Jump to content
Naimisiin.info

little gibb

Naikkari
  • Viestit

    3143
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän little gibb kaikki viestit

  1. Kaverin hääkutsussa toissa vuonna oli jotenkin näin "juhlimme pitkän kaavan mukaan eivätkä perheen pienimmät pysy menossa mukana" tms. Ei kuulemma kukaan ainakaan kaverille tai miehelleen asiasta urputtanut ennen tai jälkeen häiden. Yksi vaihtoehtohan on pistää ihan suoraan vaan K-18 -merkintä. Senkin olen kutsussa nähnyt. Tai jotenkin vois yrittää muotoilla että "juhlan laatu on sellainen etteivät perheen pienimmät jaksa menossa mukana" tms.
  2. Mulla ei aiheesta ole kokemusta mutta mietin että harrastatteko koirienne kanssa mitään? Löytyisikö harrastuspiireistä, joku joka voisi auttaa tässä? Tai löytyykö paikallisista koirakerhoista dogsitteriä, jolle voisitte antaa koirat hoitoon ja tuotavaksi paikalle ja joka tarpeen mukaan vielä harjaisi koirat ennen kuvausta? Ulkomaillahan tähän olisi helppo ratkaisu, siellä kun on näitä ammattimaisia dogsittereitä, jotka tekevät oikeastaan mitä vaan koirien kanssa. Suomessa en vaan ole näihin pahemmin törmännyt vielä. Ja jos joku juhlaväestä huolehtii koirista niin sitten on kova sana teippiharja tai joku muu vaateharja millä saa karvat pois helposti.
  3. Mä vastaan tähän vaikken itse olekaan asianomainen mutta hyvän ystävän prosessia on tullut seurattua tiiviisti. PennyV *vilkutus* sai kirjattuna kirjeenä postiin passinsa takaisin eli lähetystössä ei tarvinut enää poiketa sen jälkeen. Ja tuli hyvin nopsaan vielä sen sormenjälkien antamisen jälkeen.
  4. Mulla oli vielä pari vuotta sitten tiukasti mielessä kenet haluan kaasokseni mutta erinäisten tapahtumien jälkeen ei ole enää vaihtoehto kyseinen henkilö. Nyt kun aloitin häiden miettimisen nousi kaksi ihmistä ylitse muiden kaasoiksi. Molemmat entisiä työkavereita ja nykyisiä ystäviä. Molempia arvostan todella paljon ja luotan 100%. Toinen jo lupautui kaasoksi mutta toinen ei uskalla luvata muuta kuin osallistua hössöttämään mukana suunnittelussa kun asustaa USAn puolella nykyään. Eli on kaaso mutta ei välttämättä osallistu juhlaan pitkän matkan takia.
×
×
  • Create New...