Jump to content
Naimisiin.info

Charlene_85

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Charlene_85's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Charlene_85

    Ihanat kaasot!

    Minulla on kaasoina kaksi parasta ystävääni. Tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään ja ovat mukavasti erilaisia. Toinen on enemmän käytännön ihminen ja vastaa mielellään pitopalveluun, koristeluun, pukuihin jne. liittyvistä asioista ja toinen kaaso taas järjestää polttareita, ohjelmaa häihin ja hääyön. Aivan ihanat kaasot, rakkaita ovat.
  2. Sister! Noita samoja asioita selvittelen juuri meilitse, voin sitten ilmoitella tänne vastaukset kun ne saan. Sen tiedän nyt varmasti, että noin klo 10 aamulla paikkaa pääsee koristelemaan (aika ilmeisesti joustettavissa kun sanoivat "noin") ja koristelu tehdään ilman erillistä veloitusta. Meillä on vihkiminen Leppävaaran kirkossa klo 15 ja siitä suoraan juhlapaikalle. Sitä nyt vielä selvittelen, että alkaako se 9h pyöriä siitä kun varsinaiset juhlat alkavat vieraiden saapuessa vihkimisen jälkeen vai siitä kun pitopalvelu saapuu varmaankin noin tuntia aiemmin. Itse olin varautunut siihen että paikasta maksetaan siitä klo 10 alkaen aina siihen hetkeen kun juhlat kestää, sinällään iloinen yllätys että koristelemaan voi aamulla mennä ilman veloitusta. Jos edellisiltana tahtoisi koristella, niin pitäisi maksaa se yhdeksän tunnin könttähinta silloinkin.
  3. Tuo on kyllä totta, että eipä tuo paikka juuri koristelu kaipaa. Me tehdään semmoinen viinikellarimiljöö, eli koristellaan tekomuraattiköynnöksillä, viinirypäletertuilla ja viinipulloilla. Nekin kun on valmiiksi tehty, niin eivät kaipaa kuin kiinnityksen juhla-aamuna. Sitten pöytäkoristeet, mutta eiköhän nuo kaikki muutamassa tunnissa ehdi. Me käytiin helmikuussa paikka katsastamassa ja oltiin ihan myytyjä samantein, ihan meidän näköinen paikka. Kiva kun joku toinenkin on sinne menossa, niin voidaan tietoja vaihdella sitä mukaan kun ollaan fiksumpia (mikäli tekin tuohon tilaan päädytte).
  4. Tikrumur, mihin aikaan teillä on vihkiminen ja missä päin? Meillä Leppävaaran kirkossa klo 15, toivottavasti joustavat tuosta aikaisimmasta koristeluajasta (jos se klo 10 pitää paikkansa), muuten saattaa tulla hieman hoppu... Ja ainahan kannattaa edellisillasta kysyä, jos silloin ei varausta ole.
  5. Meillä holvikellari varattuna 22.8.2009. Kuinkas siellä on koristeluasiat sujuneet, onko aamulla kuinka aikaisin päässyt koristelemaan vai onko peräti mahdollista edellisiltana päästä jos ei ole tuolloin varattuna? Entä onko mitään aikarajoituksia ollut, esim.pitääkö johonkin tiettyyn kellonaikaan mennessä paikan olla tyhjänä? Olen yritellyt näitä tuloksetta sähköpostitse tiedustella...
×
×
  • Create New...