Jump to content
Naimisiin.info

frauani

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

frauani's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mistä löytäsin nuotin Enyan kappaleeseen May it be? Sattuisko kellään oleen jemmassa? Entä onko kukaan pyytänyt kanttorilta tätä kappaletta, onko suostunut? Frau Ani epätoivoisena huutelee....
  2. frauani

    Erilainen häämarssi

    Onko kellään onnistunut tuo Enyan May it be- kappaleen soittaminen kirkossa? Itse tästä haaveilen siskoni laulamana....
  3. Meillä nopealiikkeistä elämää... Kihloissa 3 kk
  4. Samaa mieltä. Siinä tilanteessa ei TODELLAKAAN ole vaihtoehtoja vastaukselle. Tällainen tilanne olis musta muutenkin nolo, eikä yhtään romanttinen. Toisaalta, mun mielestä mieheltä ei _pyytää_ tietynlaista kosintaa Koko ajatus kuulostaa ihan omituiselta..
  5. Ei missään nimessä kaduta! Olen nyt toista kertaa naimisissa ja ensimmäisellä kerralla otin myös miehen nimen. Silloin olin onnellinen kun jätin oman ruotsinkielisen sukunimeni taakse eikä uutta nimeäni tarvinnut tavata missään. Tuli tosiaan sellainen olo, että katoaa massaa, niinkuin joku täällä sanoikin. Aluksi se tuntui hyvältä, mutta jossain vaiheessa alkoi kaduttamaan olla niin "tavallinen". Erotessani ajattelin, että otan tyttönimeni takaisin. En vaan koskaan ehtinyt tehdä tätä koska rakastuin ja menimme naimisiin nykyisen mieheni kanssa. Nykyinen sukunimeni on kaikkea muuta kuin tavallinen Suomessa. Tällä samaa sukunimeä ei tietääksemme ole nykyisenä nimenä kuin meillä kahdella. Tää oli mulle tärkeä ja ihanan yhdistävä asia. Ainut asia mikä mietityttää on se, etten yhdistänyt tyttönimeäni nykyiseen sukunimeen. Toisaalta olen aina kauhulla katsellut niitä pitkiä nimiyhdistelmiä, joita tällä tavalla syntyy Eli loppujen lopuksi olen tyytyväinen nyt. On ihanaa, kun perhe on saman nimen alla. Edellisestä liitosta olevat lapset kylläkin ovat isänsä nimellä.
  6. frauani

    Trash the dress

    Ihana idea! Taitaa Suomessa olla aika uusi juttu?
  7. Tämä on tehty jo ja vastaus oli, että koska hänen tukka lässähtää jos se tehdään aiemmin. Käski minun pyytää jotakin muuta auttamaan ja kysyi onko hänen rintakukkansa jo tilattu. Lisäksi epäili vielä pääsevätkö he muutenkaan paikalle, kun eivät saa lastenhoitoa järjestettyä. Ja tämä ihminen ITSE kutsui itsensä kaasoksi.
  8. Huoh ... Sain sain eilen kaasoltani ilmoituksen, että hän on perunut yhdessä varaamamme kampaaja-ajan ja varannut toiselta kampaajalta ajan keskellä päivää. Tämähän ei tietenkään ole mulle ongelma, jakainen saa käydä sillä kampaajalla kellä haluaa. Ongelma on se, että kaason kampaaja-aika on juuri silloin kun mun pitäisi pukea ja laittaa itteni valmiiksi. Siitä, kun kaaso tulee kampaajalta on puoli tuntia siihen että meidän pitäisi sulkin kanssa olla kuvaajalla! Kun kerroin kaasolle, että aika on mielestäni erittäin huono, ja pyysin häntä siirtämään sitä joko aiemmaksi tai myöhemmäksi sain vastauksi, että minun tulisi pyytää jotakin toista avukseni pukemiseen hääpäivänä! Tämä tuntuu ihan kamalalta. Olin nimenomaan toivonut, että kaasoni on mukanani hääpäivänä laittautumassa ja auttamassa puvun kanssa. Kärähdänkö nyt ihan turhasta?
  9. En kutsuisi automaattisesti kaikkia työkavereita , vaan sillä perusteella mikäli joku on läheinen ja pidän häntä muutenkin ystävänä. Näin myös toimin pari kk sitten ja kutsuin 2 työkaveria. Meillä työpaikalla töissä noin 14 henkeä Frau Ani
×
×
  • Create New...