Jump to content
Naimisiin.info

Whisky

Rouva
  • Viestit

    53
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Whisky

  • Syntymäpäivä 07/01/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kotka

Whisky's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mekin kuulumme vähemmistöön; miehelle tulee minun sukunimi. Onhan se vähän ihmetystä ja keskustelua herättänyt, mutta ei mitään kovin ilkeää kommentointia tyyliin "no ootpas tosiaan tossun alla".
  2. Me ei aiottu toivoa mitään. Kukin antaa mitä haluaa, jos haluaa. Mie ainakin haluan oikeasti yllättyä availlessani paketteja
  3. Mites, kertokaas tietonne/luulonne hyvät naiset... Haluaisimme että mun 3,8mm leveään sileään vihkiin kaiverrettaisiin "XX.X.XXXX Kunnes kuolema erottaa". Mahtuukohan sinne noin pitkää tarinaa? Voiko niihin kirjoittaa 'kahteen kerrokseen' jos ei muuten mahdu? Haluaisin tietää, että pitääkö keksiä joku varasuunnitelma jos tämä ei käy, ennenkuin vien kaiverrettavaksi.
  4. ^ Saa kysyä Meillä kun on vihkiminen vain ihan perheen kesken ja bilejuhlat sitten seuraavana vko.loppuna kavereiden kanssa mökillä... Vihkipäiväksi hankitaan jokin kaunis paperi joka laitetaan kehyksiin ja viereen hyviä kyniä. Vieraat saavat kirjailla nimensä siihen kukin tyylillään. Mökille on hankittu Aikuiset ystäväni- ystäväkirja vieraskirjan virkaa toimittamaan. Ehtii hyvin jokainen kirjoitella siihen kun pippalot kestää koko viikonlopun. Tarkoitus on kerätä kaikkea häihimme liittyvää muistolaatikkoon, johon kirja ja 'kehystetty vieraslista' sitten menevät. Meidän mielestä erittäin bueno ratkaisu vähän erikoisempiin järjestelyihimme.
  5. Täällä mennään aika hyshys-linjalla, erittäin tietoinen valinta. Suku saa tietää vasta kun saavat kutsukortit postissa. Halusimme nimittäin minimoida mahdollisen vouhotus-hössötys-kitinä-valivali-ajan, ja koska itse maksamme niin senkään puolesta ei ole ongelma. Ja nyt ei tarvitse miettiä kuka saa tietää ekana... sulhasen suvussa hyvät juorut ovat nimittäin melkeinpä käypää valuuttaa, emmekä halua kuulla napinoita tyyliin, "kun tyyne-täti tiesi viisi tuntia ennen minua..." Kavereille on kerrottu, koska eivät ole yleensä missään tekemsiissä sukulaistemme kanssa.
  6. Meillä tarjotaan: Venäläistä silliä Sipulisilakkaa Graavilohta/täytetyt munanpuolikkaat Vihersalaatti Sienisalaatti Waldorfinsalaatti Kanasalaatti Hirvipaistia Kanttarellikastiketta Haudutetut lohirullat Kastiketta Uunijuureksia Keitettyä perunaa Kahvia Kinuskikakkua
  7. Whisky

    BUDAPEST?

    Me ollaan myös suunniteltu häämatkaa Budapestiin. Ajankohtana syys-lokakuu... onko kukaan ollut silloin siellä? Ajateltiin, että ei ole enää kauhean kuuma ja jaksaa ehkä paremmin juosta museoissa, kirkoissa ym. nähtävyyksillä. Matkaoppaita ja esitteitä lueskellessa on tullut sellainen olo että kyseinen kaupunki on juuri meitä varten
  8. - Mitään ei ryöstetä (morsianta, sulhasta, anoppia, boolimaljaa etc.) - Mitään ei heitellä (riisiä, kimppua, sukkanauhaa) - Ei muutakaan väkinäistä ohjelmaa tai kenenkään nolaamista - Mitään ei videokuvata (asia joka kammottaa mua aivan uskomattoman paljon... ) - Ei ylimääräisiä hörhelöitä - Ei stressiä
  9. Mulle ei pitänyt alunperin tulla kaasoa ollenkaan, mutta viime viikonloppuna oltiin hummaamassa kaveriporukalla ja... tulos oli sitten se että mulla on nyt 5 kaasoa, pyysin sitten heitä kaikkia Eipä heille jää muuta 'kaason hommaa' kuin mahdollisten polttarien järjestäminen, kun häät ovat hyvinkin epämuodollinen ja epämääräinen tilaisuus (tahdotaan erittäin pienesti ja juhlitaan viikon päästä kaverien kanssa omalla tavalla).
  10. Tää on kyllä hauska, olisin pistänyt vakavasti harkintaan jos meillä ei olisi ollut vielä parempaa ideaa Viimeksi eilen tutkailin tätä kirjakaupassa, hauska, nätti, selkeä ja varmasti jää kiva muisto. Suosittelen minäkin käymään katsomassa jossain.
  11. Morsiamena toivon todellakin, että jos mulle polttarit järjestetään niin ne eivät maksa paria kymppiä enempää per lärvi... Mieluummin jotain lähes ilmaista (onkohan sellaista edes...?). Mua hävettäisi ihan sikana se, että kaverit olisi suunnitelleet jotain kallista ja en sitten pitäisikään siitä tms. tai että pahimmassa tapauksessa se karsisi osallistujia pois.
  12. Meillä ei mennä ihan perinteisen kaavan mukaan, mutta jotain kyllä löytyy. - morsian ja sulhanen - morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet - sulhasella frakki - vihkiminen lauantaina - hääjuhla sen jälkeen Meillä pelkkä ruoka ja kahvi, ei mitään ohjelmaa - juhlassa ruokailu ja kakkukahvit - hääkakun leikkaus ja polkaisua - häävalssi - ystävien kehittelemää ohjelmaa - hääparin hääyö kahdestaan omalla mökillä - morsiamen huntu - isän saattaminen, tämä saattaa jäädä myös pois... - kaasot ja bestmanit - hääpäivä heinä- tai elokuussa - ruusukimppu - hääauto Oma räppänä on ihan hyvä - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto Meillähän on tarkoitus myös järjestää häitä seuraavana lauantaina mökkivikkonloppu ystävillemme, sillä kirkkoon ja syömään ei ole kutsuttu kuin vanhemmat, sisarukset ja isovanhemmat. Häät ovat siis tavallaan kaksiosaiset ja sitäkin kautta hieman erikoiset. Näin voimme rauhassa juhlia rakkaiden ystäviemme kanssa rennosti ja hauskasti.
  13. Meidät vihitään kirkossa ja vieraita on alle 20. Kirkkoon mahtuisi seurakunnan nettisivujen mukaan 900, mutta taitaa olla liioittelua, itse olisin veikannut että n. 500. Meitä ei haittaa vieraiden vähyys, tässä tapauksessa määrä ei korvaa laatua
  14. Kiitos, Eva82! Meillä tosin suunnitelmat hieman muuttuivat, ja päädyimme varaamaan meille tilausravintola Ketunleivän Iitistä. Tosi mukavia olivat isäntä ja emäntä, ja tuntui että heti pääsivät jyvälle siitä mitä me päivältämme odotamme. Jes! Olemme olleet kyseisessä paikassa kerran juhlimassa 50-vuotispäivää, ja silloin ruoka oli ainakin tosi hyvää, kauniit puitteet juhlalle ja palvelu erinomaista. Eikä ole kuitenkaan hinnalla pilattu.
×
×
  • Create New...