Jump to content
Naimisiin.info

Soulaica

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Soulaica

  1. Onkohan "mission impossible" löytää tummanruskeaa kaitaliinaa???!! Dunin valikoimien ruskea on ihan liian vaalea... ja e-baysta ei löydy myöskään. Tapettejakin ollaan käyty katsomassa, mutta niissäkin väri on ollut liian vaalea! Help! :girl_cray:

    Kuitusilkki. Sinellistä löytyy 60 cm leveänä, me puolitetaan se :) Meille tulee valkoinen, mutta tummanruskeaakin näytti olevan.

  2. Meille ei tule minkäänlaista lahjalistaa, ei edes rahaa toivota. Mielestämme on mukavampaa saada jotain _oikeasti_ lahjaksi, ilman että se on valittu tietyltä listalta. Pelkkä raha on myös aika tylsä, sitä tulee kuitenkin, mutta toivottavasti saamme jotain sellaistakin josta jää muisto vuosikausiksi :) Ei ne lahjat kuitenkaan ole häissämme pääasia, tärkeintä on läheisten ihmisten kanssa juhliminen. Ja jos tulee 5 leivänpaahdinta, annamme ylimääräiset vaikka hyväntekeväisyyteen :P

  3. Me liitymme molemmat kirkkoon, tosin ei yksinomaan kirkkohäiden takia, vaan ehkä on sen verran "aikuistunut", että haluaa jotain perinteistä elämään. Ei tarvitse enää kapinoida koko maailmaa vastaan :P En siltikään usko jokaikisen kirkossa vihityn parin olevan syvästi uskovainen, vaikka kirkkoon olisi aina kuulunutkin. Eikä se ratkaisu mielestäni muille kuulu, ihminen voi uskoa ihan mihin haluaa kuulumatta mihinkään seurakuntaan.

×
×
  • Create New...