Nöpö

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Nöpö

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kolikko kengässä tuo ainakin parturini mukaan vaurautta. Oma parturini hiuksiani laittaessani sen minulle matkaan antoi. Jotain vanhaa minulla oli kaulakoru, lainattua siskoni hääkengät, sinistä sukkanauha ja uutta hääpukuni, joka on by the way nyt myynnissä .
 2. Meikäläiset olivat hääyönsä Tampereen kylpylässä hääsviitissä. Luvassa oli shamppaanjaa & suklaata, ja poreamme. No, paikalle kun päästiin niin vastassa ei ollut juotavaa eikä syötävää. Soitettiin tietysti vastaanottoon, jossa asialle ei enää siihen aikaan pystytty tekemään mitään (klo. 24), koska viinakaapin avaimia ei ollut virkailijalla. No, eihän tuo varsinaisesti haitannut, ajateltiin mennä ammeeseen rentoileen. No, loikoilemaan päästiin kunhan sulkki oli ensin pessyt puolen vuoden pölyt ammeesta. Nyt sitten vaan poreet käyntiin. Juu, vesi loiski ympäri lattiaa, kun säädin oli jumittunut täysille. Joten jouduttiin tyytymään tavalliseen ammeeseen. Kyllähän tälläiset kommelukset antaisi anteeksi normaalissa hotelliyössä, mutta kun kyseessä on ainutkertainen yö ja hintaa oli maksettu 235€, niin ei todellakaan halua jäädä mistään paitsi. Joten tuleville morsmaikuille suosittelisin lämpöisesti jotain muuta paikkaa kuin kyseistä kylpylää .
 3. Nukuin kuin tukki kultani vierellä
 4. Mistä tällaisen biisin voisi löytää? Auttekeehan taas siskot! Joku vieras oli tämän biisin tuonut julkisuuteen tuolla yhdellä palstalla. Ja nyt jäi kaivelemaan. Jos se olisikin juuri meitin valssi :) .
 5. Oskalan talvihäät-valssi täälläkin hakusessa. Ilmeisesti varsin uusi biisi? ??? ??? ???
 6. Hitsit, kun onkin vaikeaa löytää hääkakuista kuvia. meille on tulossa kermakakku, ja niiden koristeluun ei löydy ollenkaan tarpeeksi ideoita. Kyllähän nuo linkit löytyy joka kuvan takaa, ominaisuudet ja silleen...
 7. Minut ja mieheni vihittiin maistraatissa 6.6. ja seuraavana päivänä oli avioliittoon siunaus kunnon hääjuhlalla pukuineen kaikkineen. Sain vihkisormuksenkin sormeeni vasta silloin. Päätin kuitenkin ottaa sormuksen kaiverrukseen virallisen vihkimispäivämme 6.6., ja aiomme tulevina vuosina juhlia hääpäiväämme kyseisenä päivänä. Miten teillä muilla, kumpi päivä on teidän sormuksissanne?