Liisamari

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Liisamari

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meille tulee kirkkaat lasiset sydäntuikut. Niihin hopeanvärinen tuikkukynttilä sisään ja sellofaania ympärille. Ystävänpäivähäät kun on kyseessä niin jotenkin tuo sydän sopii siihen.
 2. Hei! Tampereella toimii Pirteä paketti-niminen lahjatavaraliike, joka tekee myös hääsomistuksia. Itse käännyin liikkeen puoleen somistusasiassa, kun aika ja taidot eivät vaan tunnu riittävän. En tiedä tekeekö hän muita hääsuunnittelijan töitä, mutta ainakin somistuksia. Eli liike on "juhlaamo". Liikkeestä voi jossain määrin vuokrata somisteita ja sieltä voi myös tilata käsinpainettuja lautasliinoja ym. Heti helpotti häästressi 75% kun sain tuupattua koristelujutut ammattilaiselle!
 3. Täällä myös ilmoittautuu 14.2.2009 morsmaikku. Päivä oli oikeastaan ihan sattuma, halusimme talvihäät, seuraavaksi päätimme kuukauden ja sitten juhlapaikkaa kysellessäni meille ilmoitettiin että LAUANTAI 14.2. on vapaana. Itseasiassa kaikki helmikuun lauantait olivat silloin vielä vapaina, mutta tuumin, että tuo on hyvä päivä ja sen muistaa Se on sattumalta myös miehen siskon syntymäpäivä. Hän siis viettää nelikymppisiään meidän häissämme Valmistelut on meilläkin aika hyvällä mallilla, puku ja siihen kuuluvat tilpehöörit hankittu, kirkko varattu, samoin juhlapaikka. Kaaso ja Bestman värvätty, kuin myös autokuski. Auto kyllä vielä puuttuu, kun ei omalla viitsisi mennä Bändikin on jo hommattu. Sormusta ei sentään vielä ole hankittu, eikä hääkakkua tilattu.
 4. Jep. Vetäisin puvun päälleni heti samana iltana kotona, kun olin sen morsiuspukuliikkeestä kiikuttanut kotiin . Siitä lähtien se on lojunut sohvalla odottamassa soveliasta säilytyspaikkaa, joten nyt sen ovat nähneet kaikki meillä käyneet . Onneksi meillä ei ole ollut mikään valtava kansanvaellus
 5. Mikä bändi oli kyseessä? Me olemme vasta häiden järjestelyvaiheessa ja sydän syrjälläni lueskelen tätäkin ketjua, ettei vaan tule tehtyä vikavalintaa Vaikuttaahan se aika paljon tunnelmaan jos meininki on jotain Rampe ja Naukkis-linjaa....