jasuliini

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About jasuliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  vantaa
 1. Sain lahtelaisen kultasepän tekemän sormuksen, hopeaa jossa koverrettu V ja lopuksi kaiverrettu aimo...
 2. Pelkäsin tätä ihan hirveesti etukäteen mutta toisin kävi. Kirkossa oli itku tosi llähellä, mutta eipä vaan tullut vaikkakin olin päättänyt ettei haittaa jos näin käy. Oikeestaan ainoat isommat kyyneleet tulivat onnitteluvaiheessa kun ihanat ihmiset onnittelivat ja halailivat. Kyyneleitä tuli myös vähäsen kun puheita pidettiin, lähinnä mieheni puhe minulle oli NIIN koskettava!!!
 3. Jep, kyllähän sitä tuiskeessa oltiin molemmat! Pidettiin kuitenkin tyyli yllä aina siihen saakka kun vanhempi väki lähti ja lapset (myös omamme) pois. Aamulla aloitin kuoharilla. Matkalla kirkolle jatkoin lasillisella skumppaa. Vihkimisen jälkeen kävimme oluella sulhon ja kaason kanssa kantakapakassa (olisittepa nähneet kantisten ilmeet). Juhlassa sitten muutama lasi kuohuvaa taas ja olutta sitten kun oli jo myöhempi ja bileet alkoi tosissaan! Ei känniä päässyt tulemaan (paitsi jatkoilla myönnän olleeni humalassa), mutta ihan selkeesti humalan puolelle meni! Mutta mukavaa oli ja mikä tärkeintä, muistan joka käänteen häistä ja yöstäkin!
 4. Tuolta Now and Foreverista tilasin itse meille omat nimikirjaimet kakun päälle. Nyt en kumman vaan jostain syystä niitä tuolta sivuilta enää löytäneet, liekö loppu vai ei enää valmisteta? Olivat tosi makeat, hopeoidut ja oli kristalleja koristeena. 10cm korkeat ja oikeesti tosi hienot ja erillaiset! Soittamalla varmaankin selviää...
 5. Heippa! Ensinnäkin tuo "n 60 prosentista"-kuullostaa siltä ettet ihan tarkkaan tiedä paljonko alkoholia tämä tuote sisältää... Jos näin on, kannattaa ottaa selvää mitä tämä litku on ennenkuin sitä muille tarjoaa. Jos alkoholi on ihan ns. laillista, aloittaisin miettimisen siitä että muuta taravaa on oltava boolissa paljon, koska laimentaa tarvii kun alkoholi prosentti on kirkkaassa noinkin korkea. Likööriä voisi ottaa kaveriksi, esim. omena, persikka tai vaikka jokin marjaisa likööri etenkin kesäaikana olisi hyvä! Mehua voisi olla myös, pelkästä limsasta tulee usein liian hapokasta. Limsana Russhian on hyvä, kuten myöskin Tonic, Bitter Lemon, tai vaikka Sprite jos mehuakin käytetään. Hyvä vinkki on aina kokeilla kotona eri variaatioita että mikä maistuu omaan suuhun parhaimmalta.
 6. Heipäheit! Häät takana ja voin omasta ja varmasti monen muunkin puolesta sanoa, että karkkibuffa oli menestys! Meillä vieraita oli 80 aikuista ja 22 lasta, karkkia oli kymmenisen kiloa ja kilon verran jäi. Eli tuo 100ghlö oli oikein sopiva ainakin meidän häissä!
 7. Hei! Voithan ostaa savustettua lohta valmiina/savustaa itse/pyytää että joku tuttu savustaa. Lohta voi tarjota kuitenkin lämpimänäkin ruokana, just jonkun kivan (vaikka kylmän) soosin kera. Lohta voi tietysti ihan kypsentää sellaisena kotiuunissa, mutta toki on työlästä jos vieraita tulee paljon. Suosittelen myös patoja, wokkeja yms joita voi kotona tehdä ja jotka on sitten helppo lämmittää juhlapaikalla.
 8. Ei ainuttakaan!!! 25 e kengät jalassa 13 tuntia, eikä rakon rakkoa!!! Oli kuitenkin 10cm korkoakin ja tanssittua tuli!
