Jump to content
Naimisiin.info

Ladybug

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ladybug's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tulee olemaan häät 1v2kk kihlauksesta, mutta yhdessä ollaan oltu jo vuosikymmen.
  2. Meillä on kihlat valkokultaa, mun sormus taisi olla jotain 150-200€. Vihkisormus teetettiin kultasepällä. Hän kertoi eri runkovaihtoehdoista, kivistä ja istutuksista, niistä sai sitten valita mieleisensä yhdistelmän, joka oli mahdollista toteuttaa. Kannattaa varata riittävästi aikaa teettämiseen, jos kokoa täytyy vaikka muuttaa tai jos huomaa sovituksessa muun virheen.
  3. Meillä toistemme nimet ja päivämäärä kihlasormuksissa. Miehelle lisätään varmaan vain hääpvm kihlaan, mutta itse haluaisin vihkisormukseen jotain erilaista, en vain ole keksinyt mitä. Latinaa en halua, ehkä jotain suomeksi. Täytyy jatkaa pohdiskelua.
  4. Mulla on valkokultainen kihla ja pidän sitä koko ajan. En osaa enkä halua olla ilman. Ei se edes lähde pois helposti, vaan jumittaa nivelen kohdalle, joten en senkään takia sitä juurikaan irrottele. Mä varmaan hukkaisin sormukseni jos ottaisin sen usein pois, kun en muistais mihin oon sen laittanut. Vihkisormukseen tulee kiviä, mitenkähän sen sitten saa näyttään hyvältä, koska pidän sitäkin varmaan koko ajan...
  5. Haulitehdas Pispalassa: Kysyin viime keväänä (v. 2008) hintoja ja silloin Haulitehdas maksoi 600 euroa/3 vrk. Eli esim. perjantaina voi mennä järjesteleen paikkoja ja laittaa pöydät mielensä mukaan, lauantaina bileet, ja sunnuntaina siivotaan. Astioita siellä oli ihan hyvin ja muutenkin kivat tilat. Sinne taitaa mahtua n. 100 henkeä, mutta paremmin tila soveltuu n. 50-60 hengen häihin, mahtuu ehkä tanssimaankin ilman että tarvii raivata tilaa kesken illan. Paikka sopii hyvin tunnelmallisiin syyshäihin, punaista tiiltä jne. Junaratahan kulkee ihan vieressä, mutta sehän on vaan hauska juttu kun juna rymistelee välillä ohi, ainakin mun mielestä. Pihalta hienot näkymät Näsijärvelle. Yhteyshenkilö oli todella ystävällinen. Ei nyt kuitenkaan päädytty tuohon paikkaan, mutta suosittelen silti! Kakkosvaihtoehtona se meillä oli. Onnea hääpaikan etsinnässä, toivottavasti sopiva löytyy!
  6. Olen järjestänyt kaasona sellaisen anoppivisan, missä anopit istuvat vastakkain ja heiltä kysytään vuorotellen kysymyksiä. Morsiamen äidiltä kysyttiin sulhasta koskevia kysymyksiä ja sulhasen äidiltä morsianta koskevia. Ainakin muut häävieraat saivat hyvä naurut, ja kyllä anopeillakin näytti hauskaa olevan. Kysymyksiä olivat mm. (morsiamen äidiltä - mikä on sulhasen syntymäpäivä - minkä merkkinen auto sulhasella on - minkä väriset silmät sulhasella on yms. Tavallaan testataan, kuinka hyvin tuleva anoppi tuntee vävynsä/miniänsä. Täytyy kuitenkin pitää huoli että kysymykset eivät ole sellaisia että anoppi joutuu häpeämään tietämättömyyttään. Riippuu aina niin ihmisestä, kuka osaa suhtautua huumorilla.
  7. Haluaisin kans toteuttaa vieraskirjan ystäväkirja-tyyppisenä kuvien kera mutta... Olis kiva laittaa muutamia kysymyksiä kuten ystäväkirjoissa on, mutta meille tulee häihin häävisa, missä on kysymyksiä hääparista (15 kysymystä). Tuntuu että tulee liikaa lappuja täyteltäväksi, jos jaetaan vielä ne vieraskirja-lappuset joissa tentataan lisää. Ettei vieraille tule sellanen tunne että ovat tulleet lomakkeita täyttelemään eikä juhlimaan... Ehkäpä vieraskirja-lappuun tulisi sitten vain nimet ja terveiset/ohjeet/vinkit hääparille. Parhaimmat hääkuvaotokset kirkosta ja juhlapaikalta sekä nämä vieraitten kuvat ja laput aion laittaa samaan albumiin - ainakin kuulostaa hyvältä. Kehysidea on kyllä loistava! Pakko hankkia sellanen kullanvärinen koristeellinen kehys, varmaan tulee hauskoja kuvia!
  8. Kaasonvalintaongelmia täälläkin. Häät ovat ensi kesänä ja mielelläni hoitaisin asian kuntoon nyt syksyllä eli mahdollisimman pian. Olen törmännyt parina viime vuotena tällaiseen ongelmaan: tuntuu että monet kokevat kaasona olemisen enemmänkin rasitteena ja taakkana, kuin kunniatehtävänä. Häissä halutaan mielummin juhlia rennosti, kuin olla se, joka pitää lankoja käsissään, ja joka on koko ajan tilanteen tasalla, juontaa leikkejä yms. Nuorempana olisi varmasti ollut innokkaita, mutta tuntuu että päälle kolmekymppiset eivät jaksa enää niin paljon innostua. Kaikilla on omat menonsa ja kiireensä, on lapsia ym., joten vapaa-aikaa kaikenlaiseen näpertelyyn ja suunnittelupalavereihin ei paljon ole. Itse olen ollut kaasona, ja pelkkä polttarien järjestäminenkin vei todella paljon aikaa. Tein paljon kaikenlaista ennen häitä, ja hääjuhlassa huolehdin monista asioista, vedin leikkejä yms. Vaikka ihan mielelläni kaasoksi lupauduinkin, niin häiden jälkeen kyllä tuntui, että seuraavissa olisin mielummin ihan vain tavallisena vieraana.
×
×
  • Create New...