Jump to content
Naimisiin.info

roseline

Rouva
  • Viestit

    75
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by roseline

  1. Nyt häistä viisastuneena.. On hyvä jos hääpari lähtee aiemmin pois. Säästyy illan viimeisiltä murheilta kun alkoholin innoittamat viimeiset vieraat alkavat "keskustella" asioista. Alunperin halusimme juhlia mahdollisimman myöhään vieraiden kanssa, mutta nyt toivon, että olisimme lähteneet aiemmin.

  2. Minä käytin aiemmin triple dryta ja tuntui, ettei se kummennut normaalidödöstä. Ostin kokeilumielessä absolut torria ja olen aivan rakastunut siihen tököttiin! Vaikka laittaessa hieman nipisteleekin (kaikissa suhteissä on huonoja puolia ;) ). Ei tarvitse enää kulkea kädet kyljissä ja pelossa, että onko ihan märkänä kainalot :) Huippu tuote ja ei edes kovin paljon kirvele, vaikka minulla on herkkä atooppinen iho.

    Ja vielä: Minullakin on oikea kainalo yliaktiivinen verrattuna vasempaan :D

  3. Kuukausi häiden jälkeen olemme olleet 3 vuotta yhdessä. En koe, että kiirehtisimme, sillä meitä on tässä kolmessa vuodessa koeteltu aivan olan takaa, vakavastikin. Olen kyllä sanonut, että tuskin uskaltaisin mennä vielä naimisiin, jollei meitä olisi koeteltu niin paljon. On ihana tietää, että yhdessä pysytään ja toisia tuetaan, vaikka eteen tulisi mitä.

    Yhdessä ollaan asuttu 2,5 vuotta, joten arkikaan ei enään iske vasten kasvoja :)

  4. Meidän äiti oli sitä mieltä, että onhan tässä aikaa muuttaa mieltään. Selitteli kyllä, että ei pidä naimisiin menoa tarpeellisena, ei siis mitään meitä tai miestä vastaan.. nyt kun kuitenkin aikaistamme häitä vuodella, on äiti innoissaan ruvennut touhuamaan häitä :) hassua oli isän reaktio kun kuuli häistä "noh, kyllähän aikuiset ihmiset tiedätte". Hassua siinä oli se, että hän on aina pitänyt minua isin pikkutyttönä, vieläkin varmaan kuorisi perunat lautaselle...

  5. Minä haluaisin äidin tyttönimen, joita on vain 21 (tästä syystä en sitä mainitse). Nykyinen on sellainen, josta on kiusattu aina ja pieni katkeruuskin siihen on syntynyt, joten mielellään sen vaihdan (näitäkin kuitenkin vaan 53). Joten (jos ei keksitä uutta kivaa nimeä) minusta tulee Hakkarainen. Ei paha nimi, mutta pienet aggressiot jo syntynyt kun joka päivä lehdessä on joku Hakkarainen ja joka puolella tulee Hakkaraisia vastaan... Näitä siis 5853 kpl.

×
×
  • Create New...