Aurinkotyttö

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Aurinkotyttö

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä ainakin oli pelkkä ulkokuvaus kirkon pihalla. Huonon sään varalta myös kirkko oli meille varattu 1,5 tunniksi ennen seremoniaa, studion olisi voinut pystyttää kirkkoon huonon sään sattuessa.
 2. Mulle suurin yllätys varmaan oli se millaisia lääviä tarjotaan vuokrattavaksi hääjuhliin! Sitä vain ihmettelee että minkälaisia juhlia sellaisissa paikoissa pidetään. Käytiin katsomassa varmaan 15 paikkaa ennenkuin löysimme jotenkuten sopivan.
 3. Mulla on "Nemo nisi mors (eli kunnes kuolema erottaa) ja miehen nimi sydän mun nimi sekä päivämäärä" Miehellä sitten vastaava mutta mä sydän se.
 4. En pidä ollenkaan hääleikeistä. Meillä oli leikittömät häät ja hyvin meni ja vieraat tykkäsit, yleinen kommentti oli että "kiva kun teillä ei ollut niitä tylsiä leikkejä" Miksi niitä ylipäätään pitäisi olla, mikä niissä on hauskaa tai viihdyttävää??
 5. Miracle arkena ja juhlassa.
 6. Halusimme jotain hieman harvinaisempaa, ja taisi osua oikeaan. Meillä valssina oli Ismo Alangon Elokuun Häävalssi, kaikki ihmettelivät että mikäs ihmeen biisi se oli. Eli sitä ei ainakaan silloin vielä ollut kovin ahkerasti häissä soitetettukaan.
 7. Mä otin yhdysnimen. Käytännössä kyllä käytän vain vanhaa nimeä, johtuisko siitä että kukaan ei muista että mun nimi on muuttunut Muttakun en jaksa sitä pitkää litanniaa aina luetella kun vaikka soitan jonnekin. Oma sukunimi+miehen= yhteensä 21 kirjainta. Mutta on tässä hyviäkin puolia... aina löytää pitkästä nimilistasta nimensä heti, kun se on se 5 senttiä pidempi nimi kuin muilla ;-)