Jump to content
Naimisiin.info

TiinaJohanna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän TiinaJohanna kaikki viestit

  1. Heiput! Kertokaas mulle, kun meitä mietityttää kuulutusten laita ortodokseilla? Onko kuulutukset myös ortodokseilla? Ja toinen asia et mites sit ku meillä on ortodoksinen vihkiminen ja sit luterilainen avioliiton siunaaminen, et kuulutetaankos luterilaisessa tässä tapauksessa. Toivon pikaista vastausta, thänks!
  2. Hei piula! Paljonko sulla on sitä tekomurattia? Olisin kiinnostunut, laitatko viestiä ja tarkempia tietoja osoitteeseen [email protected]
  3. Kertokaatten viisaammat minulle vähemmän viisaammalle, että miten menee kun meidät vihitään ortodoksikirkossa ja luterilainen siunaaminen on tämän jälkeen, haetaanko ne esteiden tutkinnat sun muut kuviot myös tällöin, jos vihkiminen ort. kirkossa?
  4. Kesäkuussa nimeni vaihtuu Rva Roiniseksi
  5. Me mennään Nurmeksessa naimisiin, molemmat sieltä kotoisin, nykyisellään asutaan Kuopiossa. Meillä häät kesäkuun 27.pvä ei paljon mitään ole aikaa enää kun seuraa tätä ajanjuoksua... Me ei olla vielä sen kummemmin juteltu papin kanssa toimituksen kulusta tms. Ensi viikko olisi lomaviikko, joten taidan kysyä papilta, josko alustava pieni palaveeri pidettäisiin.
  6. Saanko udella Maitokahvi, että millä paikkakunnalla menette naimisiin? Täytynee meidänkin vielä miettiä tuollaista järjestelyä, olisi ehkä kuitenkin parempi, ei tarvitsisi siirtyä toiseen kirkkoon ja sitten vielä juhlapaikalle.
  7. Maitokahvi huomasin, että teillä samanlainen kuvio vihkimisen ja avioliiton siunauksen suhteen kuin meillä. Haluaisin kysyä, että onko teillä tuo avioliiton siunaus siellä ortodoksikirkossa vai menettekö luterilaiseen kirkkoon sitten vihkimisen jälkeen? Minä olen varannut molemmat kirkot, mutta rupesin miettimään, että miten aikataulu antaa myöten.. Meillä ortodoksisessa kirkossa vihkiminen klo 13 ja sitten luterilaisessa siunaaminen klo 14, mitäpä olette mieltä, ehditäänkö siirtyä n. alle kilometrin matka toiseen kirkkoon? Muistaakseni ortodoksipappi sanoi, että vihkiminen kestää n. 35 minuuttia, korkeintaan kolme varttia.
  8. Juu Piglet* on meillä samana päivänä molemmat, klo 13 on ortodoksivihkiminen ja klo 14 luterilainen siunaus...Mua jännittää kans et miten vieraat ottaa sen..Meillä tosin on kyllä siirtyminen kirkosta toiseen, onneksi ei ole kuin n. puolisen kilometriä matkaa...
  9. Heipä hei! Täällä ortodoksimorsian ilmoittautuu myös. Meillä vihkiminen ortodoksikirkossa 27.6.09 ja sen jälkeen avioliiton siunaaminen luterilaisessa kirkossa...Eri seurakunnista siis molemmat. Molemmat haluttiin jo silloin tämä järjestely kun ruvettiin puhumaan häistä. Yhteistä taivalta tulee hääpäivään mennessä jo 10 vuotta Eikä suotta
×
×
  • Create New...