H&J

Morsian
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About H&J

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kauniisti hymyillen astelin alttarille eikä itkusta ollut tietoakaan. Mielikuvaharjoittelu teki tehtävänsä.
 2. Stay-upit myös tämä morsian pukee lauantaina ylleen. Sukkahousuja en tullut oikeastaan edes ajatelleeksi, kun taatusti käyvät tukaliksi.
 3. Miehelläni on ihanan erikoinen sukunimi, joten minusta on suuri kunnia saada kantaa hänen nimeään.
 4. Tänään askartelin kynsiini tekokynnet! Hieman kömpelöiltä tuntuvat näin aluksi, mutta ovat kyllä tosi kauniit. Kynnet sai laitettua tosi näppärästi, liimatahrojakaan ei jäänyt kuin muutaman kynnen sivuun. Nyt sitten opetellaan toimimaan näiden kanssa ja toivotaan, että ovat vielä lauantainakin yhtä kauniit.
 5. Minulla uutta: korut, kengät, huntu lainattua: puku vanhaa: kihlasormus ja jotain sinistä puuttuu! Mutta tämä huomioitu hääautossa.
 6. Papin tapaaminen meni aivan kuten toivoin! Mukava puolen tunnin juttelutuokio, jonka jälkeen harjoiteltiin seremoniaa varten. Uskon ja luotan, että pappi tulee pitämään meille todella kauniin puheen!
 7. Meillä tänään papin tapaaminen ja harjoitus kirkossa. Hieman kyllä jännittää, mitä tuleman pitää. Toivon mukaan keskustelu olisi vastavuoroista, jotta pystyisi sen pohjalta laatimaan kauniin ja henkiökohtaisen puheen juuri meille.
 8. Meillä kuulutusten kuuleminen kirkossa jäi käymättä, mutta silloisena sunnuntaina pappi ja kirkkokansa olivat lämmöllä mielessä.
 9. Hieman on mun kohdalla aikataulu muuttunut... Kampaukseen+meikkiin mennään kaason kanssa klo 9.00 klo 10.00 sijaan, muuten samat kellon lyömät.
 10. Mä ostin rakkaalleni solmioneulan. Aikaisemmin on joutunut sitä aina isältään lainaamaan, joten tarpeeseen tulee.
 11. Vietämme häitä aivan pian eikä stressistä tietoakaan, josta olen kyllä enemmän kuin ihmeissäni. Kaiketi mieli pysyy rauhallisena, kun omalta osaltamme kaikki on valmista. Nyt vastuu siirtyy seremoniamestarille, kaasolle ja bestmanille. Aivan ihanaa kyllä olisi, että stressi ei nurkan takaa enää yllättäisi ja saisin nauttia tulevasta hääpäivästämme hyvin levänneenä ja kauniina!
 12. Eilen piti jo Cittariin pistäytyä kynsiostoksille. Kynnet ovat kyllä tosi kauniit kultakoristeineen kaikkineen. Nyt vain kokeilemaan.
 13. Incanto heaven, aivan ihana!
 14. Hieman täytyy tuota aikaisempaa kirjoitusta takaisin ottaa... Vanhemmat ovat sitten kuitenkin kättelyjonossa mukana.