myy2908

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä myy2908

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Moi Kylmävahaliuskat (Veet) kokeiltu ja ei lähteny oikeastaan karvat tuli vaan punainen ja ärtynyt iho! Höylällä joutui kuitenkin vetämään loppuun. Eli ei toimi mulla... epilaattori pitäis varmaan hankkia... Tai sit jatkaa höylällä...
  2. Me otamme onnittelut vastaan kahdestaan. Kun me olemme kutsujina ja kun meilläkin on jo jälkikasvua, niin olis hassua että meidän vanhemmat enää ottaa mitään onnitteluja vastaan. Korkeintaan sitten poika (3 vuotta) on kanssa vastaanottamassa onnitteluita...
  3. Moikka Fiona Taas ehtiessäni kirjoittelen... Onko teille tullu vielä laskua kirkosta? Meille ei ole vielä tullu ja sitä vähän ihmettelen... Mäkin meinaan laulaa häissä. Meillä kun sulhasen kanssa on molemmilla musatausta niin ihan luontevaa. Varmaan nähdään myös teatteriesityksiä. Meillä tarkoitus saada kutsut nyt toukokuussa lähtemään. Kaikki kuitenkin suunnittelee jo lomia, vaikka toi elokuun loppu ei enää sitä ihan aktiivisinta lomakautta ole. Sulhon kaveri auttaa kutsujen teossa (töissä graafikkona mainostoimistossa). Kengät puuttuu ja kaikki pieni sälä. Puku on, mutta se pitäis vielä muokata sitten kenkien mukaan yhteensopivaksi. Seuriksessa kun tulee oltua ulkona niin en ihan maata pitkin laahaavaa halua puvusta. Ainakaan edestä. Ootteko ollu taas jo yhteydessä ravintolaan? Mietin, että koskakohan sitä menua aletaan suunnittelemaan? Alustavasti mietittiin silloin jo viime kesänä kun paikkaa varattiin, mutta ei vielä mitään lopullista. Ois muuten kiva nähdä ihan livenäkin joku päivä, ja vertailla suunnitelmia.
  4. Moikka Fiona! Meille tulee bändi. Luultavasti kuitenkin itse häätilaan. Haluaisin tanssia häävalssin nimenomaan siellä ravintolan puolella. Pitää bändin kanssa sitten sopia, missä vaiheessa roudaus. Bändiläiset kun ovat myöskin meidän vieraita (kyseessä sulhasen oma bändi, ja sulho esiintyy kanssa). Pitää miettiä vielä tätä. Mitään ihmeempiä koristeluja ei ajateltu laittaa. Kun ei oikein voi. Elokuun pimeneviin iltoihin ois kiva saada terassille kynttilöitä, mutta mä en oikein muista, että oliko nekin kiellettyjen listalla (kuitenkin kun kyseessä on puurakennus). Mutta koristeiden suhteen mennään varmaan aika minimissä. Yläkerran huoneesta tulee joko meidän kamojen säilytyshuone tai sitten lapsille huone (jos lapsivieraita tulee... ja tulee ainakin meidän oma muru). Me ajateltiin istua kaasojen & best manien kanssa. Vanhempien kanssa ei haluta istua eikä myöskään olla ihan keskenämme. Hirvittää vaan budjetti... Meillä noin 80 vierasta (aikuista) ja tuntuu et budjetti on jo etukäteen ylitetty. Hui! No, toivottavasti tulee ees hyvät bileet! Lähdettekö suoraan häämatkalle? Me mennään yöksi Kalastajatorpalle ja seuraavana päivänä lähdetään viikoksi häämatkalle.
  5. No kyllä mä ihan vuoden ekana arkipäivänä aloin soittelemaan ysistä alkaen... Ehkä se oli liioittelua, mutta ainakin sain varattua haluamalleni päivälle ja haluamalleni ajalle (eli klo 15, kun siellä on vain 2 vihkiaikaa per päivä, 15 ja 13).
  6. Uutta: puku, kengät Vanhaa: laukku, kihlasormus ja mies Lainattua: luultavasti alushame Sinistä:??? (ihastuin nimittäin mustaan sukkanauhaan...) Eli vinkkejä sinisiksi asioiksi kaivataan!
  7. Meillä häämatka jo aika suurella todennäköisyydellä suuntautuu Toscanaan. Plan on tämä: Lennot Roomaan ja lentokentältä vuokrataan auto. Lähdetään siitä pohjoseen päin köröttelemään ja eka yö pienellä paikkakunnalla n. tunnin ajomatkan päässä Roomasta. Seuraavat 2 yötä Siennassa, ja sitten vielä 2 yötä Firenzessä. Yksi yö jossain veilä pienemmässä paikassa ja siinä se on. Hyvää ruokaa ja kiireetöntä yhdessäoloa. Vähän nähtävyyksiä ja ennen kaikkea rentoutumista. Kosinta tapahtui aikoinaan Roomassa, joten Italia on aika luonnollinen valinta häämatkalle. Poikamme 3 v ei lähde mukaan, joten hirveän paljon pitempää häämatkaa emme halua. Eurooppa on siinä mielessä täydellinen. Häämatka ajoittuu syyskuun ekaan viikkoon.
  8. Moikka Itse olen ollut polttareissa, jossa morsian itse esim. ruokailun yhteydessä kävi vieraat läpi ja kertoi jonkun hauskan muiston / asian, joka kaveriin liittyi ja missä oli tutustunut.
