Soulaica

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Soulaica

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kanta-Häme
 1. ^ Tukuissa myydään isoja rullia, mutta sieltä ei voi ostaa ilman tukkukorttia.
 2. Osaisiko joku kertoa, mistä löytyisi halvalla lyijykyniä? Tarve olisi 80-90 kpl... Lyhyetkin lyijärit käy!
 3. Kuitusilkki. Sinellistä löytyy 60 cm leveänä, me puolitetaan se Meille tulee valkoinen, mutta tummanruskeaakin näytti olevan.
 4. ^^ No jotkut muut juhlat voi olla meneillään naapurisalissa.
 5. Hinnoista en tarkemmin tiedä, mutta talvella on halvempi kuin kesällä. Ottakaa huomioon, että koska kyseessä on linna, siellä on useita pieniä tiloja. Ja naapurisalissa voi olla toiset häät meneillään.. Pieniin häihin käy viinikellari, mutta sinne ei kovin montaa kymmentä mahdu. Eri asia, jos on varaa koko linna vuokrata
 6. Meillä tulee molemmille kaasoille rannekukat, valkoista gerberaa. Helpompaa kuin kimpun kanssa, on kädet vapaana.
 7. Ööh...Onko täällä nyt meneillään joku "kehutaan Nylanderin ruokaa ja herkkua ja haukutaan Rengon pitopalvelu"? Sama ihminen jo 3 krt ylistänyt mitälie Nylanderin herkkua?
 8. Parisen viikkoa kesti tarjouksen tulo.
 9. En ole vielä häitäni Kankaisilla juhlinut, mutta paikan päällä käyneenä voin sanoa, ettei bändi kovin hyvin tilaan mahdu, jos vierasmäärä on likemmäs 80 henkeä. Pitopalveluna meillä on Rengon Pitopalvelu, muita en edes harkinnut
 10. Idänpään torppa on ihan kiva paikka ja koristelemalla saa mieleisensä. Vessat ovat siistit, siellä on esiintymislava ja astiat. Pidin siellä ylioppilasjuhlani, pienemmälle vierasmäärälle aivan sopiva Se olisi ollut meillä toinen vaihtoehto, jos vierasmäärämme olisi ollut pienempi. KooKoo voisi kertoa Kankaisten tilasta vinkkejä, jos jotain hyväksi havaittuja on Tuliko teillä vieraat lasiovista vai eteisen kautta?
 11. Ainakin tänä vuonna marjastuskausi päättyi elokuun puolivälissä, eli sen jälkeen olettaisin olevan vuokrattavissa. Mutta en sitten tiedä, että kuinka paikan omistajat pystyvät ennakoimaan tulevaa kesää, että koska kausi on ohi?
 12. Jeps, Kankaisten tila on meille varattu 23.5.09 Sitä seuraava viikonloppu on myös varattu, taisi olla yo-juhlat. Kesä- ja heinäkuut tila on marjatilan omassa käytössä.
 13. Meille ei tule minkäänlaista lahjalistaa, ei edes rahaa toivota. Mielestämme on mukavampaa saada jotain _oikeasti_ lahjaksi, ilman että se on valittu tietyltä listalta. Pelkkä raha on myös aika tylsä, sitä tulee kuitenkin, mutta toivottavasti saamme jotain sellaistakin josta jää muisto vuosikausiksi Ei ne lahjat kuitenkaan ole häissämme pääasia, tärkeintä on läheisten ihmisten kanssa juhliminen. Ja jos tulee 5 leivänpaahdinta, annamme ylimääräiset vaikka hyväntekeväisyyteen