Hope

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hope

 1. Mahtaisko kenelläkään olla tietoa Kangasalan seurakunnan papeista ??? Ollaan menossa Kangasalan kirkossa naimisiin, mutta pappeja ei tunneta eli haluaisko joku kenties suositella jotakin tiettyä pappia?
 2. Nyt, noin vuosi ennen häitä (kaasoni kylläkin asuu ulkomailla) 8)
 3. Kyllä minun mielestäni ainakin voi osa asusta olla valkoista. Eiköhän se vaan juuri sitä tarkoita, että KOKO valkoiseen pukeutuu vain morsian 8) 8) 8)
 4. Minä ymmärsin, että ne piti saada mahdollisimman nopeasti takaisin morsiusparille eli "kilpailtiin" kummat oli nopeampia kirjoittamaan nimiä, miehet vai naiset. Toivottavasti en nyt ollut ihan väärässä
 5. Oon ollut kans yksissä häissä, missä oli tällainen "huutokauppatouhu", mut siellä oli vähän sellainen meininki, että "kyllähän sinä nyt ostat, etkös ostakin!" Eli itse tosissani olen vastaan kaikenlaista rahankeruuta. Vieraat on tuonut lahjat ja se mielestäni pitäisi riittää. Niin meiltä meni 200 mk tähän huutokauppaan, mikä oli tosi törkeetä, mut ei nyt viitsitty olla tunnelman pilaajia eli maksettiin kiltisti ja saatiin tuotteet, jotka kaupassa noin 3 mk. Mutta kaikki tekee tietysti niin kuin parhaaksi katsovat.
 6. Minunkin mielestä aika pieni lahja tuo 50 euroa, mutta jos asia ei ole rahasta kiinni, niin voisi kyllä kuvitella, että kuoreen on mennyt väärä seteli... Olisi kiva kuulla, ottiko sulhanen asian puheeksi vanhempiensa kanssa, sillä olen myös sitä mieltä, että asia kannattaisi selvittää. Siihen on varmasti järkevä selitys. Sillä oli miten oli niin summa on valitettavasti tässä maailmassa aikas pieni! Eli kerro ihmeessä viimeisimmät kuulumisesta ko. asiasta!