Jump to content
Naimisiin.info

justiina26

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

justiina26's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. justiina26

    Boolin vahvuus!

    meillä boolista tulee 6.2 prosenttista.... ja saa kelvata...
  2. justiina26

    Boolireseptejä

    niin drinkkiklubin sivuilla oon laskenut plissien litramäärän ja boolista tulee 6.2 %
  3. justiina26

    Boolireseptejä

    Isot häät tulossa (150 henkeä) ja 10 litraa varattu saarenmaa 80%... mutta mitäs sen seuraksi, mieluiten punasta boolia??? Ajattelin jos tekis vain mansikkamehuun (mehua, spriteä/kivennäisvettä ja vanilja aromia...) mutta kertokaa te ideanne?
  4. Mä antaisin itteltäni jos menisin vain mä niin 30e, jos puolison kanssa niin 50e... ja jos lapset mukaan niin sitten niiltä vielä 5-10e siihen päälle.. (lapset on kaikki alle 8 vanhoja)... Ittelle on "opetettu" että suunnilleen sen verran per nuppi jonka pitopalvelu + juomat + muut sapuskat velottaa, mutta kun omia häitään järjestää niin huomaa että ne " pitopalveluiden hinnatkin on korkeet ja siihen vielä päälle muut "sapuskat ja juomat" niin tiedän että tolla 50e ei pariskunta kustanna vielä omia sapuskoitakaan... mutta suurperheellisenä jossa ainoat tulot on miehen palkkatulot ja kelan äippäraha, niin ei enempää voi antaa lahjaksi.
  5. mä teetätin pukuni paikallisella ompelijalla... olin miettint puvun mielessäni valmiiksi, ja soitin hänelle että millasta haluiaisin, hän sanoi että kuinka paljon haen taftia, t lliä, ja vuorikangasta... samalla kun vein kankaat hän piirsi puvun paperille, ja wau se oli just sellanen jonka mielessäni kuvittelin... kahden kuukauden päästä saatiin mekko valmiiksi ja ompelijalle meni 200e ja kankaat kustansi 120e... joten musta halpa? ja puku on just sellanen jota kuvittelin... olen xl-morsian ja hieman jännitin että mitenkä puku istuu jne... mutta se oli just sopiva... ja siinä ei ole mitään korsettia, vaan kaksiosainen mekko, toppi on sen verran jämäkkä vuorikankaan ansiosta, jotta läskit ei häiritse... muuten pukuni alaosa on viininpunaista taftia (eurokaingas) ja toppi on samaa ja sen päällä ruskea/kultapitsi, ja sitten on hartiahuivi samaa kangasta kuin alaosa... eurokankaassa meni enemmän aikaa kuin olin ajatellut, kun suunnitelmissa oli että mekko tehdään viininpunaisesta morsiussatiinista, mutta heillä ei silloin ollut sitä... mutta tää tafti on mun juttu!!!
  6. sulhasella on puvun housut, ruskea kauluspaita, viininpunainen kravatti ja liivi... puvuntakki taitaa jäädä kaappiin, rennot häät luvassa... kravattikin hieman vielä mietinnässä vaikka ostettu jo onkin...
  7. sulhanen näkee mekkoni ennen häitä...
×
×
  • Create New...