theBride

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About theBride

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minkä niminen tuote mahtaa tarkalleen olla? En ole erityisemmin meikkivoiteiden ystävä, mutta tuollaista voisin kuvitella käyttäväni oikein hyvin. Kun vaan tietäisi minkänimisen tuubin menen ostamaan, kun en minä niistä mitään kuitenkaan älyä... Diorskin Icône Photo Perfect Creme to Powder Makeup http://beauty.dior.com/uk/en/base.html#/en...e-to-po-10.html
 2. Minä olen hankkinut tuon Diorin meikkivoiteen miestä varten, mutta ajattelin käyttää sitä itsekin esimerkiksi kesällä, kun kasvot ovat ruskettuneet. Ei tuote mitään ihmeitä saa aikaan, mutta on iho selvästi mattaisempi ja tasaisemman värinen kuin ilman mitään, ja kestääkin ihan hyvin. Puuterin kanssa ei ole tullut vielä testattua...
 3. Joo, odottavalle äidille viinaa, just niin sanoin En mä epäile yhtään sen morsiamen hyvää oloo siitä, että saa määrätä miehensä olemaan ottamatta tippaakaan siellä miehen polttareissa. Morsiamelle se on varmasti kivaa, että se mieskin on selvä siellä jatkoilla. Miehen mielipidettähän ei tässä asiassa kysytty yhtään. Mutta mitä hänen kaverit sanoin, yleensä on aina ottanut, ja nytkin otti salaa pari kaljaa. Eli pohdittavaksi jää oliko sulhanen sitten tyytyväinen tuohon morsiamen tekemään päätökseen, jonka motiivina oli morsiamen oman vtutus siitä, ettei morsian ite saanut juoda. Tähän kiivaseen mielipiteiden vaihtamiseen Meidän häiden parin tiimoilta vähän jatkoa: Missän kohtaa sitä ohjelmaahan morsian ei sanonut polttareiden rajoituksista ainakaan suoraan mitään. Eli bestmanin ja Pimiän puheiden kautta annettiin ymmärtää, että asia on näin, että häät peruuntuu jos sulhanen juo yms.... Tiedä sitten mikä oli totuus, mutta ei tämä kyllä minun mielestäni ollut erityisen "kiva tapa" luoda draamaa ohjelmaan, ja en ymmärrä mikä teki Vappu Pimiästä pätevän kommentoimaan asiaa noin kärkevästi.
 4. Mielestäni monet Claire Pettibone -puvut ovat "vintage-henkisiä"... http://www.clairepettibone.com/bridal/ Näitä ei varmastikaan Suomesta saa, mutta ainakin jotain inspiraatiota niistä voi hakea!
 5. Niin ja sivun alareunassa olevasta linkistä pääsee katselemaan enemmänkin kuvia...
 6. Vuonna 2009 julkaistaan 58 postimerkkiä Tuon linkin takaa löytyy infoa tänä vuonna julkaistavista postimerkeistä. Esim tulevasta ystävänpäivän merkistä löytyy kuvakin.
 7. Meillä itsetehdyille kutsuille (yht. 30 kpl) hintaa tuli n. 3,30 eur/kpl + postimerkit. Menu/ohjelmakortit (yht. 66 kpl) ovat n. 0,60 eur/kpl ja pöytäkarttaan meni n. 2 eur. Nämä ei vielä sisällä tulostukseen käytettävää mustetta (eikä kaikkia virheostoja... ). Postimerkkeineen rahaa näihin on mennyt yhteensä siis noin 165 euroa... Teettäminen tuskin olisi ollut kovin paljon kalliimpaa, mutta askartelu itsessään on mukavaa puuhaa!
 8. Nosto! Onko kukaan muuten juhlinut / aikeissa juhlia Palatsilla pidempään kuin tuohon klo 24:ään? Eli onnistuuko edelleen ilman lisämaksua?
 9. Meidän juhlistamme ei ole tarkoitus tehdä täysin lapsettomia, mutta emme kuitenkaan aio kutsua kaikkia lapsineen. Tämän vuoksi ei ole mahdollista laittaa esim infoon, että juhlat on vain aikuisille. Ainoa mahdollinen tapa on varmaankin osoittaa kutsu asianmukaisesti, ja pitää sormet ristissä, että he ymmärtävät keitä kaikkia perheenjäseniä kutsu koskee! Ja sanottakoon nyt, että kutsumatta jätetään esim. eronneen sedän lapset, joiden kanssa ei olla juurikaan tekemisissä... Jossain määrin samaa perhettä eronnutkin aikuinen lapsineen kuitenkin vielä on? Tätä aihetta sivuten tuntuu kyllä hölmöltä se, että ainakaan aiempien kirjoitusten perusteella ihmiset todella eivät ymmärrä keitä kutsu milloinkin koskee. Mielestäni sen tulisi olla itsestään selvää... Vai olisiko kyse vain siitä, että ei haluta ymmärtää?
 10. Kiitos tammikuu09 tästä infosta, helpottaakin suunnitteluja! CD:itten polttaminen ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta... Eevis77: Ymmärtääkseni myös esim. talvipalatsiin saa CD-soittimen, jolta voi soittaa taustamusiikkia.
 11. Me kerroimme vanhemmille ja lähimmille ystäville, ja ollaan annettu heidän sitten levittää tietoa eteenpäin.. Esimerkiksi työpaikalla en ole asiasta kenellekään kertonut. Toisaalta se johtuu varmaankin siitä, että olen suhteellisen uusi työntekijä, joten työkaverit eivät ole vielä erityisen läheisiä.
 12. Meillä myös Bachin Preludi c-duurissa ja Kuulan häämarssi. Häävalssi ei ole vielä varma (tai että onko se edes valssi), mutta Oskar Merikannon Valse lente on kaunis. Varsinkin kitaralla soitettuna. Tietääkseni tuo Bachin preludi häämarssina on yleistynyt paljon viime vuosien aikana.
 13. Meilläkin varmaankin nukutaan edellinen yö yhdessä, mutta aamulla lähdetään eri suuntiin ja tavataan vasta alttarilla!
 14. Minä olen ihastunut Aurifaberin sormuksiin, mutta ne ovat ehkä hieman liian hintavia... Plussaa on mielestäni se, että kaikista malleista sormuksen saa joko platinaisena tai kelta-/valkokultaisena.
 15. Me juhlimme Palatsissa ensi toukokuussa. Kun kysyin pöydän koristeluista varauksen yhteydessä, kertoivat, että ne voi tulla samana päivänä ennen vihkimistä hoitamaan. Olettaisin, että omat somisteet myös kerätään lähtiessä pois. Musiikkipuolelta toiveissa olisi, että taustamusiikkia yms. voisi soittaa iPodilta. Palatsin cd-soittimet ei varmaankaan kuitenkaan ole sellaiset, mihin mp3-soittimen voisi liittää..?