Jump to content
Naimisiin.info

susannaaa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

susannaaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. susannaaa

    Kroatia!

    Mekin käytiin toukokuun lopussa viikon reissu Kroatiassa. Aivan ihanan idyllinen, siisti, rentouttava ja äärettömän kaunis maa vuoristoineen ja turkoosine merineen. Tutuiksi tulivat Baska Voda, Brela, Jelsa, Bol sekä upea Split. Valitettavasti matkanjärjestäjä oli mokaillut ja jouduimme vaihtamaan hotellia, vaikka yksi syy matkan valintaan oli juuri paikkakunnan paras ja laadukkain hotelli. Viikon reissu on kuitenkin sen verran lyhyt, että harmittaa, kun 1,5 päivää menee hotellia vaihtaessa ja mielipahan kartuttamisessa. Itse kohde oli kuitenkin täydellinen, ja matkustamme varmasti uudelleen, tosin erin matkanjärjestäjän kautta.
  2. susannaaa

    Suuteloittako kirkossa?

    Me suuteloitiin ihan kaksinkerroin. Mies oli kuullut häistä, joissa pari ei ollut huomannut suudella syystä tai toisesta, ja pelkäsi kai itsekin unohtavansa, niin pussas sitte minua vähän turhan aikasin aivan eri kohdassa papin puhetta. Toisaalta se oli ihan hauskaa, laukaisi ainaki koko hääväen jännityksen ja rentoutti tunnelman. Pientä naurua kuulu sitten penkeistä, kun pappi sanoi oikeassa kohdassa, että no NYT voitte suudella.
  3. susannaaa

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain valkokultaisen sormuksen kultaisen kihlan ja valkokultaisen timanttisen vihkisormuksen kaveriksi. Olin joskus ohimennen sanonut, että voisin haluta vaikka sitte joskus myöhemmin jonakin vuonna semmoisen häälahjaksi. Eipä tarvinutkaan ootella kovin kauaa.
×
×
  • Create New...