Jump to content
Naimisiin.info

Kinda

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kinda

  • Syntymäpäivä 12/24/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Kinda's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Oitin urheilutalo oli suht kiva, kävimme äskettäin sitä katsomassa. Sali ja keittiö on viime vuosien aikana remontoitu täysin, ja seuraavana rempataan kuulemma eteisaula ja kahvio. Vuokra oli halpa: 200€ jolla paikan kuulemma saa käyttöönsä keskiviikosta seuraavan viikon alkuun, jos muita varauksia ei ole.
  2. Kinda

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Tällä hetkellä, kun suunnitelmat ovat ihan alullaan, mun miestä kiinnostaa eniten juhlapaikat -se etsii omatoimisesti niitä netistä, ja kysyy niistä mitä olen mieltä. Hänen vastuulleen on jäänyt myös sopia milloin niitä paikkoja päästään katsomaan paikan päälle. Kirkko kiinnostaa myös, mutta siitä sovittiin että päätetään vasta kun sopiva juhlapaikka on löytynyt. Pitopalvelun on jo päättänyt puolestani, se on hänelle ennestään tuttu enkä pysty tähän valintaan vaikuttamaan. Oikeastaan kaikki, mistä olen mielipidettä kysynyt häihin liittyen, on kiinnostanut, ikinä ei tule vastausta että jokin on samantekevää eli vaikkei hän hössötäkään asiasta kuin minä, niin osallistuu kuitenkin yhtä paljon.
  3. Kihloihin menosta ylipäätään tuli kyllä jonkin verran etukäteen puhuttua, kerran kysyin mitä kihlattuni on ajatellut meidän tulevaisuudesta.. ja oltiin silloin kumpikin samaa mieltä, että joskus naimisiin mennään, ajatustasolla ollaan kai oltu kihloissa jo siitä lähtien. Myöhemmin, kun karkauspäivä lähestyi, kysäisin huvikseni, mitä mies ajattelisi jos silloin kosisin, ja tämä vastasi että en saa niin tehdä koska hän haluaa ehdottomasti kosia minua itse. Noh, koska siitä arvelin että se varmaan sitten kohta tapahtuu, niin seuraavan kerran kun mieheni toi pöytään yllätysjälkkäriksi mansikkaleivokset, kysyin vitsinä tarviiko se syödä varovasti, etten hajota hampaitani ja mies vastasi ettei kosiminen ikimaailmassa tule tapahtumaan niin että se sormus olisi minkäänlaisessa ruuassa tai syötävässä piilotettuna, kuten saippuoissa joskus on.
  4. Tää oli ehkä erikoisin kuulemani idea tähän mennessä Yks mikä itselle tuli mieleen olisi kännykkä, jonka morsian on kiinnittänyt reiteensä sukkanauhalla kun ei ole taskuja joihin sen tunkea.... Ja toinen, että entä jos niitä sukkanauhoja vaan tulee ja tulee sieltä hameen alta? Noh, en tiedä toteutetaanko meidän häissä tuota koko sukkanauhan heitto-operaatiota, kun sulhasella tuskin riittää siihen pokka
  5. Kinda

    Sulhasten suusta

    ^ Riippuu varmaan vähän myös seurakunnasta, nyt kun tutkin niin oman seurakuntani sähköpostiosoitteen löysin, mutta sulhaseni en.. ehkä sulho kuitenkin löytäisi senkin kun on mua enemmän nettiin perehtynyt
  6. Meillä se virallinen kihlapäivä on 20.08.2008, vaikka periaatteessa ollaan kai oikeasti oltu kihloissa jo paljon kauemmin koska ollaan oltu samaa mieltä siitä että naimisiin joka tapauksessa mennään. Mutta tuo on se päivä kun mieheni viimein pyysi minua kanssaan naimisiin, ja kysyi sitä juuri tuona päivänä siksi koska tiesi että päivämäärällä on minulle merkitystä -tuo on hauska ja helppo muistaa Siitä oli myös ihan konkreettista hyötyäkin, joka ilmeni kun käytiin valitsemassa sormukset ja omaan sormukseeni ei sitten koko päivämäärä mahtunutkaan, nyt sitten lukee vain 20.08 jossa päivä ja vuosi ovat käytännössä kummatkin.
  7. Kinda

    Istumajärjestys?

    Me olemme kihlattuni kanssa harkinneet, että koska teemme häistämme infosivuston nettiin, niin laitamme sinne pohjapiirroksen pöytäjärjestyksestä ja varaamme siihen ns. vip-paikat lähimmäisille sukulaisille ja ehkä oman pöydän bändille, jos sellainen löydetään. Muut vieraat saavat halutessaan juhliin ilmoittautumisen yhteydessä toivoa, mihin ja kenen seuraan haluavat istumaan, ja varaustilannetta päivitetään sivuille sitä mukaan. Näin vieraat tekevät istumajärjetyksen itse, ja me tarpeen vaatiessa hieman muokkaamme jos näyttää siltä ettei suurille seurueille muuten löydy vierekkäisiä paikkoja.
  8. Kinda

    Sulhasten suusta

    Ihana ketju Omalle sulholleni ehdotin tätä palstaa lueskeltuani, että kun monet muutkin tuntuvat antavan sulhasen tehtäväksi kirkon varauksen, että haluaisiko hän hoitaa sen. Vastaus: Joo, kyllä se käy, kun eiköhän se sähköpostilla tai muuten netin välityksellä onnistu. No, saattaa ollakin sitten vuoden tai kahden vuoden päästä kun se tulee ajankohtaiseksi.. Sitten kun selasin lehdestä kuvia eri morsiuspuvuista ja näytin ensimmäistä kertaa niistä yhtä miehelleni kysyäkseni mielipidettä, niin eka kommentti oli että malli on ihmeen surullisen näköinen. Okei, mutta entä se mekko?
×
×
  • Create New...