Jeanette

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Jeanette

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/21/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. mun puku tositoimissä 28.3.
 2. Tässä mun puku,nyt alushameen kanssa. Täytyy toivoa ettei jää liian isoksi.Häihin 4vko aikaa,nyt kun painoa lähtenyt ja tulee lähtemään niin on alkanut pelottaa,että jää isoksi. Nyt jo jää rinnoista aika paljon tyhjää.Vaikka tuossa on nyöritys..Mut on tuo vaan ihana ja niin mukava ja tukeva päällä! Tuon kanssa tulee viel kultainen virkattu bolero sekä matkoille kaunis ivory tekoturkin keeppi. Edestä: http://s111.photobucket.com/albums/n123/Je...nt=99361308.jpg Takaa: Noiden nauhoje kuuluisi levittyä leveämmin sekä kuvion olla toisin päin.. http://s111.photobucket.com/albums/n123/Je...urrent=puku.jpg
 3. Tässäpä minun. Kuvissa alla ei ole alushametta ja muutenkin viel rypyssä. + kuvassa takana olevat nauhat on sidottu väärin päin,eli kuvion pitäisi levitä yhteinäisesti.. Haah..empäs saanu liitettyä suoraan tänne,why oh why..? Tässä siis linkit. http://s111.photobucket.com/albums/n123/Je...ukumuita006.jpg http://s111.photobucket.com/albums/n123/Je...ukumuita007.jpg http://s111.photobucket.com/albums/n123/Je...ukumuita009.jpg Laittelen uudet kun saadaan otettua alushameen kanssa ja oikein kiinni laitettuna
 4. Jos näitä olis lisää niin muakin ilostuttais kovasti jos joku laittelis!!
 5. 2 paljasjalkaista tamperelaista tahtoo finlaysonin kirkossa 28.3.2009 ja juhlii hatanpäällä soutupaviljongissa
 6. Tänään päästiin paikalla vihdoin käymään. Jos joku haluaa paikasta kuvia niin vaikka yv:nä ilmoittaa niin voin laitella s.postiin.
 7. Vielä minäkin kyselen Tampereelta huomenlahjakuvauksien hintoja ja/tai paikkoja/henkilöitä jotka niitä ottaa..Netistä kun ei tosiaan tunnu mitään löytyvän. Voi laittaa vaikka yv:nä jos ei muuten.
 8. Siihen sisältyy paikka.yht.3 tilaa.Isompi sali,ns.takka/olohuone sekä saunaosasto. Astiat 100 hlö:lle eikä juur muuta. Jos ottaa jotain sapuskaa sen Nostalgian kautta saa sitten pöytäliinat,muuten vuokrasu 4e/liina,myös sekä kukka systeemit pöytään.En ole varma oliko ihan joku astelma vaiko vaan joku teline tms.Saan tämänkin kyllä kysyttyä.Me kun emme mitään sen kautta tilaa. Pidettiin tästä paikasta koska siinä kunnon keittiö jossa kunnon pelit ja vehkeet,Iso terassa,saa hyvin oman tilan lapsille ja kunnon ison eteisen vuoksi. Jos miehet innostuu illal saunomaan,kyllä meidän suku ja kaverit on saunahulluja,senkun menee. Meillä vihkiminen Finlaysonin kirkossa josta lyhyt matka tänne.Ja suurimpana se että tosiaan omat ruuat ja juomat saa viedä,mutta jos mieli muuttuu niin saa tilattua myös ruuat.. Siellä saa myös käydä paikkoja kattelemassa ja suunnittelemassa niin paljon ku tykkää kunhan paikka vapaan. Mennäänki vasta maanantaina paikalla käymään,lähetää la messuille joten voin laitella kuvia kun päästään sinne http://www.hsm.fi/ tuolta pääsee vähä katseleen,on vain nois kuvis kovin auditoriomainen,mitä se ei oikeasti ole.
 9. Hintaa tulee 671e veroineen.Avaimet saa käteen ed.iltana jos ei ole varausta,muutoin aamulla klo 8. Palautus seuraavana iltana klo 21. Poistua pitäis o2.Saa viedä omat juomat ja ruuat,mutta ruoat saa tilattua myös Kahvila nostalgian kautta Laura Mannoselta.Ihan kivan näköisiä menuja tuntui olevan tarjolla. Tykkäsin kun on hyvin tilaa.Siellä käytössä iso sali,sitten takkahuone missä ns.baari,sen tyylinen tiski sekä koko saunaosasto mihin saa lapsille hyvin oman tilan ja tv:n vaikka. Ravintola tason keittiö. Eteinen hyvin avara ja kunnon naulakot sekä inva+norm.vessat. Niin ja astiat 100:lle. mennään varmaan maanantaina otteleen enempi kuvia,jos kiinnostaa niin voin laittaa niitä sulle.
 10. Meillä olisi tarkoitus pitää juhlat soutupaviljongissa 28.3.2009. Paikka varattu ja ihan kivalta vaikutti,järven ranta ja kaikki.. Onko joku pitäny hääjuhlat täällä,kokemuksia? miten olette hoitaneet käytännön järjestelyt? Noutopöydät,bändin paikan,pöytien järkkäämisen..? Meille tulossa n.80 vierasta joista kymmenkunta vähä reilu lapsia.
 11. Juu me päätettiinki lähteä Karonille.hotelliin Access Pool resort&spa..vaikutti kivalta.saa nähä..
 12. Onko joku käynyt noissa RCI:n kautta? Eli lomaosakkeista saaduilla pisteillä lähettäis. Lennot maksetaan ite. Lähtö olis luultavasti 1-2.huhtikuuta,jolloin Low season.. Oltais tällä näkymin lähdössä thaimaaseen joko Koh Samuille hotelli Q Signature samui (ent. Samui Peninsula) tai Phuketiin Patong Beachille hotelliin Thara Patong beach resort & spa. Kokemuksia tai mitä tahansa tietoa näistä? vai pitäiskö ottaa ihan pakettimatka?! Vaikeita päätöksiä
 13. Minä 23v ja mies 26v,molemmille eka kerta ja selvää se että häät "pian" perään. meilläkin jo 2 lasta ja asuntolainat ym joten avioliitto sulkee ympyrän. Mun makuun eikä ajatusmaailmaan istu kihlautuminen ilman selvää hääpäivästä eli en ole turhan pitkien kihlojen kannalla..
 14. Meilläkin on jo 2 lasta ja kaikilla tiedossa(toivottavasti) ettei enempää tule
 15. Tässä mun puku,tilattu vaan ei vielä toimitettu... Muutoksena tuohon tulee vielä korsettiluut eteen ja nauhasidonta taakse..