Jump to content
Naimisiin.info

Tiputii

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tiputii kaikki viestit

  1. Heips. Olen "karkaamassa" naimisiin kihlattuni kanssa heinäkuussa ja hääjuhla tulee vasta vuoden päästä keväällä. Menemme siis maistraattiiin kahdestaan ja todistajina toimivat henkilökunta. Vihkimisen jälkeen seuraavana päivänä lähdemme jonnekkin päin eurooppaa muutamaksi päiväksi, tarkoituksena olisi treffata ystävä pariskunta jotka reppumatkaavat kesällä ja yllättää ensimmäisenä heidät kertomalla uutiset. Ystävä pariskunnan nainen on paras ystäväni ja tulee toimimaan kaasona hääjuhlassa, siksi siis hän miehineen saa tietää ensimmäisenä naimisiismenostamme. Heti kun he saavat tietää, soitamme omille vanhemmillemme ja kerromme uutiset. Facebook on myöskin hyväksi havaittu yhteisö, joten sinne vain tieto ja puskaradio hoitaa ilmottamiset puolestamme. Itse nautimme muutamasta päivästä euroopassa rauhassa ja annamme pölyn laskeutua kotisuomessa.
  2. Heips. Olen "karkaamassa" naimisiin kihlattuni kanssa heinäkuussa ja hääjuhla tulee vasta vuoden päästä keväällä. Menemme siis maistraattiiin kahdestaan ja todistajina toimivat henkilökunta. Vihkimisen jälkeen seuraavana päivänä lähdemme jonnekkin päin eurooppaa muutamaksi päiväksi, tarkoituksena olisi treffata ystävä pariskunta jotka reppumatkaavat kesällä ja yllättää ensimmäisenä heidät kertomalla uutiset. Ystävä pariskunnan nainen on paras ystäväni ja tulee toimimaan kaasona hääjuhlassa, siksi siis hän miehineen saa tietää ensimmäisenä naimisiismenostamme. Heti kun he saavat tietää, soitamme omille vanhemmillemme ja kerromme uutiset. Facebook on myöskin hyväksi havaittu yhteisö, joten sinne vain tieto ja puskaradio hoitaa ilmottamiset puolestamme. Itse nautimme muutamasta päivästä euroopassa rauhassa ja annamme pölyn laskeutua kotisuomessa. Tosta kun osa teistä mietti, et tuleeko hääjuhla sitten liian myöhään, niin itse olen ajatellut että tilaisi maistraattiin jonkun videokuvaajan, joka kuvaisi tapahtuman. Tämän videon sitten näyttäisi hääjuhlassa. Tietty se vaikuttaa, että onko hääjuhlapaikalla kaikilla käytettävissä videotykkiä tai muuta vastaavaa. Meillä on. Toinen mitä kantsii harkita, niin jos joku pitäis tilanteeseen sopivan puheen. Tavallaan puheen kautta toivotettaisi aviopari tervetulleeksi paikalle ja ehkä jotain vitsiä vääntää siittä, et juhla on vasta nyt. Uskon kyllä, että tollainkin sais sen hienosti hoidettua jos vain taitava puhuja ja vetäjä hommalle löytyy. Niin ja pukeutumisee en valitettavsti osaa ottaa kantaa. Itse en välitä niinkään perinteisistä morsiuspuvuista, joten sen kanssa ei tarvi pähkäillä. Meille tulossa enemmän semmoset rock/metalli henkiset juhlat.
  3. Meillä seurustelua oli takana ennen kihlausta 9 kk (meitsi kosi) ja kihloissa ennen häitä kerkeemme olemaan pari vuotta ja kolme kk:tta. Aikasemminkin kai voisimme naimisiin mennä, mutta opiskelut liikaa vaiheessa, eli ei tarpeeksi rahnua.
×
×
  • Create New...