Jump to content
Naimisiin.info

Annastiina_2010

Morsian
  • Viestit

    236
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Annastiina_2010's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Häät olivat ihanat ja onnistuneet, joten listasta tulee lyhyt: 1) Olisin tehnyt hääaamun aikataulusta vähän väljemmän, jotta aikaa pukeutumiseen olisi jäänyt enemmän. 2) Olisin määritellyt tarkemmin, mitä kukkia haluan juhlapaikan asetelmiin 3) Olisin yrittänyt viettää vähän enemmän aikaa tuoreen mieheni kanssa myös juhlassa (kiertelimme aika paljon erikseen juttelemassa vieraiden kanssa, mikä sinänsä oli sekin tärkeää, mutta aikaa oli niin vähän!) 4) Olisin ottanut keinolla millä tahansa lomaa ainakin vielä maanantaiksi häiden jälkeen (väsytti!)
  2. Meillä aikataulu oli seuraava: 9.00 morsian kampaukseen 11.00 morsian meikkiin (klo 9-14 välillä kammattiin ja meikattiin kaasot ja äiti) klo 13.00 morsian kotiin pukeutumaan (äidin ja toisen kaason kanssa; toinen kaaso joutui jäämään vielä meikattavaksi tässä kohtaa...) klo 14.30 kuvauksiin (toinen kaaso tuli myöhässä...) klo 15.30 kirkolle (aikataulu saatiin tässä kohtaa kiinni) klo 16.00 vihkiminen Ja vaikka näytti ensin hyvinkin väljältä, kiire tuli ennen kaikkia tuossa pukeutumisvaiheessa. Olisi ollut mukava rauhassa pukeutua hääpukuun ja ottaa valokuviakin siitä, mutta nyt se meni pieneksi panikoinniksi, että oltiin ajoissa kuvattavana. Onneksi tämä oli lähes ainut häissä pieleen mennyt asia. Suosittelen siis aloittamaan mahdollisimman aikaisin. Itse heräsin joka tapauksessa seitsemältä, joten olisi voinut ihan hyvin aloittaa kampaus&meikkirulianssin jo kahdeksan aikaan...
  3. Suosittelen lämpimästi häämme kuvannutta Annamaria Palsi-Ikosta (Photo/Design Isabella). Todella mukava ja ammattitaitoinen kuvaaja, joka kuvaa erityisesti miljöökuvauksia. Myös dokumentaarinen kuvaus onnistuu ja todella kilpailukykyiseen hintaan.
  4. Suosittelen lämpimästi Hanna Seppälä & Juoksevat Sulhot -yhtyettä. Soittivat häissämme viime lauantaina, ja olivat aivan loistavia. Kaikki toivebiisit toteutuivat, ja musiikkia tuli laidasta laitaan. Hintakin on todella kilpailukykyinen.
  5. Vinkki tuoliongelmaisille! Me löydettiin itse huput vuokralle Suomesta tutun kautta, mutta teemaväriin sopivat rusetit huppujen sitomiseen olivat pitkään hakusessa. Lopulta tilasin ne Briteistä tästä firmasta Weddingmarts.co.uk. 150 kpl organzarusettia maksoivat postikuluineen noin 130 euroa, värejä oli paljon ja tuolta saa myös itse huppuja tilattua. Mikäli teemavärinne on vihreä, niin mun rusetit tulee myös myyntiin kesäkuussa naikkareiden kirppikselle...
  6. Mikäs siinä, loistava idea! Itseasiassa olen kuullut yhdestä parista, joka näin teki, ja heidän tarinansa löytyy Reinoista kirjoitetusta kirjasta (Reino -lämpimiä jalkoja ja ajatuksia, 2007) Nyt täytyy myös käyttää tilaisuus hyväksi ja pyytää kaikkia Reinojen ja Ainojen käyttäjiä ottamaan minuun yhteyttä esimerkiksi yksärillä täällä naikkareissa. Teen nimittäin tutkimusta tossuista, ja olen kiinnostunut kaikenlaisista kokemuksista ja näkemyksistä Reinoihin ja Ainoihin liittyen.
  7. Annastiina_2010

