Jump to content
Naimisiin.info

eikku

Rouva
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

eikku's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meijänkin häät menivät kaikin puolin loistavasti. Vieraita oli loppujen lopuksi vain 80, onneksi, koska yläsaliin ei olis mahtunut henkeäkään enempää. Tosin bändin tavarat olivat järven puoleisessa syvennyksessä, joten siellä ei ollut pöytiä. Mutta paikka sai todella paljon kehuja ja hääkuvistakin tuli erittäin kauniita.
  2. eikku

    Rooma

    Pakko kertoa tännekin vähän vinkkejä ihanasta häämatkastamme Me päädyttiin loppujen lopuksi apartmentiin (http://www.b-b.rm.it/accommodations/list.php?tipo=2) ja suosittelen todellakin tota meidän asuntoa, koodi 015. Oli aivan keskustassa, Colosseumiin oli vajaa 10min kävely, metroaseman vieressä ja läheltä löyty ruokakauppa ja monta ihanaa ravintolaa. Se vuokraemäntäkin oli aivan huippu, kertoi ensimmäisenä päivänä kaikista nähtävyyksistä ja soitti myöhemminkin vielä, että onko kaikki hyvin. ;D Ja asunto on kaunis kuin mikä. Saatiin siitä itse asiassa vähän alennustakin, koska olimme siellä 1,5 viikkoa. Suosittelen ehdottomasti beachille menoa, sillä se oli yllättävän lähellä. Hypättiin metroon ja mentiin pari pysäkinväliä piramiden pysäkille ja siitä sitten lähijunalla (kaikki meni samaan paikkaan) ostia anticalle.Siinä lahijunassa on pysäkeissä aallon kuvat merkkinä rannasta. Ja siellähän kelluttiin vajan puolen tunnin matkan jälkeen Välimeren rannalla ;D Jos jotakuta kiinnostaa paavin näkeminen, niin sehän siunaa Vatikaanin aukiolla olevia joka sunnuntai klo 12. Oli aika kokemus sinänsä Ja edelliseen viestiin: EN todellakaan ikipäivänä lähtisi ajamaan siellä keskustassa, se liikenne on yhtä kaaosta! Riippuu varmaan vähän, minne ootte menossa, kaupungin ulkopuolellahan on ihan hyvä moottoritie(?). Mutta italialaiset on aika hulluja kuskeja... Me mentiin itse asiassa junalla päiväksi Firenzeen. Matka kesti pari tuntia ja se on tosi kaunis kaupunki. Junaliikenne tosin on vähän mitä on, meijänki huippuhieno IC-juna lähti vasta tunnin myöhässä ja epäilen, että se on aika tavallista siellä :-/
  3. joo, kysyin leirikeskusvaraamosta suoraan sitä yöpymismaksua. 12E/hkl, mutta omat lakanat pitää olla mukana. Hinnastossa lukee, että liinavaatteet on 4,50E.
  4. Sattuisko kellään olemaan saksankielistä kirkko-ohjelmaa? Mun taidot ei riitä enää alkusiunauksiin ja vuorotervehdysten saksantamiseen.
  5. parempi myöhään... Eli tässä vihdoin salin mitat, toivottavasti saatte selvää
  6. Mites teillä mamma sujui Odotan jo uteliaana, mitä kaikkea selvis
  7. Meki mentiin sinne vaan suoraan sisälle, se apuemäntä löytyi sitte pienen etsimisen jälkeen keittiöstä...
  8. Moi! Vastailen sitten minäkin vähän. Meillä ei ollu emäntää, mut se oli joku apuemäntä mielestäni, eli tiesi ihan hyvin kaikki. Laita toki tännekin sitten kaikki tieto, mitä saat. Luulisin, että lakanat ja pöytäliinat katotaan vasta jälkeenpäin, en ite ainakaan aio "varata" niitä etukäteen. Samoin kuvittelisin, että huoneet on auki ja niistä saa käyttää ne, jotka tarttee. Kuohuviinilaseja on alle sata ja viinilaseja yli sata. Kannattaa lukea näitä aikaisempia viestejä, niissä on paljon tietoa valmiiksi. Mutta jos viitsit, niin minä ainakin kaipailisin mittoja toisen kerroksen salista ;D Ja vessapaperit tulee ihan talon puolesta, kysyttiin itekin samaa :
  9. Nooh, vähän hätäisesti mittasin ;D tottakai olis kivaa saada ihan varmat mitat. Meille tulee buffetpöytä toiseen kerrokseen siihen isoon huoneeseen niiden portaiden vieressä. Pyöreässä huoneessa sen vieressä tulee olemaan miehen jätkäporukka, ne kun halusivat olla vähän rauhassa. Me itse aateltiin istua siinä keskellä takan edessä ja mietin vielä, laittaisko muut pöydät vähän kampamaisesti vai ei. l l l l l l l l l l l l tai -- l l l l l l l l l l l l -- -- -- (huonot kuvat :, mut periaatteessa jotain ton suuntaista.)
