mannika

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About mannika

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Me lähdetään joulukuussa honeymoonille risteilemään. Ensin 4 pvää Miamissa shoppailua jne rantalöhöilyä ja sen jälkeen CarnivalCruisen 6pvän risteily jossa kolme satamapäivää (Mahogany Bay, Belize ja Cozumel). Hintaa koko kattaukselle tulee rontti 3000€ yhteensä molemmilta. Lennot Finnairilla oli ~1400€, risteily juomapaketteineen oli ~1000€ ja hotelli Miamissa sen ~400€.
 2. Ilmottaudutaan remmiin! Sikäli mikäli saadaan kaikki varaukset kuntoon niin 8.10. on meidän päivä
 3. Arantilankoski hylättiin koska siellä on tanssilava ulkona, meidän tuurilla siellä on joko jäätävän kylmä tai hyttysiä tai molemmat Hannulan hovi käytiin katsomassa ja oli idyllisin ja tunnelmallisin hääpaikka mitä olen koskaan nähnyt. Hylkyyn meni meidän osalta koska tilat kuitenkin olivat meidän tarpeisiimme hieman liian pienet ja kylmäsäilytystiloja ei nimeksikään saati ruoan lämmitysmahdollisuutta suurtalouskeittiön mittakaavassa. Myöskin wct olivat hyvin rajalliset, yksi miesten ja yksi naisten vessa.. Päädyimme Ruoniemen Koittoon, tanssipaikkanakin enemmän tunnettu mutta uskon että koristelemalla saamme tästäkin ihanan hääpaikan. Siellä tilaa riittää ja keittiö on ensiluokkainen. Myös vessoja löytyy useampia sekä miehille että naisille ja liikuntarajoitteiset on otettu hyvin huomioon.
 4. Käytiin katsomassa sitä Ulvilan nuorisoseurantaloa, tykkäsin sisältä kyllä paljon mutta miehelle se pihan karavaanariparkki oli liikaa joten katsellaan nyt vielä.. Krikutillista voisin olla kiinnostunut, onko jollain vuokrasta tietoa tai yleensä kokemuksia? Samoin Arantilankoski oli kiva kuvien perusteella mutta sielläkään ei meistä kumpikaan ole koskaan käynyt..
 5. Käytiin katsomassa sitä Ulvilan nuorisoseurantaloa, tykkäsin sisältä kyllä paljon mutta miehelle se pihan karavaanariparkki oli liikaa joten katsellaan nyt vielä.. Krikutillista voisin olla kiinnostunut, onko jollain vuokrasta tietoa tai yleensä kokemuksia? Samoin Arantilankoski oli kiva kuvien perusteella mutta sielläkään ei meistä kumpikaan ole koskaan käynyt..
 6. B-ertta; saako kysyä paljonko oli vuokra tällä Odd Fellow-tilalla ja mitä sillä sai?
 7. Meidät oletettavasti vihitään Paneliassa ja alustavasti oli Kokemäen Pitkäjärveä mietitty juhlapaikaksi mutta nyt olen tosta Ulvilan nuorisoseurantalosta kuullut täällä niin paljon hyvää että pakko laittaa harkintaan sekin. Sattumalta asuisin ihan lähellä joten ei olisi pitkä matkakaan jos kotoa pitää jotain hakea Mietintämyssy takaisin päähän..
 8. No nyt tarvitaan apua! Kokemuksia Satakunnan alueen kanttoreista ja musiikkilinjauksesta kaivataan! Tahtoisin poistumismarssiksi Star Wars tunnarin ja kirkossa esitettävän jonkun muun kuin virren (=ei hengellistä laulua siis).. Ystävälläni oli keski-porin kirkossa tänä kesänä ihana lauluesitys jostain menneen kesän nyyhkyballadista mutta meidän kirkko luultavimmin on joko Ulvila, Kokemäki tai Panelia/Eura. Onko näistä kokemusta kellään vihittävänä tai vieraana?
 9. Kysyin sähköpostilla Vennon Vintiltä hintaa, tätä paikkaa suositteli minulle taas pitopalvelun tyyppi. Sain vastaukseksi alk. 500€ ja että tonnilla saa jo paljon.. Riippuen siitä mitä tahdotaan, koristella edellisenä päivänä tai mitä palveluita tahdotaan. No tonnilla pelkästä paikan vuokrasta pitääkin saada aika paljon Menee meidän budjetin yli niin että heilahtaa Jatkamme siis etsintöjä..
 10. The Stonewallsin kokoonpano on ilmeisesti jossain vaiheessa muuttunut.. Edellinen solisti (Saara Saarivuori) laulaa kuin enkeli ja tuolloin ollut ohjelmistossa monenlaista musiikkia.. Tämän hetkisestä kokoonpanosta/ohjelmistosta ei ole kokemuksia :/
 11. En kuulu kirkkoon mutta haluan vihkimisen tapahtuvan kirkossa. Tulen siis liittymään kirkkoon kun se on ajankohtaista. Minulle uskonto ja kirkollisveron maksaminen eivät kulje käsi kädessä...
 12. Jos ois viulukomppania kirkossa niin tämä olisi kyllä meillä menoviisuna... Flightless bird, American mouth viululla Soi nimittäin silloin kun eteeni polvistuttiin
 13. Tietääkö joku löytyykö tästä Pori-Kokemäki akselilta mistään höveliä kanttoria joka soittais paluumarssina star wars-tunnaria vähän tietysti väritettynä? Tai onko edes soittotaitoisia? Yksi ripariaikainen kaverini osaisi soittaa sen kirkkouruilla mutta en tiedä miten häntä edes tavoittaisin, saako kirkkoon edes tuoda "omaa" kanttoria? Millaisia kokemuksia ylipäätään kanttoreista täällä?
 14. Huh, hiki tulee kun lukee muiden kihlojen hintoja Meillä valkokultaiset kihlat jossa kruusausta reunoissa (molemmilla samanlaiset siis), kauniit kun mitkä Maksoivat 560€ yhteensä kaiverrettuna
 15. Just.. Mulla on ollu tosi selkee ajatus hääkutsuista KUNNES... Voi taivaan vallat nämä kutsut on kauneimmat koskaan näkemäni, harmittaa että en itse keksinyt näin hienoja x)