irene

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About irene

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Rosendahlissa saa tosiaankin hääparit kuoharia ja hedelmiä huoneeseen ilman eri veloitusta ja ihan tavalliseenkin huoneeseen. Muutenkin kivat huoneet.
 2. Joissain hotelleissa hääparia muistetaan ilman erillistä maksua ;D Sokos hotelleissa, ainakin Tampereella Morsiuspaketti maksaa erikseen. Scandiceissa samassa kaupungissa hääparille on tullut huoneeseen piccolo pullo kuoharia ja hedelmät ilman eri veloitusta.
 3. Olimme tänä kesänä Kamarissa Santorinilla. Saari on tosi kaunis ja aikas kallis. Rahaa kannattaa varata tyyliin lounas 20€ & illallinen 30€/pari/päivä. + sitten tietysti kaikki muu. Aikas lailla siis suomen hinnat ja jopa vähän kalliimpaakin. Vaatteet yms. ostokset etenkin suomen hintatasoa kalliimpia (mutta eihän niitä häämatkalla ostellakkaan..) Kalaravintoloista varoituksen sanana, että tarkkana jos hinta on kiloina ilmoitettu, aterian hinta nousee helposti pilviin, vähän huijauksen makua.. Auton vuokraus on kohtuullisen hintaista (n. 30€/pvä) ja kannattaakin ainakin yhtenä päivänä saarta kierrellä omatoimisesti. Bussit kulkevat myös tehokkaasti ja edullisesti isompien kylien väliä. Säälikää niitä reppanoita aaseja ja hepoja jotka monia tunteja seisovat paahtavassa auringossa ilman varjoa ja vettä, ja kävelkää rinteet omilla jaloillanne. :-[
 4. Helin matkoilta ei saatu mitään, lentoyhtiöltä saatiin pinssi Olivat ilmoittaneet eteenpäin, mutta itse eivät sitten vaivautuneet muistamaan mitenkään, vähän pettynyt olin kun kuitenkin aikas paljon näitä häämatkoja järkkäävät :
 5. Palattiin juuri Santorinilta. Paikka oli tosi hieno, maisemat olivat upeat! Mutta ihan mielettömän kallista, paljon kalliimpaa kuin esim. suomessa. Siihen kannattaa varautua.. Mutta ehdottomasti näkemisen arvoinen saari kaikille kreikka faneille!
 6. Juu, jäikin mainitsematta, oli Helin matkat.
 7. Me oltiin kans viime kesänä Samuilla ja Bangkokissa. Muuten meni hyvin, paria miinusta lukuunottamatta; -surkeat esitteet (kopiota, missä osa tiedoista väärää ja osaa ei näkynyt kun oli jäänyt kopioitaessa ulkopuolelle), -väärää infoa esim. jatkolennosta lentokentällä (kerrottiin, että laukut pitää itse checkata bangkokissa samuin lennolle, eikä sitten pitänytkään, turhaan laukkuja siis odoteltiin hihnalla..) -toimistossa kerrottiin että suomen jatkolennon ollessa huono lippua ei voisi käyttää bussimatkaan, mikä ei pidä paikkaansa ja kaikkien matkatoimistoihmisten pitäisi tuo kyllä tietää..onneksi kentällä taas neuvottiin, ettei turhaan maksettu bussimatkasta. -Paikallinen opas Bangkokissa nukkui matkan lentokentältä hotellille, oltuaan ensin 20 min myöhässä vastaanotosta (kuuluttelimme häntä Bangkokin lentokentällä..) Hintaansa nähden aikas ontuvaa palvelua :