Pronssimorsian

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Pronssimorsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ollaan suunniteltu niin että ruokailun (jonka aikana tarjolla viiniä ja olutta) jälkeen voi ottaa olutta, siideriä tai lonkkua ja booli tulee sitten kahvin jälkeen. Saa nähdä kuinka toimii. Itse ainakin joissain häissä tykättiin kun ruoan ja kahvin välisellä tauolla oli mahdollisuus ostaa siideriä - kuumalla aurinkoisella ilmalla ainakin. Vaikka en kyllä jaksa uskoa että kukaan hälyä nostais siitäkään, että alkot saapuvat vasta kahvin jälkeen. Nopeimmat ja janoisimmat varmaan hyppää siinä vaiheessa tarvittaessa takakontilla...
 2. Meillä myös itse koottu sekalainen 'svengaava ja groovahtava' soittolista taustamusiikiksi. Vinkkinä niille jotka tykkää heittäisin Anna Puun levyn - itselleni iski!
 3. Kysyin meidän (ennestään tuntemattomalta) papilta, pitäisikö muidenkin kuin meidän kahden (esim. morsiamen isän, joka saattaa sekä kaasojen ja bestmanin) olla paikalla papin tapaamisessa. Vähän tuntui oudolta kun vastaus oli että "ei tämä nyt niin ihmeellinen tilaisuus ole"! Aivan kuin minä, joka (toivottavasti) yhden ainoan kerran olen ko. tilaisuuden käy elämässään läpi, tietäisi mitä kuka missäkin vaiheessa tekee - puhumattakaan muusta em. hääväestä jotka kaikki ovat ekaa kertaa rooleissaan... Meni ns. jauhot suuhun enkä sitten osannut vängätä vastaan. Mutta jos yhtään tuntuu siltä että yhteisharjoitusta tarvitaan, täytyy vaatia uutta otosta. Vai onko varsinainen harjoitustilanne tyypillisesti vasta päivää, kahta ennen vihkimistä?
 4. Tyhmä kysymys kokemattomalta: Oletteko laittaneet / laitatteko (esim. Broadway) tekokynnet vasta hääpäivänä vai jo edellisenä iltana? Itselläni hääpäivän agenda näyttää aika mahdottomalta (oletan, että ekakertalainen ei noita kynsiä koristuksineen ihan hetkessä taio sormiinsa) ja ainoa mahdollisuus olisi ahkeroida ne edellisenä iltana (joka sekään ei ole ihan joutilaisuudelle omistettu...).
 5. Kysymys taitaa tulla vuoden myöhässä, mutta mistä Eleuthera olet löytänyt kauniit korusi? Tai tunnistaako joku muu törmänneensä tämäntapaisiin jossain? Itse en haluaisi dark ivory -pukuni kanssa hopeapohjaisia koruja, enkä ole aivan vakuuttunut kultaisistakaan, eikä perushelmikorut ole oikein minua... Karaatit ym. eivät ole minulle itseisarvo. Joku tämäntyyppinen voisi toimia. Tai vinkatkaa muita ehdotuksia "ei-perusmateriaalikoruista"!
 6. Kaipaisin kokemuksia "paremman tasoisista" hotelleista ja bungaloweista häämatkalle - torakkamökit, ulkovessat yms. haluaisin tällä reissulla kiertää kaukaa. Kohteena on Thaimaan Koh Samui, Koh Phangan ja Koh tao ja aikaa yhteensä reilut kolme viikkoa. Kertokaa samalla, missäpäin saaria mielestänne on paras majoittua.
 7. Millaisia kokemuksia tai suunnitelmia teillä on rennon ja hyväntuulisen tunnelman varmistamiseksi heti juhlan alusta lähtien? En tarkoita välttämättä taikureita ja vitsinkerrontaa, vaan lähinnä mietin mistä elementeistä fiilistä voisi rakentaa? Luulen, että itselleni pienillä jutuilla kuten (tausta-)musiikilla, käteen löytyneellä drinkkilasilla tai pikkupurtavalla, sillä että ollaan rennosti ulkosalla jne. on merkitystä rennon fiiliksen syntyyn. Tärkeimpänä tietty myös se, onko ympärillä tuttuja kasvoja. Jotain ohjelmallistakin tähän varmasti voisi keksiä... Mikä teille muille juhlissa saa aikaan ko. efektin?
 8. Tervehdys! Häävierasjoukkomme koostuu n. kolmasosaltaan ystävistä ja kavereista - tämä on meille se "tärkein" vierasjoukko, jonka toivomme ainakin olevan paikalla. Häihin on aikaa enää nelisen kuukautta ja suuri osa porukasta päivämäärän jo tietääkin, mutta jotenkin haluaisin varmistaa, että (tekemättä siitä kuitenkaan isoa numeroa ) tieto menee kaikille kavereille hyvissä ajoin kesän suunnitelmia tehtäessä. Nyt keksin, että voisimme laittaa ystävänpäivän kunniaksi ko. henkilöille tekstiviestin/sähköpostin (sen virallisempaa emme halua) ja siinä yhteydessä vinkata päivästä. Löytyykö joltain hyviä ideoita viestiin? Millaisia save the date -viestejä olette käyttäneet näin sähköisissä kanavissa?