Jump to content
Naimisiin.info

murmeliini 83

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kontiolahti

murmeliini 83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen itse menossa naimisiin heinäkuussa Polvijärvellä, mutta bussikuljetus tulee Joensuusta. Meillä matkaa tulee noin 70 kilometria Joensuusta hääjuhlapaikkaan, ja olemme saaneet tarjouksena esim. Linja-Karjala Oy 450 e / 24 paikkainen klo 14-24 ja Savo-Karjalan Linja 400 e / 17 paikkainen klo 14-24.
  2. Tässäpä minun ensimmäinen painajaiseni, häihin on aikaa vielä nelisen kuukautta: Puku oli kaunis, ja hääauto oli täydellinen. Mutta, mutta..en muistanut unessa kenen kanssa minun oli määrä mennä vihille! Edessäni oli kolme samoin pukeutunutta miestä mustissa puvuissa (sulhanen ja bestmanit), ja niistä yritin hädissäni tunnistaa sulhaseni. Asia ratkesi lopulta ja lähdettiin ajamaan kirkolle. Yllättäen kaasoni varastivat avoauton parhaat paikat eli takapenkin, ja minä jouduin istumaan auton peräkärrissä koko matkan ajan hääpuvussani! Vihkiminen oli keskellä yötä (?), ja lähdimme äitini kanssa pois heti vihkimisen jälkeen, koska meitä ei enää tarvittu paikalla . Ei tanssia, syömistä eikä leikkejä. Lisäksi "sulhaseni" ehti pettää minua häävieraiden kanssa jo hääpäivänämme! Että tälläistä täällä päin, hieman oli hämmentynyt olo herätessä aamulla!
  3. Meillä tuleva hääauto on ollut isännällä jo vuoden päivät työn alla ja häät ovat ensi kesänä. Kaliforniasta tuotu vanha klassikko, Mercedes Benz W111 coupe, vuosimalli -64. On kunnia ajella hääpäivänä sillä pirssillä, kun oma mies sen on isolla työllä kunnostanut alusta loppuun!
×
×
  • Create New...