Cenedra79

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Cenedra79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Yhtä hymyä siitä asti kun ovet avautuivat kirkkosaliin ja näin kaikki ihanat ystävät ja sukulaiset Epäilin ennen vihkimistä, että itkeä tihrustan koko ajan, mutta ei tullut kyyneleen kyyneltä meiltä kummaltakaan.
 2. SAimme onnittelukortin ennen häitä ja siinä luki jo uusi nimeni. Sen jälkeen on tullut vaikka mitä postia mm. kela-kortti, mutta se tuli vasta 2vkon päästä häistä.
 3. Olisin tahtonut timangikorvakorut jotka mätsäis vihkisormukseen (aika perusmalli), mutta sainkin korulippaan, joka kyllä on kaunis. Ehkäpä saan myöhemmin lahjaksi timantteja, joita säilyttää korurasiassa. tosin mulla paljon koruja on muutenkin... Ihan tyytyväinen olen. vielä tarvitsen paikan jossa säilyttää korulipasta. Joku kaunis meikkauspöytä ois kiva
 4. Kaasoni oli rakas ystäväni, jonka olen tuntenut yli 20 vuotta. en olisi voinut kuvitellakaan ketää muuta avustamaan häissämme. Hän muistutti asioista "Joko olette varanneet/ostaneet/miettineet X:n" jne. Jäipä boolin koristeetkin hänen muistin varaan - sulho ne viimeisenä iltana kävi ostamassa (tosin taisi jäädä nämä käyttämättä kuitenkin). Kaasoni on ollut koko ajan tukena ja ideoimassa ja hössöttämässä kanssani. Sulho välillä oli huolissaan kun meillä niitä ideoita riitti... Toinen kaasoni oli enempi henkisenä tukena kun asuu kauempana. Mutta siis häntäkin tarvittiin Meidän häistä tuli juuri meidän näköiset ja kaasostani oli suuri apu suunnittelussa ja toteutuksessa! Uskon, että ystävyytemme sai tästä lisää syvyyttä. Hyvää ystävänpäivää vaan hänelle!
 5. Juhlasalista tuli oikein hieno kun valot laitettiin pois, pöytiin valkoiset liinat ja punaista organzaa keskelle kaitaleeksi ja siihen päälle lasikiviä ja pari punaista tuikkukippoa ja led-tuikut (paikan sääntöjen mukaan). Lisäksi "feikkilavan" reunalle laitettiin punaista organzaa ilmavasti ja reunalle myös kynttilälyhtyjä, joissa oli kirkkaita "jouluvaloja". Bändillä oli omat valot, joten fiilistä saatiin niillä. Puolapuut ei haitanneet, kun ne jäi aika hyvin bändin taakse. Iltapalabuffapöydässä oli myös punaista organzaa ja lasikiviä. Tila ei mielestäni tuntunut liikuntasalilta, vaikka lattiassa pelikenttien teipit olikin. Kiitti kaikille vinkeistä.
 6. Ou nou, häät ovat aivan pian eikä kuvia ole vieläkään otettu... Nyt tulee eteen kuvaajan ja minun ristiin menevät aikataulut. Olisi pitänyt ottaa kuvat heti kun sain hankittua korsetin yms. Mitä teillä muuten on ollut päällä? Katsoin joitakin nettisivuja ja osa oli kyllä aika rohkeita. Ja millaisessa muodossa olette antaneet sulhaselle? Kuvakirja, lompakkokuva, kehystetty kuva? En oikein tiedä mikä olisi mieleisin. Ainakin lompakkoon sopiva kuva ois kiva. Ehkä en tahdo että kuva on meillä esillä muiden nähtävänä...
 7. 1.Missä kuussa häänne ovat? Tammikuussa 2009. 2.Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Sulhanen ei tahdo kesähelteellä hikoilla omissa häissä, syksykin olisi käynyt, mutta miksei heti talvella ettei veny pitkälle... 3.Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei olla selitelty. Monet ovat innossaan kun talvella on aika romanttista - mahdollisesti. 4. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) Voi kun olisikin lunta ja paljon! Etelä-Suomessa on kuitenkin varauduttava sateeseen. Kuvaus on tarkoitus hoitaa ulkona, mutta pohdin olisiko syytä kehittää "Plan B", jos sataa ja tuulee kamalasti. 5.Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Kynttilät, luonnon materiaaleja pyrimme käyttämään, mutta ei kai talvi muuten näy... saa nähdä. 6.Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Talvella ei ole paljon muita juhlia, jolloin ihmiset kokoontuisivat yhteen. 7.Minne lähdette häämatkalle? En tiedä. Sulhanen on ehdotellut monia kohteita. Voisin veikata jotain lämmintä paikkaa!
 8. suntuubi.com on ainakin helppo käyttää... Siellä ei ymmärtääkseni ole montaa vaihtoehtoa sivujen pohjaksi, mutta siis helppo ja ajaa asiansa.
 9. Otamme itse ilmoittautumiset vastaan. Saammepahan vaihdeltua kuulumisiakin samalla tuttujen kanssa.
 10. Paniikki... 3 kuukautta häihin ja saan kuulla, että en saakaan turkkia lainaksi. Jonkun tapetun elukan saisin (stoolan) mutta eihän se riitä... Onko noi viitat vaikeita tehdä? Oma kone on aika huono, mutta ompelukurssilla voisin sitä tehdä... Ihan kuin ei olisi muuta tehtävää... tai tietääkö joku oisko jossain edullista viittaa tms.? Mun puvussa on sellasta pistaasin vihreää, joten ei tarttis olla kokonaan valkoinen.
 11. Nostetaas ylös, jos jollain ois oikeasti ideoita. Hankin jo useamman metrin organza-kangasta (viininpun), jota ajattelin salin somistuksessa käyttää... Koristelu pitäisi saada mahdollisimman edullisesti... Miten voisi käyttää luonnosta löytyvää materiaalia esim. oksia, havuja tms.?
 12. Kahvitilaisuudet ovat varmaan aika harvinaisia nykyisin. Mielestäni kannattaa kysyä juhlapaikalta ideoita myös. Ovathan he varmaan järjestäneet juhlia ennenkin. Myös naikkareiden hääpaikan somistuksista saa vinkkejä. Eihän ruokailu ja kahvitilaisuus niin kamalasti eroa somistuksen suhteen. Suunnitelmasi kuulostavat mielestäni tosi kivoilta ja ovat varmasti teidän näköisiä. Pöydissä ei tarvitse olla paljon koristeita, asetelmatkin voivat olla kivoja! Eikä raha ratkaise. Oli kyse ruokailusta tai kahvittelusta, niin pöydässä voinee olla vesilasi, kakkuhaarukka ja -lusikka (jos sellaisia käytetään), tarvittaessa paikkakortti ja koristeet. Itse pyrimme myös tekemään kattauksesta yksinkertaisen. vähän lasikiviä, hopeisia tai 2lumisia" käpyjä, tuikkuja ja niiden kippoihin vähän värillistä hiekkaa. Tsemppiä, hyvät juhlat teillä tulee olemaan!
 13. Ongelma: miten somistaa perinteinen liikuntasali juhla kuntoon? Häät talvella, mutta ei saa tulla jouluista meininkiä...
 14. oho, tuli vahingossa kaksi kertaa...sori
 15. Kuva olisi joo kiva nähdä jos joku on hallaharsoa käyttänyt! Eipä tullut itselleni mieleeni tämä! Ja sitähän voi sitten värjätä tarpeen mukaan! Kiitos loistavasta ideasta!