mayday_01

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About mayday_01

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille juustokakku kuningatarkastikkeella. Kakun koristeeksi syötäviä kukkia.
 2. Meidän Menu näyttää tältä: Lasimestarinsilli Sinappisilli Savustettu siika Kylmäsavulohi Kananmunan puolikkaat Keitetyt perunat Vihersalaatti Feta-kanasalaatti Mozzarella-basilika-tomaatti –salaatti Salaattikastike Porsaan filee ja kastike Vihannesgratiini Saaristolaisleipä Ruisleipä Margariini Kahvi/Tee avec Juustokakku Yöpalaksi kinkkukiusaus sekä em. salaatteja Ruokajuomana punaviini, valkoviini, olut, vesi sekä kivennäisvesi Hinnasta ei ole vielä tietoa. Sukulaisen kautta, tulee kuitenkin halvemmaksi. Arvio 6,70 €/hlö, saamme ruokien valmistuksen häälahjaksi, maksamme vain raaka-aineet.
 3. Piilarit. Käytän molempia, joskin lasit ovat arkikäytössä ja sitten piilarit hieman juhlavammassa. En yleensä meikkaa edes silmälaseja käyttäessä eli häihin automaattisesti piilarit. Mulla vain vaikeutena on, että laittaako värilliset vai ei? mulla on ollu sulhon kanssa tavatessa aina ruskeat piilarit (omat silmät taivaan siniset, ei niissäkään mitään vikaa) Mut sulho tykkäs noista ruskeista silmistä. Pitäiskö äijä yllättää ja ilmestyä alttarille ruskeet piilarit päässä??
 4. Voe mahoton. Tulleeko tästä mittään...
 5. Me askartelemme kaiken kaikkiaan melko paljon itse, miehen kanssa sekä kaasojen toimesta. Kutsut Auton koristeet Istumajärjestys (ei plaseerausta) Hääjuhlan ohjelma sekä menu pöytiin Pöytäkoristeet, pöytänumerot Hääkarkit Vieraskirja Kiitoskortit Mietin tässä, että onko mulla nyt jäänyt joku very important huomioimatta? Jos niin kertokaa, kiitos.
 6. Askartelin 32 kutsua, joihin tuli musta kartonki A4, päälle oranssi tylli ja siihen liimattu 6 cm x 8cm kartongin pala, joka leikattu kuviosaksilla. Kartongin palan päälle tuli vielä kultainen sormustarra. A4 taitettiin kahtia vakaa suunnassa, ja sen sisään tulostinpaperille tulostettu kutsu. Vasemmalla sivulla meidän häätanssin sanat sekä sitten varsinainen kutsu oikealla puolella. Tämä kiinnitettiin kultalangalla (niin ettei siis päässyt putoamaan) Hintaa tuli A4 kartongit 12,80 € A3 kartongit 1,60 € Tylli (kangaskaupasta) 4 € Tulostinpaperin tarjosi miehen työpaikka Kultalankaa oli iso rullo varastossa vuodelta nakki Sormustarrat 3,50 € Kirjekuoret, joista jäi ylimääräisiä 5,20€ Postmerkit 22,40€ Ja sitten ostin kätevän valokuvien liimaamiseen tarkoitetun rollerin, 4,50€, josta riittää muuhunkin askarteluun. Oli kätevä ja nopea laittaa kutsut kokoon, kun ei tarvinnu tuhria liiman kanssa! Suosittelen. Ainoastaan tyllin liimaamiseen tarvittiin hieman enemmän tuota tavaraa, että pysyi kartongissa kiinni
 7. Näyttää tuo Gancia Asti olevan muidenkin mieleen. Ootekos joku maistanut mansikkaista Fragolaa? Oli mielestäni aivan ihana, prosentteja 5. Aattelin, että ei niin kauheasti tarvitsis ees prosuja olla. A-holiton vaihtoehto vanha kunnon Pommac.
 8. Meille tulee Vana Tallinn Creme -likööri ja Ibis X.O. Brandyä
 9. Me just siipan kanssa päätettiin, että meille tulee "VALINTA SUORITETTU". Hänen keksimä ja mun päättämä