Helmi_09

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Helmi_09

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Oi ei! Kuulostaa todella ikävältä toiminnalta! :( Meillä oli häät Liekkilässä maaliskuussa eikä mitään ongelmia ollut. Oma kokemukseni lattioista on aika sama, olivat jo perjantaina valmiiksi likaisia (ei häiritsevästi). Lisäksi pesin pöydät ja tuolit itse, mutta luultavasti olisin ne missä tahansa paikassa käynyt läpi (äidiltä opittu juttu... ). Mutta todella ikävää! Meillä hoitui kaikki hyvin, saatiin perjantaina haltuun hyvissä ajoin. Ainoa pieni yllätys tuli sunnuntaille (tietoon taisi tulla perjantaina), kun nainen ilmoitti et sunnuntaina on iltapäivällä joku toinen tapahtuma. Sinänsä ei haitannut mitään, sunnuntain siivous piti vain hoitaa rivakammin. Mutta toivottavasti saitte asiat selvitettyä. Muista viesteistä päättelin, että Liekkilan vuokra on nousussa suuresti. Varmaan suosion kasvu nostaa myös hintoja. Itse maksettiin talvella 450€/vkonloppu.
 2. Keljon Tapiolan hinta taisi olla helmi-maaliskuulle 450€ PE-SU välinen aika, jos en ihan väärin muista. Kuulin juttua, että paikka on maalattu lähiaikoina. Sitä se ei ollut kun käytiin katsomassa elokuussa. Hinta-laatusuhde taitaa olla paikallaan. Sisältää myös äänentoistolaitteet, astiat ja pöytäliinat. Keittiö on pieni eikä soveltunut meidän tarkoituksiin kun ruokaa on tarkoitus tehdä myös paikalla. Könkkälän hintaa en kysellyt kun kuulin että paikasta pitää poistua puolenyön tienoilla.
 3. Häissä, joihin olen osallistunut on ollut molempia tapoja. Pentu kun olin, niin useimmiten taisi morsiuspari kävellä yhdessä, lähiaikoina on isä useimmiten morsiamen saattanut. Ajattelin pyytää äitiä saattaamaan, koska miulla ei ole mahdollista pyytää isää eikä isoisää. Kotoa olen asunut poissa yli kymmenen vuotta, mutta silti koen tärkeänä että äiti on henkisenä tukena siinä vierellä. Piti hieman muokata, koska kyllä mä taidan sittenkin ajatella sitä myös luovuttamisena, vaikka alkuun muuta väitinkin. Äiti on vaan niin rakas, niin haluan äidin saattavan.
 4. Postissa tuli muutama vuosi sitten kutsu, johon oli lisäinfopaperiin kirjattu jotenkin näin: "Vaikka suku on rakas ja ystäväpiiri laaja, niin kutsu on osoitettu vain kutsuun kirjoitetuille". Itselleni asia oli varsin selvä, että kutsu kosketti kirjekuoreen kirjoitettuja nimiä eli minua ja avomiestä. Juhlissa ei tainnut olla yhtään lasta, joten taisi olla selvää muillekin. Pohdinnassa on mulla sama homma, serkkujen lapset ei ole niin tuttuja, eikä kaikki kavereidenkaan ja vieraslista on aivan liian pitkä sis. 40 lasta (ikä 3kk - 14), jos kaikkien lapset kutsuu myös mukaan...
 5. Vastaan itse itselleni Kuohun kylätalo oli sijainniltaan kiva, mutta paikalla ei kuulemma pysty valmistamaan ruokia, ainoastaan lämmittämään. Lisäksi "talonmiesnainen" asuu kylätalon yläkerrassa ja se ei kuulostanut kovin mukavalta. Tarkoituksena kun on juhlia niin pitkään kun silmät pysyy auki. Päätimme myös vaihtaa kirkkoa, joten Kuohu ei sijaintinsa puolesta ole kaikista parhain. Emme siis käyneet sisältä edes katsomassa paikkaa, mutta ulkoa tykkäsin, vanha hirsirakennus. Tapiola vaikutti hyvän kokoiselta ja aika passeli hinta-laadusuhde. Pitänee vielä katsoa muita paikkoja, jos vain googlettamalla löytää. Vasta pari vuotta täällä asuneena ei ole oikein kokemusta paikkakunnan juhlapaikoista. Onneksi täältä on löytynyt vinkkejä.