Kim78

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Kim78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Eniten minua riepoisi kyllä nimenomaan se, että kirjekuoreen on vaan lätkästy 50e. Ei olla nähty edes sitä pientä vaivaa, että olisi lahjakortti, lahjashekki, näperretty kolikoita/pieniä seteleitä rahapuuhun tms. Ja toisekseen kertoo kyllä tässä aloittajan tapauksessa myös "mielipiteestä". En tosin noin muuten ota kantaa siihen, että onko 50e riittävä, se kun riippuu antajasta, tilanteesta jne.
 2. En mä tiedä... jotenkin jos olisin itse morsmaikkuna niin en haluaisi olla myös poltareita järkkäämässä. Toisaalta olenpa ollut polttareissa, joissa melkein jo kysyttiin morsiamen mielipidettä kun on hiukan temperamenttinen ja omaa vahvoja mielipiteitä ja mieltymyksiä. Harmi kyllä sinänsä jos kovasti odottaa ja sitten saakin pettyä. Mutta oman kokemuksen mukaan jos jotain kovin odottaa, niin aina pettyy ja jos taas sillain pääsee yllättymään, niin yllättyy myös positiivisesti. Ehkä jollain tasolla monet odottavat aika paljon polttareiltaan, joskus ehkä sitten liikaa?
 3. Kyllä minä olen joutunut jäämään pois parinkin ystäväni polttareista - toisista ihan puhtaasti rahan takia. Joskus polttareihin ei pääse muusta syystä, mutta jos syy on rahattomuus niin kyllä on vika järjestävässä tahossa. No ikää on sen verran, että olen ehtinyt olla jo useammissa polttareissa ja kumma kyllä kaasolla on tässä asiassa iso rooli. Toisaalta sitä on itsekin viisastunut muutamien jälkeen esim. juuri aikataulujen kanssa (on kokemusta myös todella kiireisistä päivistä), mutta toisilla ihmisillä ei vain ole taitoa hyppysissään järjestää mitään. Toiset ei pysty laskemaan kustannuksia etukäteen tai sitten budjetti heittää häränpyllyä kun laskelmat olivatkin vähän väärin yms. Sellaista se on. Ja toisilla ei ole kykyä asettua toisen ihmisen asemaan ja mielikuvistusta keksiä jotain muuta tilalle. Polttarit alkavat olla omassa kaveriporukassa enemmän ja enemmän sellaisia ystävien kokoontumisia saunoineen ja syömisineen ja parine juomineen. Mutta saunatilatkin ovat yllättävän kalliita ja monissa paikoissa on rajoituksia kuten että omia ruokia ei voi tuoda yms. Joten "pelkkä" syöminen ja saunominenkin tulee yllättävän kalliiksi, jos ei ole käytettävissä jonkun omaa mökkiä tms.
 4. Mulle työ on työtä ja työkaverit osa työelämää. Privaattijuhlathan ne häät on, enkä siis ole edes harkinnut työkavereiden kutsumista. Yhden entisen työkaverin kanssa ollaan muutenkin tekemisissä, ja hänet saattaisin kutsua, mutta häntä en enää tituuleeraakaan TYÖkaveriksi. Jos taas kääntää niin päin, niin olisin todella vaivautunut jos joku minun työkaveri kutsuisi minut omiin häihinsä