Basilica

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Basilica

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Siilinjärvi
 1. Listaa päivitetty. Häät on nyt juhlittu. Ihanaa oli. Vieläkin leijailen pilvissä, mutta pieni apeus valtaa kun kaikki se kiva on jo takana päin. Onnea kanssa sisarille. Kehoitus niille joilla kaikki vielä edessä päin, että nauttikaa joka hetkestä.
 2. Polttari asia selvitettiin juurta jaksaen. Häitä voitiin viettää viime lauantaina. Huppari löysi miespuolisen omistajan. (Tosin edelleenkin sitä mieltä, että akkamainen maku.) Hääpäivänä ei asiaa enää mietitty.
 3. No hupparille ei ainakaan vielä ole löytynyt omistajaa, mutta ei hän kiellä sitä tuoneensa meille. En ryhdy salapoliisiksi. Annan asian nyt olla. Reilu viikko häihin, niin minulla on kyllä hommaa muissakin asioissa.
 4. No ukko tuli kotiin seuraavana päivänä. Ihan samassa porukassa kuin oli lähtenytkin. Kertoi puhelimestaan loppuneen akun sedellisenä päivänä ja väitti, ettei ollut kuullutkaan kaverinsa pyytäneen puhelimeen aamulla. Nyt on minulla uusi herne nenässä! Tyhjäsin pyykkikoria ja sieltä löytyi S koon huppari, joka taatusti ei ole minun. Enkä sitä ole koskaan aikaisemmin kenelläkään tutulla päällä nähnyt heidän meillä käydessään nähnyt. Tämä kyseinen vaatekappale oli samassa kasassa kuin ukon polttari repusta tyhjennentämänsä kamat. Ja olin käynyt pyykkejä läpi pari päivää aikaisemmin. Sanokaa mua vainoharhaiseksi, mutta tämä on mun mielestäni aika omituista sattumaa... Ehkä häästressi vaivaa, mutta tulen hulluksi kun kehittelen stooria asian tiimoilta.
 5. Oli sitten rajut tai ei niin meille tulee miehen polttareista nyt riitaa. Hän lähti kyseisiin bileisiin eilen aamulla, kotiin ei ole yöksi tullut. Kännykkä on eilisestä lähtien ollut kiinni. Soitin tämän kavereille aamulla, oli kuulemma siellä, mutta puhelimeenkaan häntä ei saa... Ikinä ei lähes kuuden vuoden seurustelun aikana ole jättänyt kotiin palaamatta (jos puhe ei ole ollut) ja puhelimeenkin hänet on saanut krapulasta huolimatta. No odottelen herraan saapuvaksi. Jos minulle selviää, ettei ole ollut tuolla missä hänen sanotaan olleen todellakin aijon perua häät. Vaikkei asiaan liittyisi sen erikoisempaa draamaa, en vain aijo sietää valehtelua.
 6. Tämä puku odottaa käyttöä parin viikon kuluttua. Mallikuvasta poiketen vyön väri on myös valkoinen. Puku tuntuu jakavan mielipiteitä.
 7. Minusta tuo oikean puoleinen on erityisen kivan näköinen. Olisin itsekkin halunnut mustaa teema väreihin, mutta en ollut sitten riittävän rohkea.
 8. Meillä kanssa tunnelman luomiseen tulee kynttilöitä, paljon. Olen ostanut tuonne Vintin tuikkukippojen lisäksi korkeita lasisia kynttilän jalkoja joihin saa kruunukynttilät. (Psst! Tulevat sitten myyntiin syyskuussa ) Kuvia ja kokemuksia tulee sitten syyskuun puolella.
 9. Vintissä ei ole tilavuokraa (aika harvoin ravintoloissa on tälläistä käytäntöä.) Vintissä suurin osa on yhtenäistä tilaa. Ravintolan perällä on kabinetti, joka on pariovien takana. (Muttei sekään missään eristyksissä ole.) Meillä tähän tilaan on suunnitteilla ns. seurustelu alue. Eli sinne voi vetäytyä "rauhassa keskustelemaan" ja istumaan mukaviin nojatuoleihin. Ravintolan baari ja tanssilattia (pitopöytä on tanssilattialla mutta voidaan sijoittaa myös baarin viereen.) ovat muutamaa porrasta alempana. Pöydät tulevat ikkunaseinustalle hieman ylemmäs. Vierasmäärästä ja pöytäjärjestyksestä riippuu tuon bändin sijoittaminen tilaan. Meille tulee 5 hlö.n bändi ja 94 vierasta on kutsuttu. Pitäisi mahtua. Kerron sitten miten kävi. Jos haluat nähdä kuvia Vintistä niin käy niiden kotisivuilla. Siellä on hyvät kuvat. Kuvia klikkaamalla saat niistä suurempia. Noista juhlapaikoista vielä, että suosittelen tutustumaan myös Kuopio Klubiin. Se olisi ollut mun ihanne paikka, mutta kun siirrettiin häitä emme enää saaneetkaan sitä.
