Jenuski

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Jenuski

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tässä meitin malliversio kutsusta. Bongasin idean täältä ketjusta. Hiukan sitä sitten muuntelin ja tein ne meidän väreillä. Oiken olen tyytyväinen lopputulokseen Lisäksi kutsun mukaan tulee vielä juhlaohjesäännöt.
 2. Meille on varattu juniorsviitti Hotelli Kajanokasta hääyöksi. Saunallinen huone, jossa yhtenäinen 200 cm x 200 cm sänky sekä ylelliset kylpyvaahdot, -öljyt ja -kristallit sekä kylpytohvelit. Huoneessa odottaa hedelmäkori kuohuviineineen. Meistä tuo "vankila" majoitus kuulostaa ihan älyttömän hauskalta viettopaikalta näin avioliiton ensimmäiseksi yöksi Hinta muistaakseni on 260,-/yö. Niin ja tuohon kuuluu later check out joka on klo 15 ja tietty aamiainen huoneeseen
 3. Mulla oli sunnitelmissa että puku saa maksaa max 500,-. Vuokrattuna tai omaksi ostettuna, käytettykin käy... No, lähdin sitten tässä yks la katsastamaan pukuja ja etsimään sitä minun vartalolleni sopivaa mallia. Tarkoituksena oli tosiaan vain hakea mallia ja sitten tilata netistä ulkomailta edullisesti... Kuins kävikään, löysin unelmieni puvun ja kun olin sen kerran päälleni laittanut mikään muu ei sitten tuntunutkaan miltään... Netistä sitä ei löytynyt kuin sivustolta missä ei ole palautus oikeutta... En sitten uskaltanut lähteä sitä tilaamaan vaan muutama unettoman yön mietittyäni ukko tokas että tilaa nyt ihmeessä se puku ja ihan liikkeestä. Onpa sitten mieleinen. Elikkäs lopputuloksena tilasin uuden, kalliin (budjettiini nähden 890,-) ja puvun omaksi.