Jump to content
Naimisiin.info

Tuitu

Morsian
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Tuitu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meidän menuohjelma ulkoapäin, sisältä ei tullukkaan kuvaa otetuksi.. (kuvaaja V-P Kangas)
  2. Tuitu

    Paikkakortit (kuvia)

    Tässä meidän paikkakortit, hyvin hyvin simppelit (kuva V-P Kangas)
  3. Tuitu

    Kaitaliinat

    Mä kanssa etsin koko kevään tapettia, muttakun kaikki mitkä olis ollu mieleen, maksoivat 35 eurosta ylöspäin ja mä olisin tarvinnut kolme rullaa vaikka olis halkaissut kahtia niin turhan kalliiksi olisi tullut
  4. Tuitu

    Kaitaliinat

    Vinkkinä ruskeaa kaitaliinaa haluaville: Mä löysin puutarhakaupasta maisemointikangasta, on siis sellaista suklaanruskeaa, ja aion leikata reunat kuviosaksilla sekä laittaa leimasimella pronsisia kuvioita, ja ainakin näillä näkymin näyttää musta kivalta! Hintakaan ei huimaa, yhdestä 8,90 e maksavasta pakkauksesta saa melkein 45 metriä 40 cm leveää kaitaliinaa Itse kangas on kyllä sellaista pientä ruutua, ei siis ihan sileää.. Mutta mua ei haittaa.
  5. Tuitu

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Sandrama, meillä siis kanssa tuo sama Jesus Bleibe meine Freude, mä ihastuin siihen biisin alunperin Josh Grobanin laulamana englanninkielisenä versiona..
  6. Tuitu

    iltapalapurtavaa???

    Meille tulee fetapinaattipiirakkaa, kinkkupiirakkaa ja broileripiirakkaa, sekä jäljelle jääneitä salaatteja pääruualta. Tarkoituksena on myös, ettei kukaan joudu lähtemään nakkikiskan kautta kotiin Itellä huonoja kokemuksia sellaisesta, siis nälkäisenä juhlimisesta
  7. Häät reilun kahden viikon kuluttua enkä TOSIAAN oleta että vieraat kantaa hirveitä summia meille! Itepähän ollaan päätetty isommat häät pitää, ei vieraiden ole tarkoitus maksaa niitä.. Musta yli 100 e /pari on jo tosi paljon rahaa! Mä oon tyytyväinen vaikka tulisivat ilman lahjoja, kyllä musta ainakin se pääasia on juhlia meidän häitä, ei se kuinka paljon rahaa saadaan..
  8. Mites olis jääpalakone? Ainakin yhdestä siuntiolaisesta firmasta saa vuokrattua.. Tosin tulee hiukan matkaa Kotkasta hakea se..
  9. Palvelu oli kyllä La Mariaksessa ok, mutta meidän neidin mekko tuli kirjailulla vaikka pyysin ilman, ja noin 10 cm liian pitkänä, josta kyllä soitettiin kotiin ja kysyttiin että mitäs tehdään, ja sovittiin että otan sellaisenaan, kun muuten olis tullut vähän kiire mekon kanssa.. Eli yhteydenpito ok, mutta tuote ei ihan sitä mitä tilasin. Ja värikartta ei oikein pitänyt paikkaansa, kangas oli paljon kirkkaampi mitä värikartta antoi olettaa, mutta onneksi ei haitannut.
  10. Täältä http://www.juomalaitepalvelu.net/laitteiden_vuokraus.html , firma sijaitsee siis Siuntiossa.
  11. Tuitu

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    JES, häävalssi päätetty, Tien selvemmin nään (Anna Eriksson 2002, englanniksi you light up my life) Kauan sitä pitikin hakea, siis sopivaa biisiä.. Marsseina Pachelbelin kaanon D-duurissa ja Jesu of mans desiring..
  12. Meille tulee nämä, ei ehkä esteettisesti miellytä mun silmää kaikilta osilta, mutta niihin mahtuu jokaiseen 9 litraa juomaa, eipähän tarvii koko aika olla tekemässä lisää juomista ja juoma tulee siististi hanasta.. vuokrataan siis, eikä maksa kauheasti.
  13. Tässä mun tuleva yhdistelmä Alempi miehen itsekseen ostama kihla, ei siis itse valitsema mutta sitäkin rakkaampi..
  14. Se iso purkki kuulostaa hyvältä! Täytyypä mennä katsastamaan meidänkin Prisma sillä silmällä
  15. Me ollaan myöskin ajateltu saippuakuplia ja lisäksi/vaihtoehdoksi niitä kakkukoristesydämiä. Siis niitä vaaleanpunaisia pieniä sokerisydämiä mitä myydään lähes joka kaupassa kakunkoristus-osastoilla. Huomattavasti halvempaa kuin se sydänriisi ja ainakin mun käsittääkseni lähes samaa ainetta: sokeria. Saattaisi siis sulaa maahan näkymättömiin kuten toi sydänriisikin. Noi kakkukoristesydämet on vaan aika kalliita jos et saa niitä jostain kilokaupalla tukkuhintaan, se pieni purkki maksaa muistaakseni 2-3 euroa..
×
×
  • Create New...