Jump to content
Naimisiin.info

LadyPink

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

LadyPink's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mutta tuskin sentää joka viikonloppu Varmasti ammattilaiset käyttävät yhtä ja samaa kamerasettiä jonkun aikaa.
  2. Olisi varmaan pitänyt uskoa monia kirjoituksia
  3. Hääpäivä ei ole todellakaan mitään verrattuna siihen päivään kun oma lapsi syntyy tähän maailmaan. Siinä vasta onnellisin päivä!
  4. Aika hauskalta tuo lause kuulostaa Kuinka monta elämää tällä kisulla oikein on?
  5. Tosikko Vaikka kuinka ikävältä se kuulostaa, kannattaa katsastaa nykyiset statistiikat avioliittoon liittyen.
  6. LadyPink

    Ei ohjelmaa, mitäs sitten??!!

    Meillä oli ohjelmaa ja muuta kivaa siinä sivussa. Olen ollut yksissä häissä joka oli juuri tällaista "istutaan ja jutellaan" tyylistä "juhlaa" ja se todellakin oli sitä istumista ja ihmettelyä. Meidän pöydässä oli eräs pari jolla oli niin tylsää että se nainen tarkista kelloansa kymmenen minuutin välein. Täytyy kyllä myöntää että itselläkin tuntui aika pitkältä kun odoteltiin sitä kakkua nelisen tuntia ilman mitään leikkejä, puheita, mitään. Ei edes tuntunut häiltä. Miksi edes vaivautua peristeiseen kirkkovihkimiseen ja sen myötä juhlaan jos ei todella juhli?
  7. Itse monen kerta häävieraana voin todeta, että oikean päätöksen teitte. Mekin mentiin kuvattavaksi ekaksi ja sit mentiin kirkkoon. Komea mieheni oli joka tapauksessa siellä alttarilla odottamassa mua.
  8. Vanha viesti mutta pakko sanoa. On kyllä aika rahastusta tuolla paikalla. Siis ajatelkaa et kymppikuva 8,5 euroa!
  9. LadyPink

    Trash the dress

    Samat sanat. Omaan pukuun en taida enää mahtua ja mietinkin mahtaisiko mistä päin löytyä kirpparia tai muuta vastaava mistä voisi ostaa vanhoja pukuja? Mä niin haluaisin itsestäni tuollaisia kuvia :-X
  10. Vanha rouva täällä taas Meillä oli häät viime vuoden heinäkuussa ja varauksen teille muistaakseni vuoden alussa. Saimme sen kuvaajan jonka halusimme, mutta ystävättäreni ei enää saanut samaa kuvaajaa omiin häihinsä. Eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä asian suhteen.
  11. Meillä oli myös hiukan mietittävää tyyliin valokuvaaja vs bändi. Meillä oli tietty budjetti ja päätimme panostaa valokuvaukseen ja korvasimme bändin bestmanin läppärillä. Eikä haittaa lainkaan, sillä meininki tanssilattialla oli todella menokasta joka tapauksessa
  12. LadyPink

    tienvarsikylttien poisto

    Mun mielestä se on tosi törkeetä kun niitä kylttejä ei kerätä pois. Meidän kotinurkilla eräällä hääparilla on ollut juhlat jo kolme kuukautta!
  13. Miksi et voi? Puku päälle vaan ja Trash The Dress kuvauksiin. Selailes näitä kuvaajia täällä, jotkut niistä tekevät tuollaisia kuvauksia täällä Suomessakin.
  14. Harmi kun teillä on tuollainen fiilis. Ehkä otitte koko päivän vähän liian vakavasti? Mä olen ajatellut sen yhtenä kauniina päivänä elämässäni joka loppui siihen kun mentiin nukkumaan. Ei pidä takertua prinsessa-fiiliksiin, koska siitä tulee juuri tuollainen morkkis. Toivottavasti ne nyt kumminkin pääsette eroon tuosta fiiliksestä ja nauttisitte miehestänne täysin voimin. Loppujen lopuksi samoja ihmisiä te olette, nyt teillä on vain sormukset ja yhteinen sukunimi
  15. LadyPink

    Suuteloittako kirkossa?

    Suudeltiin, miksi ei oltais? Mun mielestä se kuuluu vihkimiseen ja jos pappi olisi unohtanut suudelman niin me oltais suudeltu joka tapauksessa.
×
×
  • Create New...