Jump to content
Naimisiin.info

GroverBlack

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

GroverBlack's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Yksissä "kaasottomissa" häissä morsian ojensi kimppunsa vihkimisen kirkon etupenkissä olleelle äidilleen. Ihan toimiva ratkaisu. (Jos idefix vielä mietit kimpun hankintaa - kaasottumuus ei ainakaan ole este!). Toisissa häissä (jossa oli kyllä kaaso ja bestman) hääpari juonsi itse häänsä. Kivaa vaihtelua, eikä mitenkään oudon tuntuista. Eli jos pieni esiintyminen ei hääparia haittaa, niin näinkin sen voi tehdä. Ei siihenkään pakosti kaasoa/bestmania/seremoniamesteria tarvita. Kaasolta saatavaa henkistä tukea häävalmistelujen ja hääpäivän aikana onkin varmaan vaikeampi korvata.
  2. GroverBlack

    Sulhasten suusta

    Tämä on ystäväni sulhasen suusta, sen jälkeen kun hääpari oli käynyt papin juttusilla ja mietittiin vähän porukalla, että mikä raamatunkohta sitten valittaisiin vihkimiseen. "Ei ainakaan sitä, missä on niitä soittimia" Niinpä niin - "kumiseva vaski tai helisevä symbaali..."
  3. Satuhäät parempi. Meidän häissä product placement otti turhan ison osan. Varmaan yleisen viihdyttävyyden vuoksi vuoksi molempiin on vähän liikaa yritetty saada dramatiikkaa mukaan "sulhanen ei kokeile liiviä... mitä tästä seuraa?" Toisaalta hyvä, että huonojakin puolia näytettiin - saa vinkkejä siitä, mitä ei kannata tehdä. Toisaalta huojentavaa nähdä, että kyllä ne häät ovat kuitenkin aina vähän samanlaisia. Vaikka Meidän häissä oli nyt "erilaiset, rockhenkiset häät", niin ihan siellä oli puvut ja kakut ja bändit ja kirkot ja ohjelmaa jne. Vie siis pois turhia paineita omista suunnitteluista. Saako järjestää ihan sellaiset tavalliset häät? Ylihuomenna lisää!
  4. Minkälaiseen määrään boolia tuo yksi kimallepurnukallinen riittää?
  5. Meille myös kihlajaislahjaksi saadut lasit - ne on maalattu kohtalaisen turkoosiksi ja ovat koristeelliset muutenkin (alunperin jostain ulkomailta hankittu) eli ei siis mitenkään teemaan sopivat, muta ei niin justiinsa
  6. Omalla Toyotalla mennään, on sen verran uusi, että häidenkin aikaan vasta 1 v. Auto on musta ja jos vähän valkoisia ja hopeisia koristeita laittaa, niin sitten ajopeli on ihan häiden teemaväreissäkin. Eiköhän mene ihan täydestä. Kaikki mahdolliset (= ilmaiset!) laina-autot on sen verran muilla paikkakunnilla, ettei niitä helposti saisi paikalle. Ja mielummin käyttää autonvuokraeurot johonkin muuhun yksityskohtaan häissä.
  7. Juu, täälläkin on koitettu pitopalvelua motivoida (soitoilla) tasaisin väliajoin - aina se tarjous tulee ensi viikolla... Ja toimin kyllä juuri niin päin, että ensikontakti soitolla, sitten tarkemmat toiveet sähköpostilla heti perään. Harmillista tässä on se, että yhdeltä pitopalvelulta tuli nopeahkosti tarjous ja on tosi kurja roikottaa heitä nyt sitten, kun päätöstä ei ihan yhteen tarjoukseen perusten uskalla tehdä. Motivointia vaativa paikka olisi tod. näk. se sopivimman hintainen... Olisi kiva saada homma vaan hoidettua, yksi asia vähemmän huolehdittavana!
  8. Olettekos huomanneet, että Harry Potter-leffojen alkumusiikki on myös "valssi" tai tätä 3/4 - tyyppistä nyt ainakin. Eli valssilla vedettävää... Meille ei sitä tule, kun ei ihan niin isoja faneja olla. Mutta jollekin voisi olla aika sopiva! Ei nyt ole ihan viime aikoina tullut kuunneltua, mutta muistelisin että sen tempo oli hiukan haastava. Joko nopea tai sitten tempo vaihteli. Lisäksi rytmiä ei koko ajan kuule ihan helpolla. Toisin kuin perinteisissä suomalaisvalsseissa, joissa se 1-2-3 kyllä erottuu...
  9. Eevis77: Olin juuri viikonloppuna yksissä pienemmissä häissä, jotka pidettiin palatsin yläkerran kabineteissa. Ja kyllä sinne melko lailla kuului alakerran musiikit, niin baarista soitetut kuin aulassa olleen bändinkin soittamat. Eli kuului kyllä koko palatsiin. No näitä häitä musiikki ei häirinnyt, nautittiin vain "ilmasella"! Toki biisivalintoihin ei sitten ollut sanomista... ei niissä tosin mitään vikaa ollut. Omia musiikkeja ei olisi kuitenkaan ollut järkevää käyttää. (Vinkkinä sellaisille, jotka suunnittelee yläkertahäitä palatsiin.)
  10. Saakohan Karllundin pihaan jäädä yöpymään matkailuautoilla tms? Vaikka pientä korvausta vastaan... Kokemuksia kenelläkään? Paikka on varattuna ensi kesälle, mutta tuo jäi kysymättä isänniltä varausvaiheessa. Eikä vielä viitsisi olla kontrollifriikkimorsian, joka soittelee jotakin yksityiskohtaa joka toinen viikko... Jos pihaan ei voi jäädä, niin pitänee pikkuhiljaa kartoittaa muut lähiseudun "pellot", mihin kauempaa (reilu 600 km) tulevat "karavaanarisukulaiset" voisi ohjata. Sattuuko olemaan ideoita?
  11. Kun lahjatoiveena oli rahaa häämatkatilille, niin pistin onnittelukorttiin itse onnitelujen lisäksi jonkinlaisen vihjauksen "hyvää häämatkaa!" -tyyliin. Varsinaisesti runomuodossa se ei ollut Jos hääparin rahalahjapyyntö kohdistetty erityisesti johonkin, häämatkaan, kodin remontointiin tms niin siitä voisi tosiaan löytyä jotain mainitsemista korttiin.
×
×
  • Create New...