Jump to content
Naimisiin.info

jolene

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

jolene's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mielestäni ei ole pakko tarjota lämmintä ruokaa iltahäissä - piiraista, voileipäkakuista ja esim. salaateista saa kyllä vatsansa hyvin täyteen mikäli on nälkäinen. niin ja täytekakuista ei meillekään ole tarkoitus valmistaa lämmintä ruokaa, vaan runsas seisova pöytä täynnä kaikenlaisia herkkuja.
  2. Meidän häihin ei vielä ruokia ole ehditty tarkemmin miettiä kun vuosi on aikaa itse juhlaan, mutta tällä hetkellä suunnitelmana on, että kaikki/suurin osa ruoista tehdään itse, ja se tulee olemaan kasvisruokaa. haluaisin seisovan pöydän, josta voi koko juhlan ajan napostella suolaista ja makeaa siinä järjestyksessä kuin haluaa. makean osuus tulee arvatenkin olemaan aika suuri, tykkään leipomisesta... häistä tulee muutenkin varsin epämuodolliset, bileet kavereille -tyyppiset.
  3. häistä sovittiin vastikään ja ensi kesänä aiotaan niitä juhlia - vuoden verran kestää siis kihlausaika.
  4. jolene

    Kihlajaiset?

    Ei olla ajateltu kihlajaisia juhlia sen kummemmin. Hääpäivä on juuri sovittu, mutta siitä -ja siis kihlauksesta- kerrotaan suvulle ja kavereille vasta kun kutsut lähetetään... kuitenkin kahden kesken olisi kiva kihlausta jotenkin juhlistaa. Sormuksia ei olla hankkimassa, mutta ehkä jotain muuta romanttista!
  5. jolene

    Ekologiset häät

    Täältä http://www.vihrealanka.fi/blogi/vihreahaablogi löytyy vihreän morsiamen hääblogi, jossa asiaa on pohdiskeltu monelta kannalta. Omat hääni (sitten joskus vuoden päästä) tulevat luontevasti olemaan suhteellisen ekologiset, kun arkinenkin elämäntapa on sitä. Tarjolla tulee olemaan pelkkää kasvisruokaa, sormuksia ei hankita jne. Häämatka suuntautuu todennäköisesti lentomatkan päähän, mutta vapaaehtoisella lentomaksulla voi vaientaa kolkuttavaa omaatuntoa: http://www.lentomaksu.fi/.
×
×
  • Create New...