Mehis

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Mehis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kontiolahti
 1. Tässä nämä nyt ovat. Hieman eri variaatioita tehty. Noihin tulee vielä nimilaput kiinni ja karkkia sisälle. Meidän häiden pieni erikoisuus on tuo.
 2. Ystäväni opiskelee muotoilun koulutusohjelmassa ja hän sai puhallettu ne koulullaan. Ei siis maksanut meille mitään. Suhteilla mentiin siis.
 3. Tärpätti toimi hyvin! Hanskat vaan käteen, purkit tärpätti veteen ja jo lähti. Purkit on nyt hiekkapuhallettu. Valmiita purkkeja en ole vielä nähnyt. Innolla niitä odotan. Vielä viimeistely pesu purkeille.
 4. Oi voi, kunpa olisin tajunnut purkkeja kerätessä hoitaa tuon liimaongelman alta pois. Sunnuntaina edessä siis yli 120 purkin liotus ja rassaus. HUh.... Kyllä se on sen väärti, toivottavasti.
 5. Jo sain monta ideaa meidän tylsääkin tylsempään sisäänkäyntiin! Jes
 6. Kyllä kertakäyttöisiinkin on ekologisia vaihtoehtoja. Kuten biohajoavia Me ollaan mietitty kertiksiä kahville, kun ei tuota porukkaa liialti ole keittiössä touhuamassa.
 7. Meillekin lähes sama. Tai no, Kummisetä -elokuvan soundtrack vinyylinä. Siinä on sitä jotakin!
 8. Argh, tieto lisää tuskaa. En edes tiennyt mitään mistään häälehdestä. Ja nyt jo mietin kuinka sen toteuttaisin.
 9. Aluksi ajattelin että miksei näkisi. Mutta nyt olen päättänyt ettei näe ja samalla päätin myös olla miehestä erillään viimeisen naimattoman yön.
 10. Itse olen pohtinut tuota samaa asiaa kun oon harkinnut ostaa 30 kpl noita Galej-kuppeja. Tosin niitä tuntuu olevan yhdellä sun toisella morsiamella niin luulisi niitä olevan "vapailla" markkinoilla enemmänkin. Mielummin ostaisin joltain käytettyjä kuin ihan uusia. Paitsi että niitähän onkin myynnissä vaikka kellä. Jospa onnisaisi niin ei uusia tarvitsisi lähteä hankkimaan. :D
 11. Minä olen silmälasi-ihminen henkeen ja vereen. Ei nyt sentään. Hankin juuri uudet silmälasit hieman häitäkin silmällä pitäen. Sopivat ihanasti tulevaan hääpukuuni. Mutta varalla minulla on myös piilareita, jos vaikka koemeikin aikana tulee sellainen fiilis että piilarit ne on oltava. Pitäs varmaan kyllä piilariresepti uusia, niin voisi hankkia ihanat uudet piilarit tarvittaessa. Mutta kuten joku tuolla kirjoitti niin arkiset silmälasit eivät kuulu juhlaan. Niin onhan se niinkin. Siksi on ihana että esim Joensuussa on nykyisin SpecSavers. Sieltä voi huoletta ostaa juhlapaiväksi erikoisemmatkin lasit. Tosin jos meikki ei riitele uusien ihanien lasieni kanssa niin näillä mennään.
 12. Oi oi, täällähän näitä ideoita onkin! Hyvä ystäväni tekee meille somisteita ja hän mietti jos kokeilisi hiekkapuhaltaa filminkuvion purkkeihin. Meillä siis elokuvateema. Sisälle hääkarkkeina tietenkin popcornia! Mitäpä muutakaan. Samaiset purkit tulevat toimimaan illalla boolilaseina. Kierrätys ja muutoinkin ekologiset valinnat näkyvät häissämme. Jos tuo hiekkapuhallus ei toimi niin kuin on ajateltu, niin sitten tulostetaan tarrat purkkeihin. Kullekin vieraalle omalla nimellä.
 13. Hiljaiselta näyttää tämä palsta. Onko kukaan viime aikoina järjestänyt häitään elokuva teemalla tai onko parhaillaan niin tekemässä? Meille teemaksi tulee elokuvat ja kaipailisin lisää vinkkejä. Filmiä on, klaffit löytyy, punainen mattokin on sekä leffajuslisteita/ständejä ja tietenkin elokuvamusiikkia. Mutta jotain tuoreita uusia ideoita kaipailisin...
 14. Olipa mielenkiintoinen ketju. Meillä on pohdittu tätä sukunimiasiaa tovi. Olemme (tai lähinnä kait minä) päätyneet siihen että pidämme omat sukunimemme. Miehellä on hyvin yleinen sukunimi, jota en itselleni halua. Oma sukunimeni löytyy tällä hetkellä alle 190 ihmiseltä. Kaksoisnimeäkin pohdittiin, mutta molempien nimien lopussa on -nen pääte, joten olisi kuullostanut kummalliselle. Mies on sen verran vanhanaikainen ettei voinut ajatellakaan oman sukunimensa vaihtamista, koska onhan hänen sukunsa jatkuttava. Se hälle suotakoon.
 15. Pohdinnan alla: Kummisetä -elokuvan teemabiisi, ilman laulua Les Parapluies de Cherbourg (Cherbourgin sateenvarjot) -elokuvan teemabiisi lalettuna ranskaksi. Romanssi (Sua yli kaiken mä rakastan) - Leif Wager laulamana elokuvasta Katarina ja Munkkiniemen kreivi Meillä on teemana elokuva! tai sitten jotain Dioa. Todella vaikea valinta. Tai sitten otamme vain monta. Pitää vaan päättää mikä ois se ykkönen.