  10. Hyviä uutisia! Soittelin emännän kaa ja kysyin pöytäjärjestyksestä. Se ei tähän hätään löytäny mitään vanhoja malleja, mutta majoituskartasta voi itse laskea huoneen pinta-ala. Siis kakkoskerroksen. 1cm = 1m ja nopealla laskutoimituksella sain pituudeksi 7,7 m ja leveydeksi 4,7 m, riippuen vähän mistä mitan ottaa. Pöytien mitat on mainittu jo edellä ja Amoriinien vinkkien mukaan tuolien ja seinän sekä rinnakkain olevien pöytien tuolien väliin pitää jättää vähintään 70cm tilaa. Buffetpöydän ympärillä (jos sen ympäri on tarkoitus kiertää) tulee olla 80cm -1m tilaa. Eli insinöörit vaan töihin ja laskeskelemaan sopivaa pöytäjärjestystä. ;D Majoituskarttaa saa Espoon seurakunnan sivuilta http://www.espoonseurakunnat.fi/fi/leirike...ttorp_varaukset
  11. Pöydät on kuulemma 1,2x0,8m ja 1,35x0,8 eli nuo isommat olis kuudelle hengelle, mutta tilaa per ruokailija jää vain 40cm, mikä on aika tiukkaa. Ja noi pienemmät on neljälle eli niitä jatkamalla sitten... Kassu: varmaan parempi, että jaetaan kulut heti kun ootte ostaneet laminaatit, niin kaikki varmasti maksaa oman osuutensa. Toivottavasti lattian saa säilytettyä siellä, koska me ollaan ainakin lähdössä heti häämatkalle tilaisuuden jälkeen Hei, tietääkö kukaan muuten onko siellä boolikauhoja?!
  12. Nyt muuten tarttisin vinkkejä PÖYTÄJÄRJESTYKSESTÄ. Meillä olis tosiaan tuo 100 henkeä ja mietitiin, että oltais ite oltu 2. krs. takan edessä ja muut pöydät pääty meihin päin eli jotain tällasta: -- l l l l l l l l l l l l Osaisko joku sanoa, mahtuuko tohon peräkkäin ensin 4 hengen pöytä ja sitten 8 hengen pöytä ja kuinka monta pöytää on mahdollista laittaa vierekkäin. Vinkeistä kiitollinen ;D
  13. Päästiin sitten mekin vihdoin katsastamaan paikkoja... Emäntä ei ollut siellä, vaan joku toinen henkilö, joka kuitenkin osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme. Laseista ainakin on ollut puhetta täällä ja siellähän on "viinilaseja" reilusti sata kappaletta. Nämä muistuttavat mielestäni lähinnä Helsingin Unicafen jalallisia juomalaseja, joten en todellakaan sanoisi näitä viinilaseiksi. Samoin kuohuviinilasit olivat tosi pieniä ja jalattomia, eikä niitä enää ole sataakaan kappaletta. Astiastot tulevat muuten sitten jossain vaiheessa maksullisiksi, meijän häihin saadaan vielä käyttää niitä vapaasti. Ruokailu- ja kahviastiastoja on tarpeeksi sadalle ja enemmänkin. Lisäksi löysin salaattikulhoja (käyvät boolimaljoiksi), sekä paljon erilaisia alustoja ruokien esillelaittoon. Ovat pääosin valkoisia, joten luulisin niistä saavan ihan yhtenäisen kattauksen. Löysin myös tusinan söpöjä pieniä vaaseja, niihin kävisivät muutamat pienet kukat. Jääkaappeja on yksi tai ehkä kaksi meijän käyttöön, joten kylmätiloja ei ollut liiemmälti. Viinipulloja kannattaa varmaan säilöä keittiön takaportaikossa, missä jääkaappikin sijaitsee, se on hiukka viileämpi tila. Pöytäliinat muistuttivat mielestäni pellavaliinoja, olivat ihan ok, muttei mitään mahtavia. Näyttivät luonnonvalkoisilta ja ihan kuin joissain olis ollu joku raita, en tosin katsonut näitä kovin tarkkaan. Hääkakkuteline oli oikein kaunis, tasot menevät puoliympyrässä ylöspäin ja niiden halkaisijat ovat 22, 24, 26 ja 28 cm. Vessatilaa on varmasti tarpeeksi (joka kerroksessa on hajanaisesti siellä sun täällä) ja löytyy sieltä muutama isompikin morsiamelle. Flyygeli (tokassa kerroksessa) ja piano (ekassa) toimivat ja ovat vapaassa käytössä, virityksestä en osaa sanoa. Tokassa kerroksessa oli myös vanha soitin, jolla voi soittaa kasetteja tai cd-levyn. Samoin siel on telkkari videonauhurin (VHS) kera. Muuta en nyt keksi kertoa, mutta toivottavasti tästä oli jotain hyötyä. Muoks. Niin meille paikkoja esitelleen mukaan Hvittorpissa on juhlittu jopa 120 hengen voimin.
  14. eikku

    Rooma

    Niin tarkoituksena on siis etsiä keskustassa olevaa hotellia, joka on siisti ja nätti ja maksais korkeintaan jotain parisataa yöltä. Häämatkalla hotellilla kuitenkin on merkitystä ;D
×
×
  • Create New...