 9. * kakun olisin ottanut muualta * muutaman kuohuviini-lasillisen olisin voinut jättää ottamatta loppu illasta * ruokaa olisin halunnut maistella enemmän ja rauhallisemmin * olisin ohjeistanut jonkun hoitamaan anopin pois ennen sammumista Näin meillä...
 10. Heräiltiin hotellista,ja availtiin huomenlahjat, syötiin aamupalaa pakattiin tavaramme ja tultiin kotiin. Tämä oikeestaan kokonaisuudessaan seuraavasta päivästä-lapsia oli jo niin kova ikävä että kotio haluttiin molemmat.
 11. Tässä joitain: *Kermaperunat *Valkosipulikermaperunat (tai ilman kermaa) *Parisinperunat *Lohkoperunat *Linnaperunat *Paistetut perunat *Yrttiriisi *Viipaleperunat *Perunaröstit *Kokonaisena paistetut perunat
 12. Wilmari: Olet karsellut tasan samannäköisiä kakkuja kuin minä. ja myös minä ole törmännyt siihen etten meinaa saada haluamani mallista/näköistä kakkua mistään. Muutaman erikoiskonditorian löysin täältä pääkaupunkiseudulta jotka näitä tekee, mutta ongelmaksi on nyt mudostunut: A: Ihan kauhea hinta (kun vertaa perinteistä hääkakkua) B: Konditorioihin kun olen ollut yhteydessä, ovat he minulle kertoneet että ns. tornimallista hääkakkua kyllä tehdään, mutta sen kokoaminen valmiiksi ja kuljettaminen on kuulemma liian riskiä peliä. Joten juhlapaikan pitäisi olla sellainen että kokaminen ja mahdollinen koristelu hoituisi paikanpäällä... Ärsyttävää ja hankalaa, mutta olen ainakin itse päättänyt tavalla tai toisella tuollaisen ihanuuden häihini hankkia...
 13. Laitanpa minäkin nyt tähän luonnoksemme menusta. mitään ei olla vielä pantu lukkoon asti, mutta koska pitopalvelumme sattuu olemaan sellainen että kaikki käy, tarvii vaan alkaa miettimään että onko tää nyt se viimeinen juttu ja sitten antaa homma pitopalvelulle... Buffee: Sekoitelma erillaisia vihreitä salaatteja Kanaceasar Tomaatti-mozzarellasalaatti Marinoidut jokiravunpyrstöt Lohitartar, tummalla leivällä Kylmäsavulohta Paahtopaistia tai riimihärkää Savustettua peuraa Keitinperunat Vasikkaa Viipaleperunoita Juuressärää Lapsille vielä lisäksi coctailpullia, prinssinakkeja, kasvistikkuja Hääkakku Suklaasuihkulähde Iltapala: Coctaipullia, prinssinakkeja, kaikki jämät (varsinkin salaatit) . Tosiaan vielä on paljon auki. Esim. tahtoisin kauheesti ton riimihärän pöytään, mutta tiedän että se on vaikeeta toteuttaa seisovassa pöydässä niin että onnistuisi ja hyvin! Vasikkaa tulee olemaan pääruokana, mutta ei aavistustakaan vielä miten ja minkä kanssa. Huoh...
 14. Jeejee, mekin saatiin kirkko! 090509 on meidän vihkipäivä! Ajaksi saatiin kyllä vasta toive nro 3, mutta olen ihan tyytyväinen!
 15. Listaanpa meidänkin tahän, tosin voipi olla että muuttuu ja useesti vielä: 14.00 Vihkiminen 14.30 Valokuvaaminen kirkon edustalla 15.00 Morsiuspari juhlapaikalla 15-16.00 Onnittelut ja alkumaljat, "pakolliset puheet" 16.30 Ruokailu alkaa 18.00 Ruokailu loppuu 18.30 Häävalssi, orkesteri soittaa ekan setin 19.30 Hääkakun leikkuu, kahvit 20.30 Orkesteri soittaa tokan setin ...-> seurustelua, vapaita puheita 22.30 iltapala, orkesteri soittaa vikan setin 23.30 Live musiikki loppuu ja bileet alkaa hiipumaan... Paikan olisi tarkoitus olla tyhjä yhteen mennessä. Hääparin tarkoitus häipyä iltapalan jälkeen. Tosin tilanteen mukaan hääpari jatkaa "tappiin" saakka.