Jump to content
Naimisiin.info

Rakkauden tähden

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Rakkauden tähden's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä mies tuntuu olevan hyvinkin innolla mukana hääjärjestelyissä, ainakin näin alkuun. Hyvähän se vaan, meidän häät ensi elokuussa ja nyt vasta aloitetaan niitä järjestämään. Ehkei tule väsymys niin äkkiä vastaan.
  2. Mäkin vastaan, vaikkei olla vielä kosittu.. Olen ollut kerran naimisissa ja eronnut. Yhdessä ex:n kanssa oltiin useita vuosia ennen naimisiinmenoa. Ei se suhteen kesto tosiaan mitään takaa, vain se miltä tuntuu.. Eikä se tunne ollut silloin oikea. Luulin vain. Tai uskottelin itselleni niin. Nyt ikä alkaa lähentelemään kolmeakymmentä ja olen tavannut elämäni miehen! Tältä ei ole tuntunut vielä koskaan ennen. Mä olen niin rakastunut ja niin onnellinen. Ollaan oltu nyt yhdessä hieman yli vuosi ja häistä puhuttu jonkinverran vaikkei mitään konkreettista olekaan tapahtunut asian edistämiseksi. Mut kyllä sen tietää, kun kolahtaa.. oikealla tavalla. Tietää, mitä se rakkaus on. Ja olen myös samaa mieltä siinä, että ei se aika itsessään mitään takaa.. Ei ole mikään tae, että jos seurustelua on takana yli viis vuotta, että suhde muka kestäisi jotenkin paremmin.
  3. Olen poistanut käsikarvoja muutamia kertoja kuumavahalla ja bodyshpin sokerointivahalla. Ihohan siitä saattaa vähän ottaa itseensä, mutta jos desinfioi sen ja myöhemmin rasvailee ja kuorii hellävaraisesti ihoa, niin mukavan sileänä pysyy ainakin muutaman viikon. Ja kun karva kasvaa takaisin, on se hennompaa..
  4. Tietää, että olen tätä lueskellut, ei varmaankaan tiedä, että rekisteröidyin nyt. Kosintaa odotellessa...
×
×
  • Create New...