    Servettirenkaat

    Meille tulee tällaiset yksinkertaiset itse askarrellut helmimansetit kangaslautasliinojen ympärille. Metallilankaan on pujottettu 5 helmiäisväristä lasihelmeä, langat kiedottu toistensa ympärille ja pujotettu helmien sisään. Helppo tehdä, eivätkä tule kovin kalliiksi. Metallilankaa ostin Sinooperista ja helmet ovat VilliHelmi -nettikaupasta, yhteishinta manseteille noin 60 euroa (130 kpl).
  8. Myös sisustusliikkeistä löytyy, saattaa löytyä jopa halvemmalla kuin Stockalta. Ideaparkissa ainakin on (Pussukka-niminen liike).
  9. Tiedoksi tähän ketjuun uusi juhlapaikka Urjalassa Etelä-Pirkanmaalla eli Metsälinnan kartano, sivut juuri avattu!
  10. Oon myös kiinnostunut tästä paikasta, onko kukaan käynyt paikan päällä katsomassa tiloja?
  11. Meille tulossa näillä näkymin myös samat värit, sulho tyrmäsi yhden suosikkini fuksian, eli näillä mennään. Lisää kuvia kaipailisin, koristeet, kukat jne.
  12. Annastiina_2010

    Kihlajaiset?

    Kihlauduimme lomamatkalla kahden kesken. Äitini innostui järjestämään meille kihlajaiset ja niitä vietettiin viime sunnuntaina,n. kuukausi kihlapäivästä. Paikalla olivat mm. molempien vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja muutama muu tärkeä ihminen. Tarjolla oli mm. voileipäkakkua ja täytekakkua. Saimme kivoja lahjoja ja myös rahaa. Isä piti puheen ja äiti luki runon, sekä kohotettiin onnittelumaljat. Olin tosi onnellinen juhlista, varsinkin kun häihin on vielä aikaa se 1v 8 kk. Nyt tuntui kihlauskin oikein juhlalliselta!
  13. Minulla on hiukan epätavallisemmat kaasovalinnat kenties, pyysin eilen kaasoikseni pikkuveljen tyttöystävää, sekä kummipoikani äitiä. Molemmat asuvat samalla paikkakunnalla kanssani ja ovat läheisiä ihmisiä minulle. Parhaat ystäväni asuvat kauempana, ja heistä yksi suunnittelee omia häitään, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Halusin lisäksi kunnioittaa vanhaa perinnettä, että kaaso on naimisissa oleva nainen (kummipoikani äiti). Pikkuveljen sisko taas on kova näpertämään ja askartelemaan ja hänellä on hyvä tyylitaju. Kun vielä pikkuveljeni on sulhon bestman, uskon että olemme koonneet hyvän tiimin apujoukoiksi.
  14. Jouduimme hiukan narraamaan vanhempiani, jotka kovasti odottivat kihlausuutisia palattuamme ulkomaanmatkalta, sillä emme halunneet kertoa ennen kuin saimme sormukset sormiin. Uutisen paljastuttua äiti vuodatti muutaman kyyneleen ja isäkin herkistyi pitämään meille pienen "kihlapuheen" siinä onnittelujen yhteydessä ja kuoharia juodessa. Olen tosi läheinen vanhempieni kanssa ja he pitävät kovasti sulhasesta, joten oli iloinen ja onnellinen uutinen heille. Sulhon vanhemmat eivät tehneet asiasta niin suurta numeroa, mutta olivat hekin mielissään.
  15. Meidän kihlat maksoivat yhteensä noin 450 euroa. Olivat hiukan kalliimmat, kuin mitä oli ajateltu mutta saatiinpahan sellaiset kuin toivottiin: ei perusmallia, mutta kuitenkin keskenään samanlaiset. Eli Kalevalan Uskelan Isokylän sormukset, minulle 3 mm ja miehelle 5 mm. Nyt odotellaan kärsimättömänä sormusten saapumista kultasepänliikkeeseen...
×
×
  • Create New...