 10. Älähän nyt! Ihan järkky homma kun oma nimi nousee tuolla listalla. Niin paljon tekemättä ja pukukin vielä puuttuu! Olisipa vielä vuosi aikaa... (Ei voi muuta kun muistaa hengittää)
 11. Vinttin tarjous meille oli mielestäni kohtuullinen. Todella hyvin ottivat meidän toiveet huomioon kun menuta suunnitelivat. Toteutusta en vielä voi arvioida. Käytiin koemaistamassa tuo pääruoka ja oli todella hyvää. Eli odotukset ovat ainakin suuret! Noutopöytä + kakku ja kahvi 26€/aikuinen, lasten noutopöytä 6€/hlö. Iltapala 3€/lapset ilmaiseksi. Vesi ruokajuomana, muut laskutetaan erikseen. Esim. viinit n. 22€/plo. ja alkumaljat 19€/plo. Paikka on varattu meille koko päivän (koristelemaan saa tulla edellisenä iltana klo. 23 jälkeen.) Tarjoiluista tai siivouksesta ei erillistä maksua (en tiedä sitten jos on tosi sotku, no ei kai...) Kattaukseen kuuluu kuituservietit. Valkoiset liinat tulee vuokralle niistä maksua 60€. Tuikkukippoja kuulemma löytyy talonpuolesta. Jos ei tule bändiä, niin lupasivat soittaa musiikkia meidän soittolista toiveiden mukaisesti. No bändi tulee joten tähän ei ilmeisesti tarvitse turvauta (paitsi jos vieraat viihtyvät myöhään yöhön.) Muistaakseni juhlia sai klo. 01.30 tai bändin ollessa paikalla klo. 02.30 (tätä en nyt muista ihan tarkasti.)
 12. Minä ainakin voin laittaa kokemuksia ja kuvia Vintistä tänne kun saadaan häät tanssittua reilun kuukauden kuluttua. Toistaiseksi yhteistyö Vintin kanssa on sujunut hyvin.
 13. Vieraana olen ollut kesällä 2007. Minä ainakin tykkäsin paikasta, mielestäni siinä on kivasti maalaisromantiikkaa ja historiaa. Mutta materiaalina kivi tuo vaihtelua navetan ylisille. Vieraita oli 80-100. Kaikki mahtuivat istumaan samaan tilaan. Tanssin aikaan pitkät pöydät raivattiin sivuun. Pitopöytä tuli toiseen tilaan. Hermannitalolla on iso piha-alue ja hyvin parkkipaikkoja. Tosin nurmikon ja puiden lisäksi ei ole juuri kukkia tms. Syväniemen kaunis kirkko on siinä ihan lähellä (en tosi sisällä ole käynyt.) Omat alkoholitarjoilut saa tuoda. Ruoka puolen voi tilata läheiseltä Eevantalolta tai muuta kautta. (Vannomaan en mene, mutta tuolloin ruoat olivat Eevan talolta. Mielestäni eivät kovin onnistuneita olleet, pääruokana oli keitettyjä perunoita ja karjalanpaistia. Hieman mautoman makuista eivätkä lisukkeetkaan tuoneet pöytään sitä juhlan tuntua.) Miinuksena paikassa on rumat oranssin väriset muovituolit (sellaiset kuppimalliset jotka ovat useimmille tuttuja -80l. kouluruokaloista).
 14. Meidän itse tehtyjen kutsujen kappale hinta 2€ sis.: - paperi 0,7€ - kuori 0,4€ - strassit 2kpl 0,2€ - 1.lk.n postimerkki 0,7€ Tästä puuttuu tulostimen musteen osuus.
 15. Tietysti tekijän taidoista ja päivän tapahtumista riippuu millainen ulkoasu ja sisältö. Minä kaason roolissa suunnittelin polttareille teeman, joka näkyi myös itse kansiossa. Esimerkiksi tehtävänannot olivat runomuodossa ja printattu kukan muotoisille papereille. Morsian puettiin mehiläiseksi, joka näitä kukkia keräsi. Kaikki kansion väliin mahtuva materiaali otettiin päivän mittaan talteen. Kansiossa tehtävänannot, kuvat ja kuvatekstit ym. ovat tapahtuma järjestyksessä.