Jump to content
Naimisiin.info

Sumu

Rouva
  • Viestit

    23113
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sumu kaikki viestit

  1. Itiksen Fasterista saa tilattua ja ostettua kakkuja kanssa. Kondiittori tekee paikan päällä ne ja tilaukset pitää tehdä vähintään kaksi päivää etukäteen. Kotisivut löytyy ja siellä on hintatietoja. http://www.cake.fi/Default.asp?Page={ECE12D3E-C5FA-4CB1-87BE-C1C44636B69F}
  2. Kyllä me vielä sanotaan että ollaan oltu yhdessä 4 vuotta. Naimisissa vasta 1½kk.
  3. Kampaajan olisin. En saanut mitä halusin, vaan erilaisen. Ei siinä mitään, kampaus oli kuitenkin ihan kiva.. mutta silti.
  4. Kyllähän se oli haikeaa. Tykkäsin omasta tyttönimestä ja nykyiseen sukunimeen ei ole vielä suhdetta. Sitäpaitsi se on kauhean yleinen nimi. Pelkästään netin kautta löysin täyskaimoja 30 kpl!
  5. Sumu

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Kalevalakorun lumikukkariipuksen. oli ihan yllätys, en ihan sitä kyseistä odottanut. mutta kaunis ja mieleinen on.
  6. Meilläkin kirkkoon tulee vaan 30-40 vierasta.
  7. ^ Helsingissä myydään eri liikkeissä, kahviloissa ja joissain ruokakaupoissa. on sweetdecorin ja on marsipaanista tehty. Apinamorsiammella on huntukin. edit: tässä kuva http://www.pitomer.fi/koristeet/umax87.JPG
  8. Sumu

    Löwenmark

    Oi, minulla on kihlana toi alempi sormus hopeana! Mies osti ennakkoon, eikä muista mallia tai tekijää (mutisi jotain kohinoorista) ja se on vaivannut minua kovasti. Erittäin kaunis ja pidän sormuksesta hurjasti. Siis onko tuo Löwenmarken sormus, vai jonkun muun?
  9. Meillä on pöytäkoristeena Promise. Korkeutta kuitenkin on 22cm, niin ei kakun päälle sovi.
  10. Isältä tulee varmaan hääkuvat lahjaksi, pitää kysyä vielä oliko se niin. Miehen vanhemmilta tulee astianpesukone, mies toivoi ja minulle se kävi. Periaatteessa muuta ei ole toivottu.
  11. Kymmenen kuukautta tulee kihlausaikaa.
  12. Apua, en muista olenko kirjoittanut tänne vai ei. Mutta siis, tästä ollaan jonkinverran keskusteltu aikoinaan. Mies erosi kirkosta muutama vuosi sitten, ja minä kuulun kirkkoon, enkä ole eroamassa. Minä koin ja mies komppasi, että miehen liittyminen kirkkoon siksi ajaksi on väärin. Meillä on maistraatti ja sitten ensivuonna on siunaus kirkossa. Minä kuitenkin haluan sen siunauksen ja mies antoi suostumuksen.
  13. Kiitoksia vastauksista. Olen aika epävarma, niin olen miettinyt kehtaako. Kyllä kuitenkin taidan pitää sen puheen, kun se on kuitenkin aika hauska juttu.
  14. Sumu

    Lestadiolais häät. Apua!

    ^ Kaikissa esikoislestadiolaishäissä missä olen ollut, on kyllä ollut alkumalja, ja kyllä on jotain leikkejä ollut. Ne on ollut sellaisia viattomia. Myös sukkanauhoja ja kimppuja on heitetty. Ainoa ero tavallisiin häihin on ollut, ettei ole musiikkia, tansseja tai alkoholia. Muuten on ollut kaikkea samaa. En tiedä mikä sitten on vanhoillislestadiolaisten tapa..
  15. Niin siis päädyttiin pitämään juhlat kotona, niin että kaikki vieraatkin pääsevät. Mutta siis tekisi mieli itse pitää sellainen hauska puhe. Kannattaako, ja kehtaanko kun vieraita on vain kymmenen ja isäni on vielä sellainen ettei pidä kotijuhlista. Ei ole tarpeeksi juhlavaa. Aihe olisi kyllä valmiina, oma lapsuuden haave sulhasesta. Unohdin sen moneksi vuodeksi, mutta löysinkin täsmälleen sellaisen sulhasen, muistamatta ensin tuota haavetta. Se haave toteutui, ja olisihan se kiva kertoa myös muille. Aina kannattaa haaveilla, sillä ne saattaa hyvinkin toteutua.
  16. Sumu

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kisu74: Tosi kaunis rannekoru. Saako kysyö mistä se on ostettu?
  17. Sumu

    Lestadiolais häät. Apua!

    Lestadiolainen ei tanssi häävalssia, koska kaikki tanssiminen on syntiä. Mutta lestadiolaisia on erilaisia ja jokaisella ryhmällä oma mielipide. Esikois-ja vanhoillislestadiolaiset eivät hyväksy tanssia sen synnillisyyden takia. Pikku-ja uuslestadiolaisista, saatika leeviläisistä en tiedä.
  18. Kihla on 18, mutta taitaa olla pikkasen liian iso. Pyörii sormessa ja meinaa tippua poiskin välillä.
  19. Miscuen sormus on kyllä kaunis. carneoli, saako kysyä mikä paikka tuota sormusta myy?
  20. Kalevalalla ilmestyy kaksi uutta vihkisormusta. Kaksin: http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/kaksin Timanttikaisla: http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/sormukset/4606/1 Tuo Timanttikaisla tulee varmaan minulle vihkisormukseksi.
  21. Minä en osaa valita kalevalan sormuksista, on kyllä kolme suosikkia - Kaisla valkokultaa - Sonetti yhdellä timantilla, valkokultaa - Valkokultainen Huurre yhdellä timantilla. On vähän sellainen minkä Todellakin haluaisin. Mutta Sonetti ja Kaislakin on ihania.. Huooh.
  22. Sumu

    Porvoo

    Oi ihana. saankun saankin Porvoosta kirkon varattua. sillä minut lasketaan paikkakuntalaiseksi. Olen asunut porvoossa, käynyt konfirmaation ja molemmat vanhempani asuvat siellä. Kirkko saadaan varattua huhtikuussa vuodeksi 2010. Helmikuun 20.02.2010 on toiveessa. Jatkojen paikkaa en vielä päättänyt.
  23. Sumu

    Pellavahääpuvut

    ^ Ok, kiitoksia. Täytyy tutkia.
  24. Oi toi ilmapallojuttu olisi hauska. Ainoa vaan että kaaso on Erittäin pahasti allerginen lateksille=anafylaktinen shokki. Lapsia tulee näillä näkymin 13 kpl. Vanhin olisi 13v ja nuorin 2v.
  25. Sumu

    Pellavahääpuvut

    Nostetaanpas pikkuisen. Haluaisin pellavahääpuvun ja morsiusgalleriassa on _upeita_ pukuja. Mutta se hinta tuntuu itselleni kauhean suolaiselta. Onhan MG:n puvut teetettyjä, mutta jos teettäisi pellavapuvun yksityisellä niin tuleeko se hieman halvemmaksi? Saako kaksiväristä pellavapukua vaikka alle viidensadan? En siis tiedä hintatasoa teetetyille pellavapuvuille. Sitten vielä kun olen aika pullukka tällä hetkellä, tarkoitus on kyllä laihtua vielä.. Suosittelisitteko jotain tiettyjä ompelijaa Pääkaupunkiseudulta?
×
×
  • Create New...