Jump to content
Naimisiin.info

aranel

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

aranel's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mie ottaisin koko valkoisen loukkauksena jos se olisi anopin päällä. anoppi kun muutenkin yrittää kävellä mun yli joka asiassa. muilta se riippuu siitä millainen asu on ja mikä on tuon koko valkoisen puvun värisävy. Et onko samaa valkoista kuin mulla. Koko musta ei haittaa pätkääkään. Suurin osa kavereista on ns. hevareita tai pukeutuu arkenaan muutenkin mustaan. Itsekkin pääasiassa mustaa pelkistään päällä, niin ei haittaa.
  2. aranel

    Häätanssi / häähidas

    Meille olisi tarkoitus tulla häähitaaksi Apocalyptica feat Linda Sunblad - Faraway vol.2 Kaunis ja herkkä biisi. löytyy youtubesta.
  3. Meillekkin tulee häähidas kun alunperin piti tulla häävalssi mut sit ei päästy kurssille et ois voinu opetella niin parempi kun keksitään ihan omat muuwssit.
  4. aranel

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Meil ei kaikki tehtävät oo vielä mietittynä mut tässä on jo jotain: BM: - sulhon polttarit - Juontaa ohjelman - yleinen tiedottaminen - pitää sulhosta huolta - Pitää mun sormusta ja antaa sen sitten sulholle - Hääauton koristelu edeltävänä iltana Kaaso I: - on mun tukena ja avustaa - Pitää kirkossa sulhon sormusta ja antaa sen mulle sitten - Auttelee ohjelman järkkäilyssä - polttareiden juoniminen - yleinen tiedottaminen ja vieraiden ohjaaminen Kaaso II: - on tukena ja avustaa - kirkossa pitelee kimppua - juontaa ohjelmaa BM:n kanssa - polttareiden juoniminen - vieraiden ohjaaminen (esim. lahjapöytä) Tärkeintä on kuitenkin että ovat mun ja sulhon tukenaystävän roolissa. Ovat ne olkapäät joihin nojata kun jännittää, hermostuttaa ja jos jokin tuntuu menevän pieleen niin on joku jonka kanssa purkaa sitä.
  5. Mulle on myös tulossa puku zazabellasta. Onko kellään sieltä kokemusta miten nopeasti puku tuli? Maksoitteko yhdessä vai kahdessa erässä? Kiinnostaisi nähdä kuvia millainen puku oli tilattuna ja miltä näytti kaupan sivulla.
  6. Myö ollaan hiukka köyhemmän sortin pariskunta et mun sormus varmaan tulee maksimissaan maksamaan 300e kun miehellekkin hommataan sormus.
  7. Meille tulee vihreällä marsipaanilla, suklaalla ja oransseilla ruusuilla koristeltu kakku, jonne väliin laitetaan vadelmamoussea ja persikkaa. En tykkää myöskään perinteisistä kermakakuista.
  8. Mie laitoin pukutilauksen menemään tossa tammikuussa kun oli enää pikkasen reilu 5 kuukautta häihin. Nyt niihin on n.4kk. Puku ei ole vielä saapunut, joten mielenkiinnolla odottelen, että milloin tulee kun ulkomailta tilasin (zazabellan kautta). Toivottavasti ei kovin paljoa puku viivästy, että ehtii tekemään korjauksia jos tarvitsee. Alun perin oli tarkoitus olla äitini tekemä itse suunnittelema puku mutta kun halvalla löysin kivan mallin josta on helppo muokata itsensä näköinen niin päädyin siihen. Pikkasenhan se jäi harmittamaan ettei äiti tehnytkään mutta on mulla äidin vanha huntu. Puku aloin katselemaan noin vuosi ennen häitä.
  9. Mun miehelle tulee luonnon valkoinen amerikan shaketti, jonka mun äitini ompelee. Anoppi olis tietty ompelija ammatiltaan, muttei suostu ompelemaan pojalleen pukua... Ja valkoiset kengät myös. On vaan aika homma metsästää kankaat, nyt kun kaavat löytyivät. Ensin käytiin kaikki läheiset pukuliikkeet läpi ja kun mistään ei löytynnyt vaihtoehdoksi jäi vain teetättäminen.
  10. Mulle tulee äidin vanha huntu, sininen sukkanauha, puku on uusi ja sit en oo vielä keksinyt mitä voisin lainata ja keneltä.
  11. Mun toinen kaaso asuu toisella puolella suomea ja on aika vaikeasti tavoitettavissa ja aina myöhässä... Mutta hänet kaasoksi valitsin koska on jo hyvin pitkään ollut hyvä ystäväni. Toinen kaaso on mun toinen hyvä ystävä jonka pitäisi olla napakka ja tomera. Aattelin että jakasin kummallekkin heidän luonteelleen sopivia tehtäviä. ja miehen kanssa pääasiassa hoidettaisiin asioiden järkkäily. Tärkeintä kuitenkin kaasoille on että ovat henkisenä tukenani sinä päivänä kun tiedän, että olen ihan hermona. Ei niinkään se saavatko he paljonkin juttuja aikaiseksi tehtyä, kunhan vain mulla pysyy hermot kasassa. Kuitenkin suku on sen verran intona järkkäilemässä, että hoitavat aika pitkälti käytännön juttuja mitä me miehen kanssa päätetään, että olisi hyvä sen puitteissa mitä pystyy.
  12. Kylläpä ihmiset osaavat olla ajattelemattomia! Kumma miten joillakin on tarve aiheuttaa toisille pahaa mieltä jos on iloinen tapahtuma edessä. Meille on tulossa juhannushäät ja siitä päivämäärästä ollaan kyllä kuultu niin perusteellisen paljon kaikkea kommenttia.. mm. "Meinaatte sitten pilata kaikilta juhannuksen?" Mein tarkoitus oli pitää kerrankin kunnon kivat ja mukavat juhannus pippalot... Ja anoppi ja appi kommentoivat miehelleni "Varo sitä naista. Kuitenkin lähtee kävelemään ja jäät yksin." Että silleen.... Ei siinä. meillä on yhteinen lapsikin. Et olkoon appivanhemmat musta mitä mieltä tahansa. Naama väärällään olivat kun häistä kuulivat.
×
×
  • Create New...