Mapi85

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Mapi85

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/23/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Help!Auttakaa ja kertokaa tietämättömälle että mikä oli kappale, jota soitettiin toissa kertasessa meidän häät jaksossa (jossa pariskunta, jolla kristilliset arvot, ja jotka kävivät siellä tanssikurssilla) kun pariskunta asteli alttarille?soittimena tais olla viulu ja piano jos en ihan väärin muista...!?
 2. Paksuutta siinä sormuksessa on 1,5mm...ois luullu et se kestää. Kuinkahan paksu se tarvis olla? Ite tykkään kans noista erilaisista pinnoista, mut sulho tuppaa vähä vastustaan niitä...mitäs tommonen kustantaa?
 3. Kuinka hyvänä miehillänne on pysynyt sormukset? Menimme kihloihin vasta viime heinäkuussa ja nyt sulhon 14karaatin valkokultainen sormus on aivan samea, naarmuilla ja kananmunan muotoinen! Häät on elokuussa ja tänään mietimme sulhon kanssa että pitäisikö ostaa uusi sormus. Koska mieheni on metallimies, ymmärrän että uusi sormus menee aivan saman näköseksi, eli kannanttaisiko nyt vaan ostaa sellainen "juhlasormus" eli jota sitten pidettäisiin niissä paremmissa tilaisuuksissa ja arkisin tuota vanhaa kulunutta sormusta? Mitä mieltä ootte? Tämän hetkinen sormus on 5mm:n flakkasormus!
 4. Angelfish: Siis mä kuvittelin et sitä tarvii ihan mahottomia määriä!Olipa hyvä et kysyin! Paljoko se valmismassa makso? Millaset sun muotit oli ja käytitkö muuten mitään hajustetta/väriä? Oon nyt niin tohkeissani tästä ideasta et täytyypä melkein ruveta vääntään niitä!
 5. Osaisko joku kertoa paljonko aineksia menisi tuohon hääsaippuoiden tekoon kun vieraita on noin 200? Muottien koko olisi varmaan n. 2,5-3 cm kanttiinsa? Oon nyt ihastunut tähän hääsaippua ideaan, mutta koska vieraita on noin paljon, niin ei viitsi ihan kokeilemaan alkaa ilman taustietoja!
 6. Kyllä sulho on nähnyt jo kuvia puvusta, ja meillä on myös kuvaus ennen kirkkoa ettei siinä enää mitään taida salaisuudeksi jäädä. Olen ottaut vain sen periaatteen, että jos tämä suhde taikauskoon kaatuu niin kaatukoon!
 7. Meillä sulho laittaa päällensä bonjour-puvun valkosella paidalla, vaalean hopealla liivillä ja vähän tummemman hopealla balastronilla ja nenäliinalla. Tykkään erittäin paljon tästä yhdistelmästä.
 8. Meillä kanssa lähinnä morsian päättää ja kertoo sitten sulholle. Toisaalta olen nauttinut tästä järjestelystä erittäin paljon, koska silloin juhlasta tulee mielestäni "yhtenäisempi". Tietysti jos sulholla on joku idea, minkä hän haluaa toteuttaa, on myös mielestäni melko reilua suostua siihen.