johnu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About johnu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Meidän häissä sulho "löysi" ennen reisinauhaa hameen alta kaulimen ja vaaleanpunaiset lahkeelliset mummoalushousut. Käytännössä kävin takahuoneessa kaason avustuksella sullomassa ne hameen alle reisien väliin juuri ennen tätä ohjelmanumeroa ja sipsutin varovasti polvet yhdessä sitten leikkipaikalle. Kovasti herätti hilpeyttä vieraissa tämä jekutus! ;D
 2. - Häihin tilattu ja sovittu karaokemies aiheutti sydämentykytyksiä edellisenä päivänä, kun ei saapunutkaan sovittuun tapaamiseen eikä vastannut puhelimeen moneen tuntiin. Lopulta selvisi, että hän oli nukkunut puhelin äänettömällä ja kaikki menikin hyvin. - Häitä edeltävänä iltana sovitin kaason avustuksella pukua ja siitä löytyi pesulan jäljiltä läpi lyöty niitti päällimmäisestä kankaasta, sekä 3 revennyttä helmavahvistusta. Ei auttanut muu kuin ruveta parsimaan. Eikä kukaan kyllä huomannut juhlissa mitään! - Vajaa vuorokautta ennen häitä perui tulonsa 6 häävierasta. Taustalla oli vatsatautia, perhekriisiä (vain mies tuli, ei vaimo), työasioita ja aurinkoisella säällä tehtävää viljan puintia. Istumajärjestystä ei alettu enää muuttamaan, tyhjiä paikkoja vain jäi joihinkin pöytiin. - Hääpäivänä kun kukat tulivat hotelliin, selvisi, että kaason viehe oli tehty eri kukista kuin oli sovittu. Morsiuskimppu ja kaikki muut vieheet olivat samaa kukkaa. Kukkakauppa oli käyttänyt kaikki kyseiset kukkansa jo loppuun, mutta lupasivat tehdä saman tyylisestä kukasta korvaavan. Siitä sitten tulikin ihan hyvä. - Vanhempien tullessa kirkkoon isä oli laittanut turvavyön oman rintavieheensä päälle ja kukka ja viehe oli revennyt. Neuvokkaat ystäväni pelastivat isukin pulasta korjaamalla vieheen kirkon viherkasveilla ja teipillä... hyvin kelpasi. - Bestaman unohti sormuksen sakastiin. Hän huomasi kuitenkin asian pian vihkimisen alussa ja sai viittilöityä kuvaajan paikalle, joka kipaisi sormuksen vaivihkaa sakastista. - Innokkaat morsiamen ryöstäjät meinasivat kantaa minut ulkona suoraan päin roihuavaa ulkotulta. Onneksi selvisimme siitä säikähdyksellä. - Mennessämme illalla hotellin sviittiin, sieltä puuttuivat luvatut hedelmäkori sekä kuohuviinipullo. Olivat unohtuneet. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja nyt kyseiset tapahtumat vain hymyilyttävät!
 3. Kokeile vaivaan talkkia tai apteekista saatavia tuotteita. Absolut torr- aine taitaa olla tehokkain, mutta käyttöohjetta kannattaa noudattaa tarkasti ettei ala kirvellä.
 4. Rovaniemen pääkirkossa tahdotaan ja juhlat Ounasvaaran majalla, kuten zuzullakin! 8)
 5. Olen kuullut positiivisia kokemuksia Sky hotellista hääjuhlien järjestäjänä. Meillä sulhon suku vain tulee paikalle varsinais-Suomesta ja yhdessä ajattelimme että majassa voisi olla enemmän Lappi-henkistä tunnelmaa! Vielähän tässä on aikaa mietiskellä kutsuvieraslistaa ja hilata lukua lähemmäs sataa... :