sasu

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About sasu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä myös tämä vieraskirjana ja sopii hyvin nimenomaan siksi, että meillä ei bändin lisäksi ole oikeastaan muuta varsinaista ohjelmaa. Toivottavasti siis ihmiset malttavat täytellä kirjaa mahdollisimman paljon..
 2. Tänään hoidettiin esteiden tutkinta, kuulutukset luetaan viikkoa ennen hääpäivää. Häät siis 11.7. Raamatun saimme mukaamme jo nyt, sillä vihkiminen tapahtuu toisella paikkakunnalla.
 3. Kampaukselle tulee hintaa noin 90e suunnitteluineen, meikki samasta paikasta 27-45e.
 4. Esim. Butterickilta löytyy vintagetyylisten pukujen kaavoja. Mulle tätini tekee vuoden '52 mukaisten kaavojen iltapuvun (Siis Butterickin kaava, joka on julkaistu ilmeisesti ensi kertaa 50-luvulla). Se on lähes valmis, ja olen täysin rakastunut pukuuni. En olisi voinut kuvitellakaan itselleni muun tyylistä tai nykytrendien mukaista pukua, ei ole yhtään minua.
 5. Minun tuleva yhdistelmäni... (Sormet turvoksissa, älkää välittäkö!)
 6. Ennen tätä sivustoa en tiennyt koko juhlaohjesäännöstä, mutta mitä enemmän esimerkkejä olen lukenut, sitä varmemmin haluan oman kutsumme liitteeksi sellaisen. Sulho oli samaa mieltä siitä, että ko. sääntö ehkäisee väärinkäsityksiä ja auttaa vieraita asennoitumaan rentoihin juhliin jo etukäteen.
 7. Juuri tuota koristetta minäkin olen käynyt ihailemassa, mutta en tiedä vielä, mihin päädymme. Koristeen täytyy kuitenkin olla hauska. Toisaalta olen harkinnut perinteisen näköistä koristetta tanssivasta hääparista. Meille ei nimittäin tule häätanssia, niin ko. koristeessa olisi juju...
 8. Meille EI tule hääleikkejä eikä häätanssia. Muitakin kiellettyjä asioita on, mutta nämä kaksi ovat ne ehdottomimmat. Emme halua, että häämme ovat sidottuja perinteisiin, vaan haluamme rennon ja mukavan, meidän näköisen päivän yhdessä läheisten ihmisten kanssa.
 9. Me emme aio tehdä istumajärjestystä, mutta itsellemme ja lähimmille sukulaisille (vanhemmat, sisarukset) ja avustajillemme aiomme varata pöydät. Muut saavat päättää itse, missä istuvat. Onneksi vieraslistalla ei taida olla sellaisia henkilöitä, jotka eivät tulisi toimeen, niin ei aiheuta päänvaivaa... Tosin tämä suunnitelma saattaa muuttua vielä sen jälkeen, kun olemme käyneet ajan kanssa tutkiskelemassa juhlapaikkaamme...
 10. Meillä menee myös näin.
 11. Vaikka olemme asuneet sulhon kanssa jo vuosia yhdessä, haluan isäni saattavan minut. Hauskaa ottaa häihin jotain todella perinteistä, kun muuten häämme eivät tule olemaan kovinkaan perinteiset.
 12. Luulen, että otamme ilmoittautumiset itse vastaan. Helpottaa, ettei ole monia listoja ympäri eri paikkakuntia.
 13. Meille tulee melkein 5½ vuotta pitkä kihlausaika. Emme kiirehtineet kihloihinkaan, olimme sitä ennen olleet melkein 4 vuotta yhdessä.
 14. Täältäkin löytyy yksi herkkis. Pelkään todella paljon, että itken koko hääpäivän läpeensä. Pitääkin paremmalla ajalla perehtyä näihin vinkkeihin. Tosin joistakin todella tiukoista paikoista olen selvinnyt ilman suuria kyyneleitä mielialaharjoituksilla, mutta omat häät ovat varmasti vaikeampi haaste. Viinaan tai lääkkeisiin en kuitenkaan aio turvautua. Mielestäni on luonnollista herkistyä tällaisissa tilanteissa, mutta eniten pelkään sitä, ettei se jää muutamiin onnenkyyneliin, vaan avaa hanat kunnolla. Edittiä sen verran, että kaikista vaikein tilanne itselleni on aina se, että näen/kuulen jonkun muun itkevän, oli se sitten onnesta tai surusta. Joten iiiik siinäkin mielessä...