Jobeth

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Jobeth

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minä olen kyllä valmis panostamaan läheisen ystäväni polttareihin myös rahallisesti ihan kunnolla. Olen järjestämässä kaverilleni polttareita, ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei sinne ole muita tulijoita kuin me kaksi. (Mahdollisesti myös morsiammen sisko.) Koska haluan kuitenkin, että päivä on morsiamelle ikimuistoinen, arvelisin rahaa menevän morsiamen kuluihin n. 200€, plut omat kulut saman verran päälle. Aika kallista lystiä siis. Mutta onneksi on vielä aikaa säästää... Muiden, ei-ihan-niin-läheisten ystävien polttareista olen valmis maksamaan 50€-100€, ohjelmasta yms. riippuen. Toisaalta en kuitenkaan missään tapauksessa haluaisi, että minun polttareihini osallistuvat maksaisivat noin paljon. Varmaan joku 50€ olisi ihan maksimi, että kaikki halukkaat voisivat osallistua (suurin osa opiskelijoita). Tosin minun polttareihini tulee kyllä enemmän väkeä, vaikka tuskin nekään kovin suuret ovat. Tämän keskustelun summissa on myös aika paljon vaihtelua siinä, onko niissä mukana vain morsiamelle maksettavat jutut vai myös kaikki aktiviteetit ja ruoat myös osallistujille. 50€ pelkkiin morsiamen kuluihin on aika paljon, mutta jos siinä on mukana koko päivän jutut myös osallistujalle, ei se ole minusta vielä kauheasti.
 2. Minäkin olen jo miettinyt tätä silmälasit-piilarit asiaa, vaikka häät ovat vasta toukokuussa. Olen joskus käyttänyt piilareita, ja muistan että niiden saaminen pois silmistä esim. baari-illan jälkeen oli yhtä tuskaa. Toinen ongelma on se, että minulla on paljon hajataittoa, ja eri voimakkuudet molemmissa silmissä, joten joudun hankkimaan erikoisvalmisteisia piilareita, ja vielä tuplamäärän. Se tulee aika kalliiksi... Ja kaiken huipuksi toukokuussa on todennäköisesti koivun kukinta-aika pahimmillaan, joten saatan astella alttarille silmät punaisina muutenkin. Siinä ei kauheasti tee mieli lykätä silmiin mitään ylimääräistä. Että joo, taidan päätyä silmälaseihin, vaikka näytänkin paremmalta ilman. Onneksi lasini ovat varsin sirot ja ohuet, vaikka mustat ovatkin. Sitä paitsi minulla oli taipumusta kaatuilla ja törmäillä kaikkeen piilarit päässä, ei ehkä toivottavin ominaisuus hääpäivänä...
 3. Minulta löytyy 7,5m valkoista silkkiä hääpukuun ostettuna... Tuntuu vaan suorastaan pelottavalta aloittaa puvun kaavoitusta ja ompelua. En ole mistään löytänyt sellaista kaavaa, joka minua miellyttäisi, joten täytyy joko kaavoittaa itse tai muokata jotakin kaavaa. Suunnitelmissa olisi venepääntiellinen yläosa, ja (kuten kankaan määrästä voi päätellä) hyvin laaja helma. Mitään erityisen monimutkaista en ole suunnitellut, ja koska kankaassani on ruusubrodeerausta, mitään koristelujakaan ei varmaankaan erityisemmin tule. Täytyy varmaan ommella muutama muu juhlapuku ennen hääpukua, että tulee tuntumaa. Kankaitakin on kaappi täynnä....
 4. Sinä olet aurinko minä olen kuu sinun valosi lämpöinen minusta heijastuu tämän kesän päivät ja yöt me taivaita matkataan ja joka hetki yhä enemmän toisiimme uskotaan kun sinuun sukellan et hukuta minua kun lennät korkealla en kadota sinua kaikki taiat kesäyön me yhdessä todistetaan ja joka hetki yhä syvemmin toisimme kietoudutaan nämä kesän päivät ja yöt ovat meidän tarinaa ja joka hetki yhä enemmän toisiimme rakastutaan Kesää yhdessä katsellaan nämä hetket taivaissa leijaillaan kauaksi katoaa kaikki muu kun aurinko paistaa niin loistaa kuu ja kaksi kiertolaista rakastuu ("Kesä yhdessä", Anna Eriksson)
 5. Mun suosikit: Why do birds suddenly appear Every time you are near? Just like me, they long to be Close to you. Why do stars fall down from the sky Every time you walk by? Just like me, they long to be Close to you. On the day that you were born The angels got together And decided to create a dream come true So they sprinkled moon dust in your hair of gold And starlight in your eyes of blue. ("Close to you", Carpenters) Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi ulkoa voit kutsua öitä sisään Sitten kun osaan kaikki painajaisesi ulkoa voit keksiä niitä lisää Muistan sinut sentti sentiltä mut en meidän juhlapäiviä Jostain syystä mieleeni ei jää numerot vaan kuvat niin kuin tää Valo tarttuu sängynpeitteeseen käsilläni sulle suojan teen Sitten kun osaan kaikki huonot päiväsi... Vielä opin läpikotaisin haaveesi ja historiaskin ("Huonot päiväsi", Zen cafe)