onnentyttö

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About onnentyttö

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. osaisko joku kertoa missä olisi häävalssitunteja pk-seudulla tai länsi-uudellamaalla? Mielellään jotain lyhytkursseja ettei tarvis viikosta toiseen raahautua... Hesassa oli blomqvistin koulussa maanantaisin klo 18.00, en tiedä oliko kertalaaki vai pidempi kurssi. Jotenkin blomqvistit ei innosta ja täältä vähän kauempaa voi tehdä tiukkaa keretä arki-iltana kuudeksi hesaan. Laittakaa myös hintatietoja jos tiedätte. :
 2. toi englanninkielisissä viesteissä lopussa ollut lottokuponki alkoi kiehtomaan...mitäs se yks rivi maksaa? 70c? kaikille 1 rivi ja häät lauantaina niin sopis hyvin. Sit pitäs vaan löytää tarpeeks hullu veikkauksen edustaja joka tulostaa erikseen 100 yhden rivin kuponkia meillä tulee varmaan karkkejakin mut ajattelin lisäksi joko näitä tai sit itse tehtyjä geelikynttilöitä.
 3. nauroin katketakseni tuota pukille menossa.... mut sitä ei todellakaan kannata laittaa... aika monet ei tajuu (siis oikealla tavalla) jotka ei oo paljon autohommien parissa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 4. Heips! Onko joku ollut/menossa :-Xhäämatkalle Italiaan? Millaisia kokemuksia? Missä ja mihin vuodenaikaan? Ollaan alustavasti suunniteltu häämatkaa Italiaan. Häät on heinäkuun alussa 2005 ja ajateltiin että silloin on vähän turhan kuuma siellä ja voi olla turistiryysiskin. Mietittiin että mentäis sitten ehkä syyskuun alkupuolella. Onkohan se hyvä aika?