Jump to content
Naimisiin.info

Pickie

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pickie kaikki viestit

  1. Tietääkö kukaan, että millaiset tulot pitää miehellä olla, jotta koko homma ei kaadu siihen? Vaaditaanko joku tietty tulotaso vai riittääkö että miehellä on yleensäkin työ? (K-1) Itseäni hirvittää kaikista eniten juuri rahapuoli, että miten selviytyy siellä kaukana vain miehen rahoilla jos sitä työlupaa joutuu odottelemaan kuukausiakin. Ja saanko minä edes sieltä töitä.....mielellään joitain muuta kun hotellien siivousta Minulla on hyvä työpaikka suomessa, sekä palkan että haasteellisuuden puolesta, joten näen jo kauhukuvia itsestäni irvistämässä tekohymyä tippien toivossa jossain dinerissa kadunkulmassa Pelottaa kauheesti, että tämä turvallisuuden tunne ei suinkaan tule jatkumaan rapakon toisella puolella. Juuri tästä syystä aluksi halusinkin kauheesti että mies muuttaa tänne suomeen.....ajattelin, että rahallisesti täällä meillä on huomattavasti paremmin asiat. Mutta nyt olen niin lopen kyllästynyt tähän maahan, että huh huh.....kai pitää vain toivoa parasta Mieluummin olen köyhä ja ihanassa paikassa kuin rikas ja täällä keskellä ei mitään
  2. Kiitos vastauksesta MiaMaria! Mulla tuli vielä semmonen mieleen että mikä ero on tuolla K-3:lla ja CR-1:lla? Luin tuolta visajourneysta että käsittelyajoissa ei ole paljon enää eroja, ja CR-1 on pitkällä aikatähtäimellä parempi vaihtoehto, ja kenties myös halvempi(??).
  3. Moi kaikille! Olen lukenu tätä palstaa jonkun aikaa kun tämä paperisota/taistelu on minulle vielä kokonaan edessä, mutta ajattelin että voishan tänne rekisteröityäkin Poikaystäväni on amerikkalainen, emmekä ole naimisissa. Olin jotenkin kuvitellut että naimisiin meno on välttämätön muuton takia, mutta nyt olen lukenut tuosta K-1:stä, eli kihlattunakin homma voisi siis hoitua?? Tiedän että tässä keskustelussa näitä juttuja on hoettu jo moneen kertaan, mutta voisiko joku tiivistää mulle pikaisesti ne suurimmat erot K-1:n ja K-3:n välillä? Eli lähinnä plussat ja miinukset......onko K-3 nopeampi tai jotenkin varmempi vaihtoehto? Te jotka olette tuon paperisodan jo kokeneet, kumpaa suosittelette? Unelmoin siitä että noin vuoden päästä pääsisin muuttamaan Chicagoon.
×
×
  • Create New...