kesämorsio09

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kesämorsio09

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. En tunne olevani niin hyvä meikkaaja, että uskaltaisin lähteä kokeilemaan meikkausta noin tärkeänä päivänä. Luotan sen sijaan täysin vakkarikampaajani ammattitaitoon - hän on myös maskeeraaja, joten meikin suhteen ei ole pienintäkään jännitystä ilmassa!
  2. Periaatteessa mikä vain vuodenaika, mutta koska haluamme vihkimisen tapahtuvan ulkona luonnossa, niin ajankodaksi valikoitui keskikesä. Toisaalta talvella hääkutsuja satelee huomattavasti vähemmän, joten se olisi ollut ainakin vähän erikoisempi aika mennä naimisiin... Mutta kesä siis meillä!
  3. No hyvä että löytyi! Jokin meni vikaan linkkiä kopioidessa. Mitäs muuten tykkäsit? Voi olla aika "erilainen" kipale, jos ei ole aiemmin Jarkon musiikkia kuunnellut...
  4. Linkki löytyykin jo ketjun aiemmalta sivulta, mutta tässä se siis uudelleen: http://www.youtube.com/watch?v=fQ7A9qJQijc...feature=related. Itse en voi kuunnella kipaletta enää ilman herkistymistä...!
  5. Sama täällä! Häävalmistelut ovat vielä alkutekijöissään (paikkakaan ei vielä ole selvillä), mutta häävalssi on lyöty jo lukkoon. Ja sehän on tuo aivan ihana Jarkon biisi Valssi tanssitaidottomille. Bändistä ei ole vielä tietoakaan, mutta tarvittaessa soitetaan tuo valssi vaikka levyltä...
  6. Kiitos aadasofia vastauksesta! Aika hurjan tuntuinen summa, kun sen kertoo sadalla... Mahdatko tietää, onko tuo ihan perusmenu vai jotain erikoisempaa? Ja kuuluuko siihen alkoholijuomia/iltapalaa...? Sekin kiinnostaa, veloitetaanko alle 4 v lasten ruokailusta. No, ensi maanantaina tosiaan menemme paikan päälle, joten sieltäkin toki saamme vastauksia, mutta kaikenlaisia tiedonmurusia otan kyllä innolla vastaan.
  7. Hei vaan kaikille! Olen lukenut viestejä viime päivät silmäni kipeiksi, ja päätin vihdoinkin osallistua keskusteluun. Ollaan järjestämässä häitä ensi kesälle, ja parhaillaan on menossa juhlapaikan etsinnät Turun seudulta. Häävieraita kutsutaan 110 ja lapsia saattaa ilmaantua mukaan kekkereihin jopa parisen kymmentä. Eli aika suuri paikka pitäisi löytää ja mielellään sellainen, joka olisi yhtenäistä tilaa. Toiveena olisi lisäksi, että paikkaan saisi tuoda omat juomat ja vihkiminen voisi tapahtua pihamaalla. Ketjun viesteistä olen saanutkin jo paljon apua, mutta osaisiko joku valaista, käykö Friskalan Kartano liian ahtaaksi yli sadalle hengelle, tanssimaankin kun pitäisi mahtua? Samaa asiaa pohdiskelen Päiväkulman kartanon kohdalla (en ole vielä noihin paikkoihin soittanut). Ollaan menossa katsomaan Kavalton Tilan Navetanvinttiä, Kaimalan Karhulampea sekä Taattisten tilaa tällä viikolla, mutta voisin sopia vielä muutamat muutkin käynnit, jotta saataisiin enemmän valinnanvaraa. Niin ja vielä noista Karhulammen ruokien hinnoista - onko kenelläkään ajankohtaista tietoa, lienevätkö ne aivan tähtitieteelliset?