  9. moikka olen itse ollut mukana talvipolttareissa, joissa käytiin luistelemassa rautatientorilla. Ei vaatinut kuin perus ulkoiluvaatteet, luistimet vuokrasimme sieltä. Hyvin löytyi kokoja kaikille ja oli todella hauskaa. Muistaakseni lisäksi oli hyvinkin edullista! Pitkästä aikaa sitä oli luistinten päällä ja koitti tehdä piruetteja ja vaakoja... Myös letkamuodostelmat olivat hauskoja isolla porukalla. Suosittelen! Koska kyseessä on tekojää, niin ei myöskään riipu siitä, onko lunta tai luonnonjäätä. Jos on lunta, niin pulkkamäkikin voisi olla hauskaa (tosin vaatii sitten jo ulkovaatetukselta vähän enemmän) tai Kampissa megazone lasersotakin on aika hauskaa (ja sinne saa ryhmäalennuksia...).
  10. Nyt kun olemme paljastuneet... Mekin tarvittaisi ajolupa bändille ja lahja-autolle. Ei olla vielä soiteltu. Meille ei varsinaista vanhusväestöä tule, eli isovanhempiemme sukupulvi valitettavasti puuttuu jo kokonaan. Eli kaikkien vieraiden kyllä pitäis pystyä kävelemään kirkkoon ja juhlapaikalle. Me kävellään itsekin väli kirkko - juhlapaikka, joten hevoskuljetusta tai muutakaan eksoottista sille etapille ei olla varaamassa. Pääseeköhän taksit ajamaan saareen? Eli hakemaan pois juhlakansaa? Lisäks täytyisi ottaa yhteyttä ravintolaankin, että mitkäs nyt oli ne ajat jolloin sinne pääsi laittamaan paikkoja kuntoon (edellisenä iltana vai vasta silloin lauantaina?) ja voiko seuraavana päivänä esim. hakea sen lahja-auton pois... No onhan tässä vielä aikaa...
  11. Moi! Mä muuten taidan tuntea sut ihan siviiliilissä (opintojen kautta!). Mikäli siis oikea nimesi alkaa P:llä (8 kirjainta) Meille on tulossa n. 80 vierasta. Onnittelut sullekin! Ja kiva ois tosiaan vaihtaa kuulumisia järjestelyiden etenemisestä!
  12. Meillä häät 29.8.2009! Paikkahan on aivan täydellinen ja Karunan kirkko meilläkin klo 15 varattuna. Kesän viimeinen vihkiaika siis kirkossa. Kivaa olisi joo vaihtaa kuulumisia muistakin järjestelyistä! Esim. oletteko jo soittaneet ulkoiluvirastoon noita ajolupia? Onko hankala saada ja kuinka monelle autolle? Meillä ois tarkoitus saada 1 lupa bändin autolle ja 1 lahja-autolle (vaikka itse emme autoa käytä koko tilaisuuden aikana...). Kaikki isot jutut alkaa muuten olla selvillä. Jännittyneenä jo nyt....
  13. Raja on vedetty 18 vuoteen niinkuin monessa muussakin asiassa. On kuitenkin tiedostettu, että tilanteet ovat erilaisia ja sen vuoksi on poikkeusluvalla mahdollista mennä naimisiin aikaisemminkin. Mielestäni tämä on tosi hyvä juttu. En itse arvostelisi, onko 18-vuotias (tai alle) kypsä naimisiinmenoon. Tuskin kukaan ihan kevyin perustein menee naimisiin tuonkaan ikäisenä. Varsinkin jos sen totettamiseen vaaditaan poikkeusluvan hakemista tai muita erityisjärjestelyitä. Senhän näyttää vain aika, meillä kaikilla, onko valinta osunut oikeaan. En itse aio jäädä odottelemaan, että olen 50 tai 80 vuotias voidakseni jälkiviisaana arvioida tulisiko nyt, 28 vuotiaana, mennä vai jättää menemättä naimisiin. Kuten "olemisen sietämätön keveys" kirjassa filosofoidaan, koska kaikilla on vain (oletettavasti) 1 elämä, vaihtoehtoiset elämänpolut eivät ole mahdollisia, jotta voisimme vertailla mikä tie kannattaa valita. Itse en koe ainakaan olevani sen "kypsempi" naimisiinmenijä (vaikka meillä nyt jo 1 lapsikin) kuin olisin ollut ensimmäisen poikaystäväni kohdalla 18-vuotiaana. Elämäntilanne voi tosin nyt olla vakaampi, mutta ei sekään ole tae siitä, että yhteinen elämä tai rakastaminen olisi nyt jotenkin helpompaa.
  14. Meillä on Ravintola Seurasaari (sekä Karunan museokirkko) varattuna elohäille 2009! Paikka on aivan ihana ja luonnonläheinen, vaikkakin lähellä.
  15. Meillä muru jää hoitoon häämatkan ajaksi. Suunnitelma on siis se, että poika (häiden aikaan 3 v 8 kk) menee häitä edeltäväksi yöksi mun vanhemmille, jotka pukee sitten aamulla ja tuo häihin. Emme kummatkaan pystyisi sinä aamuna keskittymään vielä uhmaikäisen temppuihin. Häistä ilmeisesti miehen vanhemmat ottaa pojan mukaansa ja sitten vielä vaihtavat seuraavan viikon puolivälissä hoitopaikkaa. Kummatkin isovanhemmat rakkaita ja läheisiä pojalle, joten luulen vain nauttivan huomiosta (nykyäänkin oikein odottaa sitä, milloin SAA mennä yökylään mummille ja papalle). Eli hyvin mielin lähdetään heti häiden jälkeisenä päivänä viikoksi reissuun.