinua vaan juuri tuo sinä olet oikeassa.
 12. Meilläkin halusi mies vihkisormuksen, joten hänelle hankittiin Kalevalan metsäpirtti valkokultaisena. En tiedä, mitä kihlalle tehdään vielä.
 13. Mulle tulee tällainen yhdistelmä. Pitäisi viedä kohta vähän pienennettäväksi kumpainenkin sormus.
 14. Leviathan: Mun mielestä sä ilmaisit asian tuossa jo ihan kohteliaasta. Meillä oli melkein samalla tavalla (tosin murteella) ja tosiaan pyyntönä se, että vieraat kartuttaisivat meidän häämatkakassaa.
 15. Onhan tämä käynyt kyllä mielessä, meillä on häät elokuun viimeisenä lauantaina ja olisi tosi harmi, jos jompikumpi tulisi sitten kipeäksi. Minä kun oon meillä muutenkin se flunssamagneetti niin oon koittanut kaikin puolin pysyä nyt terveenä ja pestä käsiä koko ajan.